Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 07:24

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 97 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
 zkušenosti s Korejci.... 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: zkušenosti s Korejci....
o nelícujících dílech jsem přímo nemluvil o Kie,

Jo Ceed vypadá jak auto ( i když Fabka v černé metalíze, po faceliftu a na kolech už nevypadá tak hrozně :) ale jde o to že já nepotřebuji větší auto ( hlavně moje přítelkyně je drobná, tak tím spíš jí bude vyhovovat fabka ), a této nabídce co jsem teď dostal ani Ceed nemůže konkurovat...
U mě je limit na Fabii 300 tis, což není ještě tak hrozný, když si vemu že moje Fabia co teď mám ( 1.4MPi 50kW, sedan a jenom mlhovky r.v. 2002 ) stála pantátu 340tis :) A nedávno stálo ještě HTP s elektrikou a manuální klimatizací skoro 300tis. Tak verze Magic je za pakatel :)
Jo dá se koupit i Fabie přes 400tis, to už je u mě nesmysl...

7.6.11, 14:57
Profil ICQ
Pspvek Reklama

ber fabku...

opravi ti to vsude, muzes si vybirat servis s nejmensi cenou, jsou na to nahradni dily, TSI jede jako krava a Magic ma dobrou vybavu....to auto neni hnusny :)

s tema autama nejsou problemy, chodim delat do skodovky

8.6.11, 19:34
Profil ICQ

Magic už se mi nevyplatí viz nabídka na Elegance kterou jsem napsal vejš :)
ale zatim to vypadá na Fabku, od stejného prodejce mi teď přišla nabídka na Polo ve stejné výbavě jako Fabka Elegance. Fabka 290tis, Polo 390tis :)

8.6.11, 21:08
Profil ICQ

hlavne neber korejce a francouze...jo a fordu a oplu bych se vyhnul taky :D

8.6.11, 22:04
Profil ICQ

všechna auta na F, tj. Ford, Fiat, Francouzi

8.6.11, 22:49
Profil ICQ

Šikmý oči....Kdo chce bejt odvážnej,koupí si od nich auto i tady,nový nebo ojetinu..Je to na každym a je to každýho chuť,koupit si něco po čem dlouho touží,nebo chce udělat v životě změnu...Pokud uvažuješ o tomhle,jestli asii nebo koncern,je jasná jednička a ten druhej...Pokud chceš ochutnat dvojku,není nic jednoduššího než zajet k dealerovi asijských vozidel a ochutnat z jejich misek rýži a nudle smočený v sojovce,po který všecko chutná úplně stejně,tak jako ty jejich auta.... :D :lol: Fabia je prostě lepší a to i bez serepetiček na který ty bereš velký ohledy.Když bude mít pouhopouhý švihadla,bude to stále fábia a korejská el.stahovačka ne to prostě nemá,i kdyby byly v tom novym hozený v kufru ještě tři náhradní...A to můžu pokračovat o Renaultech,Volvech,Fordech,Fiatech,Mercedesech,Land Roverech a skončit u Opla...To jsou auta,že nevim,že to lidi vůbec kupujou :!: :?: ...Ale to je názor od heveru na věci který ty nevidíš a nejspíš ani neuvidíš... :wink: Jdi to očíhnout,ať víš do čeho jdeš,nic víc mě nenapadá... :wink:

8.6.11, 23:10

Sotek píše:
a můj problém je, že jsem řiťopich na zpracování a použitý materiály :(

No, to je problém, potom hľa - kukaj VW, MB, BMW, proste čistokrvných Nemcov. A nepýtaj sa tu zbytočne :wink:

Ale nezabúdaj, že chceš new auto na 5 rokov, nie jazdenku...teda opravy by teoreticky byť nemali...

Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97

9.6.11, 06:05

patrik-hp píše:
Šikmý oči....Kdo chce bejt odvážnej,koupí si od nich auto i tady,nový nebo ojetinu..Je to na každym a je to každýho chuť,koupit si něco po čem dlouho touží,nebo chce udělat v životě změnu...Pokud uvažuješ o tomhle,jestli asii nebo koncern,je jasná jednička a ten druhej...Pokud chceš ochutnat dvojku,není nic jednoduššího než zajet k dealerovi asijských vozidel a ochutnat z jejich misek rýži a nudle smočený v sojovce,po který všecko chutná úplně stejně,tak jako ty jejich auta.... :D :lol: Fabia je prostě lepší a to i bez serepetiček na který ty bereš velký ohledy.Když bude mít pouhopouhý švihadla,bude to stále fábia a korejská el.stahovačka ne to prostě nemá,i kdyby byly v tom novym hozený v kufru ještě tři náhradní...A to můžu pokračovat o Renaultech,Volvech,Fordech,Fiatech,Mercedesech,Land Roverech a skončit u Opla...To jsou auta,že nevim,že to lidi vůbec kupujou :!: :?: ...Ale to je názor od heveru na věci který ty nevidíš a nejspíš ani neuvidíš... :wink: Jdi to očíhnout,ať víš do čeho jdeš,nic víc mě nenapadá... :wink:

bohužel jsem tvůj příspěvek nepochopil, nevím jestli ho nemám brát jako sarkazmus ? :)

9.6.11, 07:05
Profil ICQ

Ondras83 píše:
hlavne neber korejce a francouze...jo a fordu a oplu bych se vyhnul taky :D

po dlouhé diskuzi to shrnu:

