| Autor |
Zpráva |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
 Re: alkohol za volantem
já jdu zitra za bengama vyžádat si ten protokol o zkoušce a spčítám zda je regulerní pokud najdu rozdíl deset procent u těch měření neo pět minut tak to dám inspekci a advokátovi, lítalo to tam pěkně nahoru dolu, já nebyl nalitej a nikomu jsem nic neudělal, prudím jen strážnické benga prostě jak je vidím odbočím zahnu, vyhýbám se, 
|
| 25.9.11, 19:47 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
chemer píše: Jaké byli časové rozestupy mezi jednotlivými měřeními? tak to má přesně dali mi ten papír, 17.23 O.46 a 1732 O.5O tak nevím těchdeset procent tam asi pasuje ale těch pět minut nedorželi tak jestli je zkoučka regulerní nevím díky moc miloš jo a navíc tam napsali že bylo zastaveno a kontrolováno vozidlo, oni mě nezastavili, přijeli ke mě 
|
| 26.9.11, 10:05 |
|
 |
|
fatal
rejpal
|
A oni tě viděli že tím jedeš? Bohužel v policisté mají občas tendenci fakta trochu překrucovat... 
|
| 26.9.11, 10:26 |
|
 |
|
ventYl
|
no, podla mna odber krvi ti nemozu spoplatnit, ked by bol negativny. existuju ochorenia pri ktorych nemozes normalne nadychat, cize odopries dychovu skusku z objektivnych pricin, ale suhlasis so skuskou krvi a toto ti daju benga zaplatit? somarina. podla mna ti to povedali len preto, aby ta mali z krku (vozit ta hore dole je strata casu a nevybuchaju tak z toho pokutu).
zadruhe ten drager reaguje na vsetko mozne, nemam absolutne ziadne pochybnosti, ze aj na benzin a dost brutalne.
pripadne by som si na vela miestach overil, ako je to so skuskou krvi na alkohol (ze to stoji 13 tisic sa mi ale nechce verit) a v pripade, ze nie je spoplatneny v ziadnom pripade by som namietal, ze ti ju neumoznili, dalej by som riesil, ze ak ta nasli mimo auta nad kapotou s rozobranym palivovym systemom, je dovodna pochybnost o tom, ci to z coho si nadychal, bol alkohol, alebo benzin.
bohuzial co obvykle nie je v prvotnom protokole, z ktoreho sa startuje spravne konanie sa tazko do protokolu dodatocne dava a potom je to boj o kazde slovicko. ak si im podpisal, ze auto bolo zastavene, tak z toho sa uz asi nijako nevykrutis.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
| 26.9.11, 10:40 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
ventYl pokud odmítneš dechovou zkoušku je efekt (pokuta + body) stejný jako když nadejcháš
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 26.9.11, 10:42 |
|
 |
|
ventYl
|
ak ju odmietnes z objektivnych pricin (dychacie problemy, samozrejme opapierovane lekarom), je policajt povinny ta podrobit skuske krvi
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
| 26.9.11, 10:48 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
tak vám všem děkuji, advokát říkal že se mám na to vyprdnout, prostě mě viděli, byl zjištěn alkohol, přestupku jsem se dopustil, spolupracoval jsem, neudělal jsem žádný průser, že dostanu flastr a zákaz, že prej tak O.l5 bych mohl nadýchat ze stopanginu že mě zastupovat nebude že by ze mě tahal jen zbytečně peníze, přes zimu stím zákazem už nějak přežiju akorát nevím co ten zákaz co jste mě dali odkaz tak je tam šest měsíců až rok a šef beng mi říkal že dostanu zákaz rok až dva, že se to prej změnilo tak nevím, za O.5 promile čtu šest bodů a max rok 
|
| 26.9.11, 13:35 |
|
 |
|
chemer
Moderátor
|
Jedno mi ale nejde do hlavy. Nacucnout benzín bez toho, abych toho měl plnou hubu jsem uměl už ve 12 letech, tak jak k tomu přijde Mistr mechanik? 
|
| 26.9.11, 16:06 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
mistr mehanik je pěkný blb 
|
| 26.9.11, 16:11 |
|
 |
|
darklord
|
Ono ani nemusis cucnut, stacia tie debilne vypary z hadice.
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
| 26.9.11, 16:13 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
darklord zjisti jaké jsou taxy zajímá mě zákaz na jak dlouho za půl promile 
|
| 26.9.11, 16:38 |
|
 |
|
darklord
|
Ja som dostal za 0.38 na rok, po pol roku som si poziadal o odpustenie zbytku trestu a bolo. Len ta pokuta k tomu bola celkom maso. Lenze to uz je nejaky ten piatok v minulosti. Neviem nikde na internete dohladat detaily tej novej vyhlasky. Inak podla tej co smo dostal ja to mas 10-50k pokuty a 1-2roky papiere.
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
| 26.9.11, 16:49 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
slovacek.milos píše: 17.23 O.46 a 1732 O.5O tak nevím těchdeset procent tam asi pasuje ale těch pět minut nedorželi tak jestli je zkoučka regulerní nevím díky moc miloš
z hlediska tohohle by se to dalo napadnout další zkouška má bejt po 10 minutách 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 26.9.11, 18:20 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
deseti !!!! tam co někdo píše odkaz je po pěti minutách, jak mě opálkujou stejně si budu stěžovat, pokud se tě bengo ptí tak podle pargrafu šest těch jejich zákonů tě má poučit že nemusíš jako přestupce vypovídat, a ne že milošu necos musel pit nekecej, takže papíry ti mohou vzít na základě regulerního měření, http://www.policie.cz/clanek/caste-dota ... 09Mw%3d%3dtady se podívej a já měl o.35 do plivátka a pak dojeli s trubičkou a ta jsem měl O.45 a za devět minut O.5, nesedí pět minut a nesedí deset procent, jestli umím počítakt tak O.45 + O.O45 je O.495 a já mě O.5 tak měření není regulerní odbr krve se už nedá opakovat tak mě benga ojebali 
|
| 26.9.11, 19:07 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
takový kraviny se dějou jen na jižní moravě lidi se pořád mezi sebou jebou, v roce dva tisíce O.4 a zákaz na půl roku, co mě kde zastavili piřád dýcháš, ted O.5 za 32 let jsem neodřel auto, nikomu neublířil, zachránil jsem i pár lidských životů protože to umím, asi je to jen o tom že se stím neumím smířit 
|
| 26.9.11, 19:20 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |