Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
alkohol za volantem
že prej vyšel zákon že když budeš mít v krvi alkohol do O.3 tak ti nic neudělají, a že když jedeš na kole vožralej tak ti seberou papíry na auto, je to pravda? podle mě ne, ma kole přeci nemusíš mít papíry tak ti nemohou nic sebrat a pokud ti naměří alkohol jízdu ti zakážou
|
29.8.11, 15:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
fatal
rejpal
|
Re: alkohol za volantem
Na kole platí to samé co v autě, takže nechlastej nebo jdi s kolem pěšo po chodníku.
|
29.8.11, 15:22 |
|
|
MATTESS
|
Za alkohol na kole můžeš dostat pokutu, ale papíry Ti nikdo nemůže sebrat, ani dát body. Neřídíš motorové vozidlo. Co by brali těm, kteří řidičák nemají?
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
29.8.11, 15:52 |
|
|
Kristensen
|
a jéje zase zákony, hoši pořádně to čtěte, nebo když nevíte tak hledejte, do 0,3 ti hrozí pouze pokuta a ve správním řízení i zákaz řízení ale body se ti nepřičtou a co se týče kola tak na kole je zrušeno už dýl a platí to nadále že pokud tě chytnou na kole pod vlivem alkoholu tak vám hrozí pouze pokuta ale na váš řidičský průkaz to vliv nemá, pouze v případě že vám byl udělen zákaz řízení "třeba" na 10 měsíců a po půlce žádáte o prominutí zbytku zákazu, tak pokud vás policie v době kdy máte zákaz řízení načape na kole pod vlivem alkoholu tak se při rozhodování o propuštění zbytku trestu na toto přihlíží a může to značně ovlivnit rozhodnutí.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
29.8.11, 15:54 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27229 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
ne že nic neudělaji do 0.3 promile nedostaneš body, pokuta zůstává
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
29.8.11, 16:58 |
|
|
ferrari
|
No vidíte, a u nás môžu zobrať za jazdu pod vplyvom na bikeu aj vodičák...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
29.8.11, 18:44 |
|
|
john simple
|
ono je nejlepsí po spatreni svestek zamknout kolo a nazdar. byly uz pripady, kdy chytali cyklisty i pod kopcem, lidi jeli na kole na hory, tam bylo nějaké pivko, že a pod kopce už je brali. takže cyklisti o 180 stupnu otočka a nazdar
|
29.8.11, 19:26 |
|
|
Kristensen
|
hele tady pravidelně stojej četníci v místě kde cyklostezka navazuje na běžnou komunikaci a taky to berou jednoho po druhém a na druhou stranu to beru, jednou jsi účastník silničního provozu tak pro tebe musej platit nějaký pravidla, jako když cyklista nerespektuje stopku, dej přednost v jízdě, hlavní vedlejší silnici, jednosměrku a tak podobně tak by řidičům měly být klidně třeba umazávány body za to když takovýmu cyklistoj dá hnedka po tlamě a šlápne mu do výpletu, to samé s alkoholem, nějakej blb nalitej se ti zamotá 5 metrů před autem a nenaděláš nic, zbytečný řešení trápení zkoumání kdo proč a jak, popotahování po úřadech a kdyby jen to ale ono to kolikrát končí smrtí a pak je mrzení na celý život i pro nevinného.
|
29.8.11, 20:46 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
no já už četl že do O.25 to může být chyba přístroje tak nevím co platit, taky můžeš být cukrovkář a vylučovat aceton, a nadýcháš a pak máš kvůli zdravotnímu stavu platit je kokotina
|
31.8.11, 20:18 |
|
|
Kristensen
|
jo tak o tom jsem taky párkrát slyšel že když tě zastavěj a nafoukáš do 0,24 tak nejspíš pokračuješ dál ale co je na tom pravdy to nevím a konkretní zákon který by to upravoval neznám a vlastní zkušenost taky ne já jsem zatím měl vždy 0,00
|
31.8.11, 20:47 |
|
|
john simple
|
to asi zalezi na policajtech. nafoukáš 0,1 a třeba tě pošlou na krev
|
31.8.11, 21:42 |
|
|
MATTESS
|
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
31.8.11, 21:53 |
|
|
fatal
rejpal
|
A hlavně všichni ví, že do nějakých cca 0,3 promile alkohol nemá vliv na schopnost řídit vozidlo.
|
1.9.11, 07:57 |
|
|
john simple
|
no jestli to ví zrovna švestky, to bych neřekl
|
1.9.11, 16:44 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
fatal píše: A hlavně všichni ví, že do nějakých cca 0,3 promile alkohol nemá vliv na schopnost řídit vozidlo. no to je hodne nebezpecne rikat zalezi na moc vecech, jak se alkohol projevuje, ja jim moc nerozumim, protoze nejsem a nebudu doktor, ale vim, ze jedno 10° pivo pri me vaze okolo 125kg mi ani zminene 0,3 promile nezpusobi, nekdy me pritom uz po jednom je divne a mota se mi hlava a jindy je nestaci cisnik nosit a nic se nedeje, nevim proc tomu tak je, ale proste obcas bych po tom jednom nemel snad ani prechazet cestu a pritom tam nebudou ani ty tri desetiny
|
1.9.11, 19:43 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|