| Autor |
Zpráva |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 19.5.07, 22:14 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Thobiash
|
spartra píše: nalej do prahu beton 
Jako aby to bylo těžší a hůř to jelo, ju? 
_________________ Škoda "Julia alias Černá" 120L 89´ R.I.P. http://www.youtube.com/watch?v=VYLFkT5jMZI
|
| 19.5.07, 23:25 |
|
 |
|
septim
Registrován: 4.5.06, 12:14 Příspěvky: 397 Bydliště: Slovensko, BA - okolie - Lučenec
|
Nie to sa vola ako zvysit bezpecnost zhniteho - stareho auta. Idem miesat beton 
_________________ 742.120L Opäť klasika, uloženka, 87´, 58.000km, po 1. majitelovi
791.136B LPG, r.v. 96, Cimbu, KD air filter, 13 BAR kompresia, spotreba priemer 6L LPG uz ex
781.136* LPG, 2. majiteľ predané, dodnes jazdí (žili sme spolu 3 roky)
742.120L 4x bejvalky
|
| 20.5.07, 15:35 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
Vít Široký píše: kachnis píše: Drobec píše: Cloveku co je schopny odriznout z pruziny bych z fleku bral technicak.
Hele, znam dva druhy tuningu.
1) profi tuning, do kteryho nacpes hodne penez a to auto pak skutecne jede a vypada 10x lip nez seriovka. V tvem pripade to znamena nove pruziny, nove tlumice. Vse udelano tak, aby to vzajemne "sedelo".
2) vidlak tuzing: oriznes pruziny, auto spadne dolu a pak nekde v zatacce nebo na nerovnoztech budes marne kroutit volant a slapat na pedaly. Jizdni vlastnosti podvozku budou nekde uplne jinde nez by meli byt... je videt ze si s tim NIKDY nejel.nekdy prijed a ja te provezu,abys moh psat smysluplny prispevky zalozeny na pravde...... já jsem třeba ve škodovce s uřezanýma pružinama jel (byla kamarádova)... a tolik ran, mlácení a poskakování na sebemenší nerovnosti na silnici jsem v jiným autě nezažil, pak jsem pod tou škodovkou ležel, dorazy na sračku, prasklý rameno, opravdu perfektní úprava, já bych těm lidem kromě techničáku sebral ještě občanku.
Ono taky záleží jestli je uřízneš o závit nebo o čtyři.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 20.5.07, 18:43 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
Kristensen píše: Vít Široký píše: kachnis píše: Drobec píše: Cloveku co je schopny odriznout z pruziny bych z fleku bral technicak.
Hele, znam dva druhy tuningu.
1) profi tuning, do kteryho nacpes hodne penez a to auto pak skutecne jede a vypada 10x lip nez seriovka. V tvem pripade to znamena nove pruziny, nove tlumice. Vse udelano tak, aby to vzajemne "sedelo".
2) vidlak tuzing: oriznes pruziny, auto spadne dolu a pak nekde v zatacce nebo na nerovnoztech budes marne kroutit volant a slapat na pedaly. Jizdni vlastnosti podvozku budou nekde uplne jinde nez by meli byt... je videt ze si s tim NIKDY nejel.nekdy prijed a ja te provezu,abys moh psat smysluplny prispevky zalozeny na pravde...... já jsem třeba ve škodovce s uřezanýma pružinama jel (byla kamarádova)... a tolik ran, mlácení a poskakování na sebemenší nerovnosti na silnici jsem v jiným autě nezažil, pak jsem pod tou škodovkou ležel, dorazy na sračku, prasklý rameno, opravdu perfektní úprava, já bych těm lidem kromě techničáku sebral ještě občanku. Ono taky záleží jestli je uřízneš o závit nebo o čtyři.
to bylo o závit a půl
|
| 20.5.07, 18:48 |
|
 |
|
Kachnis
Moderátor
Registrován: 8.6.06, 11:31 Příspěvky: 10612 Bydliště: Strupčice-Chomutovsko
|
to bylo o závit a půl[/quote]
to uz je docela dost...podle me do jednoho zavitu se to snad jeste da, vic uz je jak jizda na koze...
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
| 21.5.07, 09:17 |
|
 |
|