Autor |
Zpráva |
Sotek
|
Re: zkušenosti s Korejci....
CROWACK píše: S některými vozy je holt zábava, sem tam z nich něco upadne něco zrezne nebo shoří, člověk se baví, hledá, osdtraňuje závady... a nakonec je z toho citový vztah. Kdežto s tak nudnými vozy jako je golf jenom jezdí, jezdí a jezdí...nic si neužije.. no hele, co tak slyšim poslední dobou, tak s VW člověk k ježdění přidal ještě měsíční návštěvy servisů a vyvolávání duchů
_________________ Trabant 601s - už není Škoda Favorit 135, 43kW, 1993, červený - už není Škoda Fabia 1.4 MPi, 50kW, 2002 sedan, stříbrný
|
6.6.11, 21:08 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
paži
|
proto jedině rejži
|
6.6.11, 21:09 |
|
|
Sotek
|
paži píše: sotek: pro mě je jediný hezký auto co dělají Scirocco a EOS Scirocco má jeden zásadní problém, auto s takovým dokonalým exteriérem nemůže mít tak nudný interiér. Někdo od Hondy by jim ho mohl pomoct navrhnout
_________________ Trabant 601s - už není Škoda Favorit 135, 43kW, 1993, červený - už není Škoda Fabia 1.4 MPi, 50kW, 2002 sedan, stříbrný
|
6.6.11, 21:10 |
|
|
Sotek
|
paži píše: proto jedině rejži však jsem psal úplně v prvním příspěvku, na Civica nebo Auris nemám
|
6.6.11, 21:11 |
|
|
CROWACK
|
A už se těm rejžožroutům nesekaj pedály?
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
6.6.11, 21:21 |
|
|
paži
|
šotek: jo jsou drahý..pak zbejvá už jen yaris s litrovým motorem, což asi není žádná hitparáda
|
6.6.11, 21:22 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
CROWACK píše: A už se těm rejžožroutům nesekaj pedály? ono se to asi ani nestalo, nakonec se pri setreni ukazalo, ze ti ridici si nejsou jisti, jestli vlastne nahdoou nestali na plynu misto brzdy, to nedavno probehlo zpravodajstvi
|
6.6.11, 21:26 |
|
|
Sotek
|
paži píše: šotek: jo jsou drahý..pak zbejvá už jen yaris s litrovým motorem, což asi není žádná hitparáda neni to špatný auto, ale oproti tomu Fabka vypadá víc dospěle...
|
6.6.11, 21:48 |
|
|
Sotek
|
Vít píše: CROWACK píše: A už se těm rejžožroutům nesekaj pedály? ono se to asi ani nestalo, nakonec se pri setreni ukazalo, ze ti ridici si nejsou jisti, jestli vlastne nahdoou nestali na plynu misto brzdy, to nedavno probehlo zpravodajstvi jak znám Americký tupý národ a čeho všeho je schopen státní úřad aby obhájil své zájmy, tak bych se vůbec nedivil kdyby to bylo celé uměle vykonstruované... Si pamatuju z minulé práce, někdy kolem roku 2001 jak jsme museli předělávat návody na mobilní telefon určený na Americký trh, jelikož tam nějakej blbec šel po chodniku, psal sms a narazil hlavou do sloupu a udělal si bebí, zažaloval Motorolu a soud vyhrál že ho nikdo neupozornil že se to může stát. Pak začala éra prvnách telefonů s integrovanou anténou a na Americký trh nepřišla ani jedna objednávka na tento typ anténý, jelikož Amíci nevěřej tomu že to má anténu když není vidět fakt neuvěřitelný národ...
|
6.6.11, 21:52 |
|
|
Hiro
|
to jsi mě ještě více utvrdil v jejich tuposti jinak pokud chceš auto na ježdění, na design bych ažtak moc nehleděl, interiér jo at se cítím dobře, ale hlavně at to jezdí, brzdí, troubí a svítí.
_________________ Škoda 120L, 1987 - studentské auto, EDIT: už to není studentské auto. Udržuji vůz v pojízdně chátrajícím stavu Dacia Dokker, 2015 - rodinné auto
|
7.6.11, 07:00 |
|
|
Sotek
|
Hiro: jo to jo, já zas nejsem náročnej, nemusím mít auto o velikosti Oktávky, kufr kam se schová celá Kelly Family apod. Ale musím z auta cítit solidnost a pečlivost, pěkný lícování, použitý plasty, dobrej motor, což zatim mi nejlépe vychází Polo ( ale je moc drahý ) takže na druhým místě Fabka
|
7.6.11, 09:04 |
|
|
fatal
rejpal
|
Z Fabky jsem teda moc dobrý dojem neměl... V téhle třídě to moc řešíš, uvědom si, že jde jen o spotřební zboží... Jestli chceš kvalitu, zkus Bentley, mám dojem že prodávají oficiálně i repasnuté starší kusy.
|
7.6.11, 12:19 |
|
|
Sotek
|
kdybych to neřešil tak rovnou můžu koupit Logana nebo Thalii....To je velký omyl že u "levných" věcí nesmíš očekávat kvalitu. Mě tohle čmuchání nic nestojí, na koupi auta mám omezený peníze tak si vybírám abych z nich vytěžil maximum. Můžu si koupit auto za 280 tis kde bude vrzat interiér, hnusný budiky, vakly na ovládacích prvcích topení, nebo auto za 280 tis co bude pěkně lícovat, hezký budiky nikde nic nevrzat. Někdo to řeší, někdo ne, ale jenom díky takovým lidem co to řeší, už malá auta nevypadají vevnitř jak vykuchaný tank.... jinak díky čmuchání jsme dostali takovou to nabídku: místo Fabia 1.2TSI Magic Ambiente ( + metalíza, vyhřívaný sedačky a paket na špatný cesty ) - po slevě se pohybovala cca 291tis ( asi u 5 prodejců ) tak nám jeden prodejce nabídlo toto: Klasickou Fabii 1.2TSI elegance a oproti Magicu má navíc: ( + metalíza, vyhřívaný sedačky a paket na špatný cesty ) · Klimatizace CLIMATRONIC s elektronickou regulací · El. ovládání oken vzadu s dětskou pojistkou · Loketní opěra vpředu · Rádio SWING - 2 DIN s CD a MP3 · Radiopříprava s 8 reproduktory · Tempomat · Malý kožený paket (4-ramenný kožený volant) · Signalizace vzdálenosti při parkování vzadu · Výškově nastavitelné sedadlo spolujezdce · MAXI DOT · Projektorové halogenové světlomety po slevě za 296 900 je tam i prodloužená záruka na 4 roky kteoru ale nebudu chtít a rozmyslel jsem si paket na špatný cesty, takže konečná cena je 289 000Kč což je krásný
|
7.6.11, 13:42 |
|
|
Dawid130
|
Cena pěkná
|
7.6.11, 14:17 |
|
|
fatal
rejpal
|
A zkoušels třeba tu kritizovanou Kiu postavit vedle Fabky? Co vypadá jako auto? Nevím kde jsi přišel na nelícující díly, ale jako detailista jsem si žádných problémů na korejcích nevšiml. Ten malý kožený paket pobavil. To už je jak v politice, zvýší daně a říkají tomu reforma. Ale je to tvůj výběr, takže si vyber sám a užívej dobře investovaných peněz. PS: Za fabku bych tři sta teda nedal ani náhodou, ale viz výše.
|
7.6.11, 14:18 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|