|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Midar
|
pokazeny kilometrovnik
Dnes som po natankovani vynuloval pocitadlo kilometrov a od toho momentu mi stoji na 0000, pricom nenaskakuje ani hlavne pocitadlo. V minulosti sa mi stalo, ze bolo potrebne nanovo vyresetovat pocitadlo, ale teraz to nepomaha. Ked sa s tym trochu pohram tak sa mi to rozbehne ale dojde do do 1 km a tam sa to znovu zasekne. Neviete mi poradit co s tym? Auto chcem prave predat a nemam chut do toho investovat. Mam Feliciu.
|
13.7.11, 21:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ventYl
|
Re: pokazeny kilometrovnik
predpoklad: felicia ma podobnu mechaniku tachometra, ako Skoda 120 ak je to tak, tak je tam jeden snek, ktory je priamo na hriadeli tacha, do ktoreho zapada ozubene koleso. niekedy sa vyzuzla to, niekedy sa zasa bud vyzuzlaju, alebo opraskaju plastove ozubene kolesa, ktore otacky prenasaju od nahonu tachometra dopredu k ciselniku. toto byva ako nahradny diel v pohode dostupne, ale ten vyrobok je do znacnej miery nekvalitny a niekedy neprezije ani nasadenie. pripadne mozno ti v tom drhne ta zapadka nulovania, alebo nieco okolo toho.
moja rada je: ak si mechanicky aspon trocha zrucny (dokazes jednoduche zariadenie rozobrat srubovakom bez toho, aby si ho ponicil), kup si na vrakaci akekolvek druhe budiky (aku vrtackou si vies overit, ze pocitaju) trebars take iba s hodinami, ktore nikto nechce, rozober jedny aj druhe a tie diely prehod. vyhnes sa tomu, ze budes mat na budikoch ine km. ak ti na tom nezalezi, tak si na vrakaci zozen druhe budiky a prehod ich. nie je to nijaka velka investicia a prehodit sa daju za chvilu.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
14.7.11, 06:56 |
|
|
Midar
|
Re: pokazeny kilometrovnik
uz som sa zmieril s tym, ze budem musiet zase rozoberat palubovku. nastastie mi to uz trva par minut a nie hodin ako ked som to robil prvy krat.
|
14.7.11, 07:02 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|