|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
jizíček
|
skoda.virt
nejak se na tyhle strance moc neorientuji, zlata panda, ale dal jsem si tam inzerat a ted mi to tam neco neco pise, ale poradne nevim co to znamena... mohl by mi to nekdo vysvetlit, kdo tam chodi ?? to v kroužku ... diky
_________________ Favorit 135 BMM r.v. 94 - odhlašený
VW Golf III combi, 1.9 tdi, r.v. 97
Škoda 742 Forever Team
|
23.5.07, 10:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Martin
|
Tipnul bych, že je to proto, že tam moc často nechodíš, tím pádem máš spoustu nepřečtených příspěvků a pro každého uživatele je vyhrazen určitý prostor, kde jsou jakoby odkazy na tyto příspěvky a ten má omezení na xxx příspěvků, takže další už ti nebudou označeny. Je to stejné, jako když máš plnou emailovou schránku a nové maily se tam nevejdou.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
23.5.07, 11:41 |
|
|
Kaliban123
|
Jo jo je to tak jak říká Martin prostě je tam nastavení na to aby ti to ukazovalo počet nepřečtených příspěvků ve foru no a limit je nevím 250-300 pak to píše tuhle hlášku pokud se jí chceš zbavit najed do fora a mělo by tam být zrušit nečtené.
|
23.5.07, 12:03 |
|
|
jizíček
|
Kaliban123 píše: Jo jo je to tak jak říká Martin prostě je tam nastavení na to aby ti to ukazovalo počet nepřečtených příspěvků ve foru no a limit je nevím 250-300 pak to píše tuhle hlášku pokud se jí chceš zbavit najed do fora a mělo by tam být zrušit nečtené.
diky ... dost si mi pomoh ,, tak snad do ted bude v poho ....
Martin -> jsem na virtu zaregistroval 21.5. 07 a dal jsem si tam ted inzerat. a od ty doby jsem tam byl tolikrat ze to snad ani na prstech nespocitam, ale nejak jsem nevedel ze kdyz tam nekdo neco vlozi ze si to musim precist ... nebo ja nevim jestli jsem to pochopil dobre ...
Škoda 742 Forever Team
|
23.5.07, 14:23 |
|
|
Nepér
|
někde to jde vypnout...
registrace a nastavení ->nastavení->Upozorňování na nečtené v sekcich-> všechno "odznačit" a máš klid
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
23.5.07, 15:39 |
|
|
jizíček
|
Nepér píše: někde to jde vypnout... registrace a nastavení ->nastavení->Upozorňování na nečtené v sekcich-> všechno "odznačit" a máš klid
jj... uz jsem to takto urobil ale diky
Škoda 742 Forever Team
|
23.5.07, 17:27 |
|
|
Radic
|
ja sem se tam nedavno snazil zaregistrovat a po potvrzovacim emailu na me vybaflo tohle:
nevim co s tim...at klikam na ano nebo i na ne tak porad nic...na virt se uz proste nedostanu. Poradi nekdo?
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
24.5.07, 11:13 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
to máš dobrý mě nepřišel mail vůbec
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
24.5.07, 16:07 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|