|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Objednavanie nahradnych dielov - riadiaca jednotka airbagov
Autor |
Zpráva |
Peter50kw
|
Objednavanie nahradnych dielov - riadiaca jednotka airbagov
Potrebujem novu riadiacu jednotku airbagov na octu. Da sa to objednat priamo, alebo musim ist cez autorizovany servis. Aky postup je najlepsi? Rad by som mal co najrozumnejsiu cenu .
|
18.5.07, 07:31 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
euromen
|
Re: Objednavanie nahradnych dielov - riadiaca jednotka airba
Peter50kw píše: Potrebujem novu riadiacu jednotku airbagov na octu. Da sa to objednat priamo, alebo musim ist cez autorizovany servis. Aky postup je najlepsi? Rad by som mal co najrozumnejsiu cenu .
tuhle srandu seženeš nejlíp v prodejně škoda auto...
_________________ život je boj, bohudík
|
18.5.07, 09:42 |
|
|
Drobec
|
Je hodne veci, ktere shanim z aftermarketu, od Polaku nebo z ruznych garazovych pseudofirem. Motorek ze steracu, ostrikovace, plechy, serva nebo dalsich X veci sezenu treba z vrakace, ale jsou veci, ktere se proste berou z autorizovaneho servisu, nove a se zarukou. A MCU airbagu, rizeni a senzory ABS a par dalsich bezpecnostne relevantnich systemu mezi tyto veci bezpochyby patri.
Prakticky neexistuje zpusob, jak v domacich podminkach a s bezne dostupnym vybavenim tuto jednotku otestovat a spolehat se na to, ze to v pripade nehody "snad pojede" bych nechtel. Kdyz se ti na ceste vysype rizeni klimy, comfort modul nebo zamykani z aftermarketu, stane se v principu h..no. Ale pokud ti nekde v krizove situaci nenafoukne airbag, mozna nebudes mit ani moznost rict si to zname "ze ja blbec..."
|
18.5.07, 19:59 |
|
|
Martin
|
Možná ještě horší by bylo, kdyby se nafouknul v momentě kdy nemá a řidič by to nečekal.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
18.5.07, 20:35 |
|
|
Peter50kw
|
O aftermarkete tu nebola ani rec. Otazka je ako zaobstarat najvyhodnejsie original riadiacu jednotku.
|
19.5.07, 09:49 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Peter50kw píše: O aftermarkete tu nebola ani rec. Otazka je ako zaobstarat najvyhodnejsie original riadiacu jednotku.
a proč tu řídící jednotku sháníš? ajaké má číslo já něco doma mám miloš
|
19.5.07, 14:46 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
slovacek.milos píše: Peter50kw píše: O aftermarkete tu nebola ani rec. Otazka je ako zaobstarat najvyhodnejsie original riadiacu jednotku. a proč tu řídící jednotku sháníš? ajaké má číslo já něco doma mám miloš
a jestli to dobře chápu, tak veškeré orginální díly se znakem škoda jsou majetkem škodovky a prodávat je můžou jedině autorizované prodejny škoda miloš
|
19.5.07, 15:36 |
|
|
Peter50kw
|
Povodnu jednotku z auta ukradli alebo ju tam nikdy nedali po oprave po havarii (prislo sa nato po 5 rokoch). Zda sa, ze airbagy tam su, aj pasy dali nove, ale riadiaca jednotka tam vobec nieje, takze ani neviem ake cislo to moze byt. Na www.vagcat.com som nasiel niekolko roznych cisel, ktore by sa mohli hodit. Odkial mas tie jednotky? Kolko asi stoji? Rozni mechanici mi spominaju ceny od 5 do 22 papierov. Na vagcat uvadzaju 268 EUR, co je asi 10 papierov.
|
19.5.07, 20:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|