Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 12:10

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Svitici kontrolka baterie - auto prestalo jet 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: Svitici kontrolka baterie - auto prestalo jet
Podle mého to zlá cena je... Omlouvám se že já tě neutěším, ale za výměnu regulátoru u Felicie chtít 11 stovek... to je dost. Kdyby 800 - 900 ještě bych to bral. Znalý člověk v servisu by měl na to přijít hned kde je problém s (ne)dobíjením u Felicie... diagnostika je to jednoduchá. Osobně pochybuju o tom že měli celý alternátor venku... základní chyba v dobíjení jde určit i bez toho. Takže pokud si vzali 11 stovek jen za to že určili závadu, vyšroubovali dva šroubky hodili tam nový regulátor a zase zašroubovali tak podle mě je to za tenhle úkon přemrštěná suma. Jinak ale samozřejmě je to věcí názoru každého. Ale co já se pohybuju těch 10 let kolem Fav/Fel a vím jak se některý ty úkony cca tak nějak pohybují tak na obyčejný servis mi to přijde dost.

24.6.11, 20:21
Pspvek Reklama

Tak ja ani tak nepotrebuji utesit :-). Na toto forum, jsem sla pro radu, par jsem jich dostala, bohuzel auto si udelalo, co chtelo, takze jsem je nemela cas vyuzit (hlavne byla potreba vymena soucastky, a to uz bych samozrejme sama nezvladla). Popravde, mne vzdycky, kdyz jedu ze servisu prijde, ze je cena premrstena. Urcite bych si normalne vybrala nejaky jiny servis, ale byla jsem donucena okolnostma, v zadu v sedacce rvouci dite, takze co delat. Navic, tentokrat to bylo opravdu na opravare, ale jindy se mi stalo, ze jsem to podle rad zvladla "opravit" sama.

24.6.11, 20:59

Jasně chápu... nejdůležitější ze všeho bylo že se závada rychle odstranila. To pak člověk na kačku ani moc koukat nemůže zvlášť když se v tom nevyzná. Asi by to bylo jiné kdyby čas byl a dejme tomu sis to mohla obstarat sama, ale takhle nejspíš nezbylo nic jiného. Ale na druhou stranu to zase není tolik... dovedu si představit i jiné lidi z mého okolí kteří by si byli schopni říct ještě víc.

24.6.11, 21:21

Capricorn píše:
Podle mého to zlá cena je... Omlouvám se že já tě neutěším, ale za výměnu regulátoru u Felicie chtít 11 stovek... to je dost. Kdyby 800 - 900 ještě bych to bral. Znalý člověk v servisu by měl na to přijít hned kde je problém s (ne)dobíjením u Felicie... diagnostika je to jednoduchá. Osobně pochybuju o tom že měli celý alternátor venku... základní chyba v dobíjení jde určit i bez toho. Takže pokud si vzali 11 stovek jen za to že určili závadu, vyšroubovali dva šroubky hodili tam nový regulátor a zase zašroubovali tak podle mě je to za tenhle úkon přemrštěná suma. Jinak ale samozřejmě je to věcí názoru každého. Ale co já se pohybuju těch 10 let kolem Fav/Fel a vím jak se některý ty úkony cca tak nějak pohybují tak na obyčejný servis mi to přijde dost.

Ono zaleži kde v servisu to bylo. Kdysi, nevim aktualni cenu dnes, jsem poslal ženu pro regulátor do konkrétního obchodu za cenu cca 250,- jenže tchan který byl sní jel do škodovky, v pěkne krabičce mi ho dovezli za 600. Jsem myslel že mne omyjou.

Takže oni ti daji cenu za nd+ diagnostika, odstranění závady kontrola nabíjecí soustavy atd... a cena je hned jinde.

25.6.11, 09:52
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2