Autor |
Zpráva |
škodař
|
jsem amatér??
koupil sem auto škoda 120 užofka se zadřeným motorem motor sem vymněnil jel sem krosit a jak sem projel skokánek tak začalo auto něak přibržďovat po 300metrech to škublo a levý zadní kolo mně předjelo matičky sme pozbýrali respektive byla použitelná jen jedna tak sme si půčili z předního kola z každýho jednu nemněli sme hever byli sme 3 jeden dával kolo a 2 zvedali klíč na kola sme si půjčili o jednoho děduli co jel kolem sem hodně blbej že sem ty kola neprohlíhl a nepozdotahoval nebo se to stává i lepčím?,
|
22.5.07, 21:07 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Dedovi se to stalo s Avii, taky ho predjelo zadni kolo, z tuplaku ...
Jinak teda chudak tvoje auto, to je desny co s tim delas furt
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
22.5.07, 21:18 |
|
|
DRYVER
|
|
22.5.07, 21:37 |
|
|
škodař
|
akorát kolo asik byli povolený matky a v karbecu se povolila kaká ta dirovaná trubička v prostředku tak sem ho celej pročistil. neska to pudu zkusit. škody už bebyli žádné ps:a ty zbývající kola tam taky nedrželi nejvíc
|
23.5.07, 05:50 |
|
|
škodař
|
Matthes píše: Dedovi se to stalo s Avii, taky ho predjelo zadni kolo, z tuplaku ... Jinak teda chudak tvoje auto, to je desny co s tim delas furt to auto mám na voloviny zachránil sem ho před ekolikvidačkou uřezal sem střechu zůstalo akorát přední sklo a trojůhejníček v předních dveřích inak šecko pryč aj ze sloupkama a náhodou to aj drží pohromadě fčera sme 2x skočili na skokáku sice podruhý nám upadlo kolo kastla trochu pracuje a to vyřeší lešeňofka
|
23.5.07, 05:54 |
|
|
Bukaj
|
Dědu u 105ky taky jednou předjelo kolo - pravý zadní.
V servisu mu ho nějak zapomněli dotáhnout...
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
23.5.07, 07:50 |
|
|
jizíček
|
škodař píše: Matthes píše: Dedovi se to stalo s Avii, taky ho predjelo zadni kolo, z tuplaku ... Jinak teda chudak tvoje auto, to je desny co s tim delas furt to auto mám na voloviny zachránil sem ho před ekolikvidačkou uřezal sem střechu zůstalo akorát přední sklo a trojůhejníček v předních dveřích inak šecko pryč aj ze sloupkama a náhodou to aj drží pohromadě fčera sme 2x skočili na skokáku sice podruhý nám upadlo kolo kastla trochu pracuje a to vyřeší lešeňofka
http://www.youtube.com/watch?v=Q89KHbQgn0c
_________________ Favorit 135 BMM r.v. 94 - odhlašený
VW Golf III combi, 1.9 tdi, r.v. 97
Škoda 742 Forever Team
|
23.5.07, 08:35 |
|
|
michalkatka
|
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
23.5.07, 08:59 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
jeste si mel naznacit, kde se zlomila
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
23.5.07, 09:03 |
|
|
jizíček
|
nahodou se nezlomila, jen se trochu prihla jsme si 2 stouply na ten ram co drzi motor a prihnuli jsme ji zpatky, sice ne uplne, ale domu jsme dojeli
_________________ Favorit 135 BMM r.v. 94 - odhlašený
VW Golf III combi, 1.9 tdi, r.v. 97
Škoda 742 Forever Team
|
23.5.07, 09:08 |
|
|
ventYl
|
to sa tomu ramu vobec necudujem, ze sa ohol, ked ste mu zobrali 90% tuhosti. sak ked sa pozriem na kadejakych tuningmagorov, tak ked z toho spravia kabrio, tak aspon zadne dvere zavaria, aby to malo aspon nejaku tuhost a nerozsypalo sa, popripade navarim nahradnu priecku medzi B stlpik a to, co ostalo z C stlpika.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
23.5.07, 09:13 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
to se mi stalo taky i s bubnem jedno kolo a za 14 dní druhý
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
23.5.07, 17:28 |
|
|
škodař
|
to jsem rád že nejsem sám
|
23.5.07, 18:58 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Koukám, že vás je víc, co mají problém s utažením kola. To mě neříkejte, že volná kolo nedrbe s celým autem, to jste nepozanli že něco není v pořádku? Není mě to moc jasný, abych se přiznal.
|
23.5.07, 19:02 |
|
|
Kristensen
|
Vít Široký píše: Koukám, že vás je víc, co mají problém s utažením kola. To mě neříkejte, že volná kolo nedrbe s celým autem, to jste nepozanli že něco není v pořádku? Není mě to moc jasný, abych se přiznal.
Taky se divím, mě se kdysi na šáde stalo že jsem matky dotáhnul jen rukou a prostě to za jízdy cvakalo hned na 5ti metrech. Jinak se mě kdysi dávno stalo na horským kole že jsem si neutáhnul přední a jak jsem to zvedl na zadní tak vypadlo tak že zůstalo vyset za špalky a po dopadu přišel na řadu novej ráfek a jinak na autě jsem jednou nechal bezpečnostní klíč nasazenej na šroubu kola a už jsem ho nikdy nenašel naštěstí to mělo origo Škoda bezpečáky takže jsem zajel do autorizovanýho objednat ořech
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
23.5.07, 19:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|