gokralik - Škoda Favorit 135L '92 LPG
Autor |
Zpráva |
varok
|
Re: gokralik - Škoda Favorit 135L '92 LPG
Tak samozřejmě, budíky pracují na stejném principu, ale každý má jiný předřadný odpor a jiný odpor čidla, proto má každý typ jinou provozní polohu ručičky, nebo jak to nazvat.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
15.8.11, 20:08 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
gokralik
|
To jo, ale ve výsledku mi vždycky ukazoval nový budík se starým čidlem stejně.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
15.8.11, 20:37 |
|
|
gokralik
|
Zkurvená Karviná. Včera jak jsem usínal jsem slyšel nějaké cvakání, tak se podívám z okna a nějaký Z MRD si tak ležérně zavře moje zadní dveře a jde do pryč. Tak jsem jenom zařval cosi o zkurvených zlodějích jisté barvy pleti a šel ven. Dveře řidiče zničené. Když je zavřu, mezi rámem okna a střechou tak 5 cm díra. Ještě jsem to na místě trochu srovnal, ale je to v hajzlu. U pravého spodního rohu okna je celý plech pokřivený a barva pryč. Díru jsem sice ještě v noci zmenšil, ale dneska jak jsem jel dom tam fičelo jak při otevřeném oknu. Svině jedna! Vymýtit takové *cenzurováno*. Kámoš z Ka, co má taky Fanouše měl minulý týden taky otevřené auto a sklopenou zadní sedačku... ale jemu aspoň nic tak brutálně nevykřivil. Pár dnů předtím mu zas někdo navrtal nádrž a benzín tak za 1000kč byl pryč.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
23.8.11, 07:04 |
|
|
john simple
|
to ty dveře vypáčil ? o alarmu neuvažuješ ? benzín teď šel dolů, v Polsku cca 30,90Kč, ale že by se mi chtělo mít v autě více než rezervu to ne. lidi jsou nenechaví
|
23.8.11, 07:18 |
|
|
gokralik
|
Jo, normálně to vzal za horní rám a vytlačil ho od auta, pak tam nacpal ruku a odemkl.
Alarm tohle neřeší. Auto by bylo poškozené tak jak tak. Začalo by to řvát až když by otevřel dveře. Mě nejde o to, co je v autě, tam nic nenechávám... sere mě, že ničí auto. Ale jestli se někdy dostanu k nějakému alarmu, nainstaluju ho. Dodělat do zadních dveří spínače není problém (stejně jsem to chtěl udělat už dávno kvůli osvětlení). U pátých dveří spínač mám a na kapotu bych se vykašlal. Tam není co ukrást. Ale vrážet se mi teď do alarmu nechce.
|
23.8.11, 08:28 |
|
|
darklord
|
Neni co ukrast. Uz vidim tie nasrane reci typu novy rozdelovac za x tic, altik v prdeli...
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
23.8.11, 08:35 |
|
|
gokralik
|
U mě ne... baterka je asi nejcennější, ale vzhledem k rozpěře mezi tlumiči by ji určitě neukradl.
|
23.8.11, 08:40 |
|
|
Petr105
|
Takové parchanty fakt jedině zastřelit. Leda nechávat v autě psa.
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
|
23.8.11, 08:55 |
|
|
john simple
|
tak ne všichni páči tak blbě dveře. asi nebyla poblíž cihla. k alarmu jsou přece otřesové čidla. V Hadexu mají v akci alarm asi za 540Kč cca, už jsem to tu psal a na kapotu bych to dal taky, jistota je kulomet
|
23.8.11, 09:00 |
|
|
gokralik
|
Otřesové čidlo taky zaznamená až náraz cihly do okna... a jestli ty dveře páčil opatrně, bez škubání, tak by to čidlo nezaregistrovalo taky. Na kapotu kulomet... to by byla jistota. Už jsem se uklidnil, dveře jsem kapku porovnal, je to sice vidět, ale holt na to si budu muset zvyknout. Opadlý lak zatřel, takže už to nevypadá tak hrozně... stejně jsou ty dveře dole rezaté, tak tam časem přijdou nové. A když jsem srovnával ten rám okna, tak jsem zjistil, že je to fakt dost měkké... tak jsem to nastavil tak, aby pěkně lícovaly se zadními dveřmi a dokonce mi to teď jde i lehce zavírat. Asi hodím na auto cedulku, že nemá cenu do něj lézt... že je zamčená převodovka a v autě nic cenného není. Akorát že ty socky určitě neumí ani číst.
|
23.8.11, 09:13 |
|
|
john simple
|
tak ti ukradnou gumy. znáš ten for, ne ?
|
23.8.11, 09:52 |
|
|
gokralik
|
Nevím, který máš na mysli. Jo o gumy se trochu bojím, nemám tam bezpečnostní šrouby. Musím sehnat.
|
23.8.11, 10:13 |
|
|
john simple
|
no jak si dá řidič listek do auta, že rádio tam není, benzín taky ne, motor je po smrti atd a rano najde auto na cihlach a listek: tak to jsou ti i gumy k ničemu ...
|
23.8.11, 10:18 |
|
|
gokralik
|
Jo. Doufám, že se zloději nebudou inspirovat.
|
23.8.11, 10:28 |
|
|
varok
|
Mě na fáčku před barákem taky asi před rokem chtěli vlézt dovnitř. Mě zase ku...y poničili dveře za řidičem. U té plastové lišty, jak vylízá sklo něčím páčili, byli tam dvě asi cm drážky a plech odehnutý. V autě nakonec nebyli, buď je někdo vyrušil, nebo nevím. Přitom tam mám docela dobré rádio. Zatímco mi nedávno ukradli rádio z feldy za pár drobných a poničili zadní sklo. Tomuhle tomu se nedá bránit. Když na negry něco řeknete, tak se jich ještě vláda zastává. Banda dementů, no.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
23.8.11, 16:16 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|