Prasknutí skla v autoskloservisu
Autor |
Zpráva |
varok
|
Re: Prasknutí skla v autoskloservisu
Ondras: ty jsi asi jeden z těch, který muj dotaz vůbec nepochopil. Já tady neřešil, jestli mělo sklo prasknout nebo ne. Ano, ve sklo servisu mě na to předem upozornili, že se může stát že praskne. I když to není zase tak moc velká pálka jako u jiných zahraničních aut, kde stojí čelní sklo třeba 7000,- kč plus těsnění a práce a hned jsme třeba na 10 000,- kč. Já jsem tady už od začátku řešil to, že vy chcete něco opravit a nakonec to skončí u něčeho jiného. Když tady řeší někdo urezlé tlumiče, trubky od brzd apod., k tomu se raději nevyjadřuji a beru to jako něco jiného.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
9.8.11, 19:43 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27229 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
jenže u zahraničních jsou lepený skla
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
9.8.11, 19:59 |
|
|
big.jedla
|
tlumiče a trubky proreznou, sklo zase zkřehne, plasty taky tvrdnou a následně křehnou, elektrické věci zase získávají přechodové odpory na spojích oxidací... všechno má něco
_________________ Škoda Felicia 1.3Mpi/50kW/Cimbu chip, 7/96 http:\\jedla.kx.cz
|
10.8.11, 20:35 |
|
|
Ondras83
|
varok píše: ... Když tady řeší někdo urezlé tlumiče, trubky od brzd apod., k tomu se raději nevyjadřuji a beru to jako něco jiného. no, tak se mi prave zda, ze ty jsi nepochopil jadro veci ale nebudem to resit, chapu, ze te nasralo, ze jsi musle vysolit o 700kc vic, ale to je proste zivot
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
11.8.11, 18:34 |
|
|
varok
|
Já se na něco ptám a nepochopil jsem jádro věci? Vysolil jsem navíc 1200,- kč, což je více než dvojnásobek původní ceny a ne 700,- kč. Neznáte prosím někdo číslo na docenta Chocholouška?
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
13.8.11, 21:33 |
|
|
Jiri
|
ted sem sundaval buben na fieste kvulu brzdam a bylo prirezle lozisko takze sem musel stahnout a stejne mi pulka loziska zustala na naprave...takze zakaznik chte nechte musel zaplatit lozisko, prestoze bylo potreba jen prasatko, znova opakuji....nemas absolutne co resit tech tvejch 1200 neni vubec nic proti tomu co se plati jinde a co zakaznik nechtel a zaplatit to stejne musi.....a jde klidne o deseticisicove castky
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
13.8.11, 21:54 |
|
|
Ondras83
|
presne jirko
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
14.8.11, 02:13 |
|
|
fatal
rejpal
|
Pořád vás to baví?
|
14.8.11, 08:15 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
varok píše: :D Já se na něco ptám a nepochopil jsem jádro věci? Vysolil jsem navíc 1200,- kč, což je více než dvojnásobek původní ceny a ne 700,- kč.
Neznáte prosím někdo číslo na docenta Chocholouška? tak si jim mel rict at ti tam daji to praskle okno zpatky kdyz si nechtel zaplatit tech 1200 navic
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
14.8.11, 13:51 |
|
|
Jiri
|
fatal píše: Pořád vás to baví? me uz to nebavi
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
14.8.11, 19:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|