Chtěl bych Vás poprosit o radu ohledně světel na Fel 96. Včera vše v pohodě. Dnes mi nesvítily tlumené světla. Díval jsem se na obě žárovky a jsou spálené. Otazkou je jaká je pravděpodobnost, že se přirozeným stářím obě přepálí najednou. Na pojistky jsem se nedíval, jelikož už byla tma. Nevíte co to mohlo způsobit. Zítra jedu na zahradu, tak ať mám nějaké informace jak postupovat a na co se zaměřit. Jinak kontrolky normálně svítí, takže pojistka by měla být v pořádku ne? Ta kontrolka jde přes pojistku, je tomu tak? Je mi to nějaké divné. Kontrolka svítí, žárovky spálené. Děkuji za případné rady.
2.10.11, 18:30
Reklama
Reklama
p.s.
Re: Světla - Felicie
stát se to může ale pro jistotu skontroluj dobíjení zda ti to nepřebíjí měl bys při puštěných světlech na volnoběh naměřit 13.8-14.3V jak tam bude víc je to špatně.pak mírně přidej plyn a napětí musí držet ne se zvedat nad 14.3V
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
2.10.11, 18:41
zdenek.dostalek
Kde měřit napětí? Na baterce?
2.10.11, 19:10
p.s.
ano
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
2.10.11, 19:14
zdenek.dostalek
Napadlo me ted ale, ze kdyby prebijel, tak se spali i zadni zarovky, cokoli jineho ne?
2.10.11, 21:04
fatal
rejpal
Ostatní žárovky se spálí později. Nejvíce trpí halogeny...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 44 návštevníků