|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Kontrolka baterie Favorit
Autor |
Zpráva |
Lukáš
|
Kontrolka baterie Favorit
Po otočením klíčkem se zobrazí červená kontrolka BATERIE... po nastartování zhasne, někdy se mi včak stává, že kontrolka se vůbec nerozsvítí. Čím to může být, jak to řešit a mám se znepokojovat? Děkuji
|
18.5.07, 08:39 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Kontrolka baterie Favorit
Lukáš píše: Po otočením klíčkem se zobrazí červená kontrolka BATERIE... po nastartování zhasne, někdy se mi včak stává, že kontrolka se vůbec nerozsvítí. Čím to může být, jak to řešit a mám se znepokojovat? Děkuji
si změř dobíjení pokud tam máš 14 V ta se neznepokojuj, ale spravit by to chtělo miloš
|
18.5.07, 11:03 |
|
|
Lukáš
|
Kde to mám změřit prosím Tě. Dik
|
18.5.07, 11:19 |
|
|
michalkatka
|
Lukáš píše: Kde to mám změřit prosím Tě. Dik
meria sa to priamo na batérii, ale podozrieval by som blízke prerazenie diódy, alebo odíde regulátor...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
18.5.07, 11:49 |
|
|
Nepér
|
Po zapnutí zapalování se musí žárovka VŽDY rozsvítit, po nastartování, případně zvýšení otáček MUSÍ zhasnout a za běhu motoru se NESMÍ rozsvítit. Leda když to chcípne... Jestliže se po zapnutí zapalování občas nerozsvítí může být zoxidovaný faston na alternátoru, nebo vadná žárovka.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
18.5.07, 20:31 |
|
|
CROWACK
|
zkus napeti na baterii v celym rozsahu otacek, jestli bude v rozmezi 12-15,5V tak to neres, maximalne muzes preventivne ocistit a prostrikat kontakty kontoxem...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
18.5.07, 23:00 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|