No, Renaulta ( Clio ) nikdy ( i když výbava pěkná za ty peníze ) Peugeot 207 se mi nelíbí ( zlatý časy 205-ky, 405-ky ) a staromódní prvky jako uzavření cirkulace vzduchu pomocí táhla fakt nechápu, Citroen C3 se mi líbí moc designově ale je to frantík a nemám k tomu moc důvěru ale výbava taky super. Itala nikdy ( krom Ferrari a Lamba :), Opel, jde nahoru, designově pěkný ale ještě mu dám čas než dostane mojí důvěru :) Ford, tady jsem přemýšlel nad Fiestou, je pěkná, co se týče testů spolehlivosti tak je na prvních příčkách na tu se pojedu ještě podívat, ale ALE :) Mazda 2 je hodně kvalitní ale neslaná-nemastná, nic moc interiér a vypadá moc dětsky. Swift má hodně dobrou výbavu za ty peníze, co se týče spolehlivosti tak se taky drží na předních příčkách, hodně dobrý motor, ale nějak mě nevzal u srdce ( asi proto že to je jenom Suzuki ) - ale tak jako tak se na něj pojedem ještě podivat. Polo je král v segmentu malých aut ( hlavně designem ), ale je o 100tis dražší než Fabka ( i když má modernější podvozek, ESP, aut. ručku, natačení světlometů, corner funkci, 6-kvalt, 77kW motor ) - 400tis za auto ze segmentu malých aut nedám, u mě je limit 300tis. No, pak tu máme třeba Hondu Jazz, nejlepší motor, hodně dobrá převodovka, spolehlivý auto, ale designiově eee. Honda City by mi vyhovovala po všech stránkách ale 420tis před slevou je hodně :( Pak tu máme Korejce :) cenově už to není takový šlágr jako před 2 rokama, v poslední době jsem dostal více negativních ohlasů než pozitivních, takže na ně kašlu. No a nakonec Fabka, zatim jsem dostal bezkonkurenční nabídku na cenu/výbavu. jako plus jsem přidal že mi to spraví v každé druhé vesnici ( + mám kamaráda co dělá mekánika v autorizáku takže budu mít ohlídáno co mi tam daj při garančne, udělají/neudělají ), + nestojí garančka tolik jako na korejce/japonce, je tu jistá spolehlivost, konečně dobrý motor, nepadá tolik na ceně. Zatím vede Fabka, ale ještě mě čeká návštěva Swiftu a Fiesty. Ale už toho začínám mít plný zuby, hlavně lidi v práci pro který jsem blbec co si chce koupit angličák za 300tis: za to vole můžeš mít dvojkovou oktáfku f tédéíčku a plný palbě, 4-5 let starou :) 120najeto :) do toho tvýho nedáš kočárek apod. prostě magoři.

9.6.11, 07:29
Profil ICQ
Pan Kapitán

Nevim kteoru Hondu City jsi zminoval, ale doufam ze uz existuje nejaka "dvojkova", protoze to co vidam na silnici jako Hondu City je snad nejvetsi hnuska co se da vyrobit. Rozhodne bych ve srovnani s tim sel do Fabie, i kdyby do sedanu (protoze do hatchbacku se fakt normalni kocarek nevejde, to uz chce kombika).

Edit: Jo vona se dneska Fabka v sedanu nedela nebo jo?

Cvokárium: Youtube Instagram

9.6.11, 10:53
Profil ICQ YIM

dávno ne :wink:

9.6.11, 11:13

sedana mám teď, je to obrovský kufr, ale s blbým přístupem ( na takový věci jako kočárek apod ) na běžné věci plně dostačující přístup.

Nyní se sedan již nedělá :)

Jinak kočárek neřešim, já na dítě věk mám, přítelkyně ještě ne :) aje otázka jestli vůbec dítě :)

Kočárek se do krátké fabie vejde, ale pouze ta trojkombinace kdy se dá oddělat vršek, do kufru se dá podvozek, na sedačku vršek. Nebo jsou kočárky který se tam vejdou po odmontování koleček. Nevim, nevyznám se v tom, jenom co jsem pročmuchával a četl na diskuzích. Ale hlavní je to, že prostor na kočárek nepotřebuju.

Honda City se dělá již faceliftovaná, není to vyloženě kráska, přirovnal bych to ke dvojkový fabii, někomu se líbí někomu ne, na elektronech a s hezkou barvou je OK :)

9.6.11, 12:05
Profil ICQ

zajímá mě co řekneš na toho novýho swifta, mě se docela líbí...viděl jsem nějaký roadtest, kde to měl v rukou nějakej profík a dovolil si s tím opravdu hodně

9.6.11, 12:08
Pan Kapitán

Sotek píše:
Jinak kočárek neřešim, já na dítě věk mám, přítelkyně ještě ne :) aje otázka jestli vůbec dítě :)

Mluvim z vlastni zkusenosti. Az se jednou treba nedopatrenim k tomu dopracujete, ze budete cekat rodinu, tak to posledni, do ceho budete mit sanci investovat bude vetsi auto na kocarek. Takze za mne... radsi si to o kousek vetsi auto kup, dokud na to mas penize.

Jezdime ted s uz starnoucim Fiatem Marea Weekend a ten kufr je proste k nezaplaceni! Do Oktavky mu v kufru chybi jeste asi 10 litru, ale zato mista na nohy je v tom o neco vic. A to poznas, az das dozadu dite v sedacce a uz blizes sklo, tak sis vybral spatne. ;-)

Cvokárium: Youtube Instagram

9.6.11, 12:54
Profil ICQ YIM
Hluchoň

taky jsem se radeji dival po kombi :) ale doufam, ze zrovna kocarek tam davat jeste dlouho nebudu

9.6.11, 13:05
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 97 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další