Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.24, 10:26

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 ručení - potřeba nepřetržité kontinuity? 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: ručení - potřeba nepřetržité kontinuity?
Hm, akorád že tohle se mě asi netýká. :( Jelikož je ten člověk taky z Prahy, tak jsme se dohodli, že dá plnou moc a já to odhlásím za něj a rovnou přihlásím na seb v 1 kroku. Takže je to pořád psané na něj a bez pojistky, címžto asi logicky půjde kancelář pojistitelů po něm... To, že je to koupený a mám smlouvu pochopitelně nikdo kromě nás dvou neví.

Kristensen píše:
pokud koupíš auto a bude na tebe pouze odhlášený ( v polopřevodu) tak nemusíš platit na pojištění ani korunu třeba 10 let ale to auto nesmí být ani zaparkované na veřejnej komunikaci a nesmí na ní jezdit. Povinnost platit povinné ručení maj pouze vozidla přihlášená k registru silničních vozidel což vozidlo v polopřevodu dle zákona není a ty nejseš povinnej to vozidlo bezpodmínečně přihlásit protože je další zákon kterej řiká že pokud vlastník vozidlo nehodlá provozovat nemusí jej přihlašovat do registru vozidel.

7.6.11, 08:16
Pspvek Reklama

Kristensen píše:
pokud koupíš auto a bude na tebe pouze odhlášený ( v polopřevodu) tak nemusíš platit na pojištění ani korunu třeba 10 let ale to auto nesmí být ani zaparkované na veřejnej komunikaci a nesmí na ní jezdit. Povinnost platit povinné ručení maj pouze vozidla přihlášená k registru silničních vozidel což vozidlo v polopřevodu dle zákona není a ty nejseš povinnej to vozidlo bezpodmínečně přihlásit protože je další zákon kterej řiká že pokud vlastník vozidlo nehodlá provozovat nemusí jej přihlašovat do registru vozidel.

to je blbost, ptal jsem se přímo na odboru dopravy, pojištěné musí být kontinuálně. stejně tak vozidlo v polopřevodu je v registru vozidel.

i když ....
asi před pul rokem mě vyfotil policajt, jak jedu bez zapnutého pásu a zatím nic . tuk ťuk :D
a auto je v polopřevodu na mě.

7.6.11, 12:24

@ john - no, v tomhle státě ti to může přijít taky za rok nebo ideálně vůbec... podle toho bych to neposuzoval. A třeba tam neměl film 8)

7.6.11, 14:34
Dřevák na focení, neumí ostřit

MSG píše:
Hm, akorád že tohle se mě asi netýká. :( Jelikož je ten člověk taky z Prahy, tak jsme se dohodli, že dá plnou moc a já to odhlásím za něj a rovnou přihlásím na seb v 1 kroku. Takže je to pořád psané na něj a bez pojistky, címžto asi logicky půjde kancelář pojistitelů po něm... To, že je to koupený a mám smlouvu pochopitelně nikdo kromě nás dvou neví.

no jenže až to příde tak on bude kupní snlouvou prokazovat svojí nevinnu :mrgreen:

7.6.11, 16:34
Profil ICQ

a tak jasně, že se s ním srovnám... on je to můj soused .-)

8.6.11, 14:57

já jsem za 10dní nepojištěného auta platil 1600 včetně všech poplatků
zloději :evil:

Škoda Fabia 1.4MPI r.v. 2001
Ford Transit 2.2 TDCI r.v. 2008

9.7.11, 11:00
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2