Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.11.24, 22:03

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Identifikace LPG systému 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: Identifikace LPG systému
Dobry den,

Mohl bych poprosit autora tohoto vlakna, zda by nebyl tak hodny a zjistil me udaje, ktere jsou "napsany" na vykonovem tranzistoru na te krabicce Lambda Gas EM, jedna se o prvni obrazek v prvnim prispevku. Nachazi se pod prodiravenou casti krabicky, neni teda nutne rozebirat.

dekuji
zdravi
Ire

7.9.11, 20:15
Pspvek Reklama

slovacek.milos píše:
plynaři jsou známí šetřílkové a korunkáři,

bluematik nafotil přesný příklad LPG splácané ze všeho možného hlavně at to skoro nic nestojí,

raději bych do toho nevrtal pak se stím nikdo nedomluví :wink:

Asi tak,jak Miloš říká... Sorajda,člověče,ale z té splácaniny na mě čiší hrůza. LPG systémy(Lovato/Lovtec,BRC,IMPCO,Aisan) montuju a opravuju už nějakej pátek-cca 15 let. Nedrbej do toho a buď rád,že jsi ještě nezažil něco jako forsáž... :) . Jestli úprava- tak kompletně překopat na systém od jednoho výrobce-třeba i starší díly,ale kompaktibilní. Nehodlám dělat chytrýho,ale pár vyhořelých aut už jsem zažil. A všechny byly "napadeny Kutilem Domácím"... Motto: Na investicích do brzd,řízení a LPG systému ještě nikdy nikdo neušetřil!

10.9.11, 12:36

Příspěvek 
To jako chceš říct, že těch 130tkm co můj Fanouš na LPG najezdil jsem neušetřil ani korunu? :shock:

12.9.11, 13:40

Ne, podle mě chtěl autor říci, že se nevyplatí na tomto šetřit. Raději všechno udělat poctivě a ne to plácat jedno přes druhé.

15.9.11, 18:38

pokiaľ sa jedná o nejaké elektronické komponenty tak samozrejme od jedného výrobcu...

pokiaľ sa jedná iba o prepínač a signalizáciu polohy ledkou tak je to podľa mňa jedno....

15.9.11, 18:52

Auto jsem takhle koupil, takže jsem chtěl pouze získat informace o namontovaném LPG. Zatím s ním nejezdím, je na vyvaření. Už má za sebou nové tlumiče, ramena, čepy, brzdy, prachovky poloos atd. ... Ještě mi zbývá ten LPG. Jezdí to normálně, jen bych to měl rád, tak jak to má být. Může mi tedy někdo poradit Co tam má být? Je mi jasné že to je splácanina, to mi říkat nemusíte. Co tedy mám shánět za díly k LPG, aby to bylo od jednoho výrobce? Dá se někde sehnat schéma? Potom nechám někde udělat revizi a seřízení. Předem díky za info.

14.10.11, 13:32

Typ tranzistoru zjistím, jakmile bude auto doma. Jaký máš systém LPG a jaké komponenty mám jiné v porovnání s tvými?

ire píše:
Dobry den,

Mohl bych poprosit autora tohoto vlakna, zda by nebyl tak hodny a zjistil me udaje, ktere jsou "napsany" na vykonovem tranzistoru na te krabicce Lambda Gas EM, jedna se o prvni obrazek v prvnim prispevku. Nachazi se pod prodiravenou casti krabicky, neni teda nutne rozebirat.

dekuji
zdravi
Ire

14.10.11, 13:33

Jedná se o tranzistor TIP122, pozdě ale přeci..

29.3.12, 20:16
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2