|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Kolda
|
Montáž serva do favorita
Zajímala by mě možnost montáže serva z feldy 1.6 do favorita. Je to možné? Díky
|
17.5.07, 17:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Vít
Hluchoň
|
No, určitě to není legální.
|
17.5.07, 17:12 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Re: Montáž serva do favorita
Kolda píše: Zajímala by mě možnost montáže serva z feldy 1.6 do favorita. Je to možné? Díky
spíš bych použil komplet nápravu ale favorit ho nepotřebuje když máš všechno ve 100% stavu tak můžeš točit jednim prstem
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
17.5.07, 17:20 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Re: Montáž serva do favorita
Sadra17 píše: Kolda píše: Zajímala by mě možnost montáže serva z feldy 1.6 do favorita. Je to možné? Díky spíš bych použil komplet nápravu ale favorit ho nepotřebuje když máš všechno ve 100% stavu tak můžeš točit jednim prstem
uz sa to tu niekto pytal ale myslim ze to taktiez zavrhol myslim ze bol problem s pohonom a ze je to velka piplacka a neoplati sa to
a ked mas fakt vsetko v poriadku tak ten volant ide dost lahko si myslim nehovorim teraz o sirsich gumach a pod. to je o inom.... hlinik je hlinik
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
17.5.07, 18:22 |
|
|
Drak
|
Největší potíž asi bude s umístěním čerpadla, samotnej hřeben by měl být rozměrově shodnej, 1.6 má úplně jinej motor, musel by se na to udělat nějakej držák a vymyslet pohon, na současnej kliňák to asi nedáš, musel by se přidělat další.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
17.5.07, 19:14 |
|
|
DRYVER
|
Ale teoreticky z 1,3 by tam sel po mensich upravach dat ne??? Tam zas takovy rozdil neni ci ano? (samozrejme vymenit i napravu pro drzaky hrebenu)
|
17.5.07, 21:47 |
|
|
Kolda
|
Auto si myslim že je ve 100% stavu. Ale jelikož mám v převodovce špéru (samosvorný diferenciál), širší gumy atd. tak ke konci závodů už občas bejvaj i křeče Je to v rally autě. Tož nevim no. Mám do toho jít a nebo radši makat na sobě
|
17.5.07, 21:49 |
|
|
Drak
|
DRYVER
Z 1.3 by neměl být větší problém.
Kolda
Servo ti zas ubere nějakou kobylku z výkonu a taky má nějakou váhu navíc, to už je na tobě, co preferuješ, jestli křeče, nebo výkonnější auto, při normálním provozu to není znát, ale v závodech to sakra poznáš.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
18.5.07, 05:38 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|