|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 12 ] |
|
Nově přestavěné auto po 30 km přestalo jet na LPG
Autor |
Zpráva |
Honza1
|
Nově přestavěné auto po 30 km přestalo jet na LPG
Dobrý den,
poradí mi někdo? Mám STAG 100 ve felicii 1.3 MPI, nově instalovaný a po cca 30km(druhý start od opuštění servisu) auto přestalo je na LPG, rozsvítila se mi kontrolka mazání a dobíjení. Po přepnutí na benzín kontrolky zhasly a auto se rozjelo. Sice autu chvíli trvalo, než přestal cukat a začal zabírat, ale rozjel se. Byl děravý výfuk, ten jsem vyměnil, nicméně ten kdo mi ten výfuk dělal říkal že to nemůže být lambda sondou, poradíte?
|
9.7.11, 16:10 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
Re: Nově přestavěné auto po 30 km přestalo jet na LPG
a co chceš radit? Jestli jsi ujel 30km na plyn a nejede to a na benzín to jede tak je nejspíš vada někde kolem LPG tak si zajeď tam kde to montovali ať se postaraj. maximálně se podívej jestli tam vůbec nějakej plyn máš ale jinak bych s tím nic nedělal a jel reklamovat.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
9.7.11, 18:20 |
|
|
Honza1
|
Poradit zda to může být tou lambda sondou nebo ne...
|
9.7.11, 19:22 |
|
|
patrik-hp
|
Máš na to záruku,nevíš čím to je,oni to vědět určitě budou....Jeď tam,odkud si vyjel a nech jim to dodělat,určitě budou schovívaví,protože i to se hold stává...
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=v1fMnGwZ ... re=related !!! http://www.youtube.com/watch?v=NAbsLE88 ... re=related ...
|
9.7.11, 20:57 |
|
|
michalkatka
|
lambdou určite nie...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
11.7.11, 13:55 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
plynaar do auta natankuje jenom tolik kolik potrebuje na serizeni kdyz to clovek s novym zarizenim nevi at se nedivi ze mu to chcipne
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
11.7.11, 17:45 |
|
|
varok
|
Správně by měli natankovat plnou, aby ověřili funkci zpětného ventilu, který uzavírá přívod paliva při plné nádrži. Někteří jsou ale hovada, natankují třeba jen 5 litrů a starej se. Když to člověk neví a bydlí trošku dále od servisu, tak se potom diví.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
11.7.11, 18:31 |
|
|
gokralik
|
Na pět litrů bys i se žroutem cca 50km, pak už se vymlouvat nemáš na co. Já měl takového šikovného plynaře, že mi dokázal systém seřídit a přitom nepoužil ani kapku plynu. A po "seřízení" se vše chovalo jako předtím... pak dej auto takovému odborníkovi.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
11.7.11, 19:32 |
|
|
varok
|
Jo Gokralík, ale když nabere třeba těch 5 litrů, potom to nechá hodinu vrčet, aby to zahřál a šteluje? Nebo s tím nalítá 10ky kilometrů, aby to seřídil? Každý nenatrefí na tak šikovného servisáka jako ty.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
12.7.11, 20:04 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
stejne sme se od dotazovaneho jeste nedovedeli jestli auto dal zpatky do servisu nebo jak
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
12.7.11, 20:58 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
21lucas píše: plynaar do auta natankuje jenom tolik kolik potrebuje na serizeni kdyz to clovek s novym zarizenim nevi at se nedivi ze mu to chcipne no nevim mě tankovali plnou ale taky si jí připočetli k ceně přestavby
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
12.7.11, 21:40 |
|
|
varok
|
Sadra17: mě to taky tak udělali, byl jsem v kvalitním servisu LPG. Znám ale i takové, které jsem popisoval předtím.
|
13.7.11, 19:46 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|