|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
Matthes
Hliník navždy.
|
Re: Dotaz ohledně kabelů...
Ale on pise 0,51mA a ne 51mA. Ovsem je otazkou jak to meri pri svych znalostech el. pr. Doufam, ze to nemeris na rozsah 10A
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
22.6.11, 17:18 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
p.s.
|
áá to sem se nák ukouk 0,51 mA to bude náká konina dyt pamět rádia centrál hodiny berou nejméne 15mA
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
|
22.6.11, 17:23 |
|
|
ondrah
|
No vzal jsem tatovi nějakek digitální multymetr bo jak se to jmenuje. Bylo tam hodně nastavení, já jsem tam kolečkem najel na 10A a změřil jsem to. Ukazuje 0,54 mA. Jinak rádio to nemůže být, protože je tam starý a to jde jen s otočeným klíčkem.
Za další jsem to změřil na druhé felicii co má mamka a tam to ukazuje 0,01 až 0,05.
Asi to tedas měřím blbě zkusím se na to zítra podívat.
|
22.6.11, 18:29 |
|
|
ondrah
|
Tak jsem měřil dnes znova. Udělal jsem fotku, tak se kdyžtak na ní podívejte jestli jsem to dobře měřil. Tady je obrázek http://imageshack.us/photo/my-images/593/p6230219.jpg/. Hlavně jestli to mám dobře nastavené na tom metru. Ty kabely na měření a to kolečko na nastavení toho co chci měřit. Díky
|
23.6.11, 09:58 |
|
|
p.s.
|
na měřáku pokud máš kabely píchlí ve zdířkách na 10A musíš mít nastaven též rozsah do 10A přepni a měř znovu. na miliampérovej rozsah bych osobně neměřil neb člověk nikdy nevý jaký sou tam momentálně proudy a mohl by si zničit měřák
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
|
23.6.11, 13:27 |
|
|
varok
|
Podle mě ten měřák ukazuje voloviny. Buď by měl ukázat 0,053A nebo 53mA. Ž e by tam byl odběr 0,53mA se mi nezdá.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
23.6.11, 19:15 |
|
|
p.s.
|
|
23.6.11, 19:37 |
|
|
ondrah
|
No, ale když se podíváte na display tak tam jsou jednotky mA.A navíc to kolečko mám otočené taky na mA. A ten kabel nemůžu dát do jiné zdířky, protože tam je uAmA a to neukáže nic. Pak si nejsu jistý, ale když zmáčknu centrál, nebo třeba výstražná světla tak to vyskoči na 85,něco mA. Dobil jsem baterku, tak uvidím jestli se vybije do zítřka. Jinak díkec za odpovědi.
|
23.6.11, 20:53 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|