Autor |
Zpráva |
Dave_Pv
|
Je to možný?????
Tak jsem dnes přišel k autu, že nastartuju (týden stálo před kolejema), sednu do auta, zatočím motorem. Nechtělo chytnout, tak si říkám, napumpuju.Otevřu kapotu, začnu pumpovat a střík, střík, benzín mi stříkal na nohy. Tak jsem jsem to zkontroloval, měl jsem servanou hadici, co vede zezadu ke karbecu. Tak jsem koukl na palivoměr a bylo tam sucho.Sebrali mi i kanistr s benzínem co tam byl schován pro případ potřeby Je to možný? Stojí to těm lidem za to?
Toto není poprvé, už jednou mi tam vybrali půl nádrže, ale přes výpušťák na nádrži.
Asi s tím nic nenadělám, ale musel jsem se podělit o další hnusnou zkušenost!! Lidi jsou KU*VY
Asi to udělám tak, že koupíme s kámošema basu lahváčků, schováme se někam dále od auta a budeme čekat......klidně celý týden
A jak to servali, tak asi nastal problém viz. http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=4975
_________________ ALFA ROMEO 146 1,9 TD - parádička
AUDI COUPÉ QUATTRO 2,3 20V = pořádná strojovna ( 125 kw )
ŠKODA 120LS, rv 81 - po STK = Už není-totálka , ale né mou vinou
|
25.5.07, 18:05 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Hm To by chtelo do okoli ty hadice dat neco ostryho, nejaky hacky, by si to ta svine priste rozmyslela, nejlip hacky potrit nakym kentusem aby nemel ruce jen poskrabany ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
25.5.07, 18:15 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Můžeš prosím napsat, kterých kolejí v kterém měste se to týká? Občas stojím v Brně a nerad bych se dočkal podobného překvapení, krást jde určitě i z Favorita... dík
|
25.5.07, 18:42 |
|
|
jizíček
|
udelat si nejaky jednoduchy alarm, treba na klakson... natahnout provazek, nekdo za nej omylem zatahne, tim se nekde spoji dratky a klakson troubi
_________________ Favorit 135 BMM r.v. 94 - odhlašený
VW Golf III combi, 1.9 tdi, r.v. 97
Škoda 742 Forever Team
|
25.5.07, 19:03 |
|
|
Kristensen
|
Matthes píše: Hm To by chtelo do okoli ty hadice dat neco ostryho, nejaky hacky, by si to ta svine priste rozmyslela, nejlip hacky potrit nakym kentusem aby nemel ruce jen poskrabany ...
Pořádný trojháčky na ryby to by nezapoměl možná do smrti.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
25.5.07, 19:20 |
|
|
jizíček
|
Kristensen píše: Matthes píše: Hm To by chtelo do okoli ty hadice dat neco ostryho, nejaky hacky, by si to ta svine priste rozmyslela, nejlip hacky potrit nakym kentusem aby nemel ruce jen poskrabany ... Pořádný trojháčky na ryby to by nezapoměl možná do smrti.
a nebo by se pomstil na aute ...
_________________ Favorit 135 BMM r.v. 94 - odhlašený
VW Golf III combi, 1.9 tdi, r.v. 97
Škoda 742 Forever Team
|
25.5.07, 19:24 |
|
|
elegant
|
Ja som len rád, že auto mám na dvore. Ale dokým patrilo babke, tak stálo na sídlisku a pár krát mu pustili "žilou"
By som tých ľudí rezal a solil.
_________________ R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P. BMW e39 530i r.v. 2000 Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me! viewtopic.php?t=18421
|
25.5.07, 19:49 |
|
|
CROWACK
|
sežeň si benzínový hadice opletený ocelovou tkaninou tzv "pancéřovky" + pořádný sponky na hadice + servi šestihran na vypouštěcím šroubu, je k ničemu, od roku 88 se ani nedával pokud vím....větší průměr pancéřovky sežeň na spojku půlek nádrže a hadici nalívacího hrdla něčím oplechuj...pak půjde na 80% jinam a na 20% se ti pomstí na autě...nejlíp stávat v garáži...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
25.5.07, 23:14 |
|
|
Serifus
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<
|
Já v autě věčně nemám benzín... takže je to taky ochrana. Nebo tam píchni stříkačku a napiš mu, že se právě nakazil AIDSem
_________________ ŠKODA 105L, r.v.1984 - NEJLEPŠÍ KÁRA
EX ŠKODA FAVORIT 136L, r.v.1991
BMW E34 525i, r.v.1994 Plná Palba 11,6l/100km
|
25.5.07, 23:33 |
|
|
solista
|
Hele, z toho si nic nedělej. Když sem si koupil rapida, tak sem ho večer přivezl domu, postavil před barák a šel sem spát. A přes noc mi tu hadičku přeříznul. A asi jen tak ze srandy, protože benzínu tam bylo stejně.
_________________ Š120LS, rv. 84, červená, čeká na dvorku až se rozpadne už není
Rapid 130, rv. 88, červenej, stav jakštakš ujde - prodáno škodaři
Nissan 200SX S13, rv.89, tmavě modrá, jezdí jak splašenej, 1,8l, 124kW
|
26.5.07, 10:43 |
|
|
ventYl
|
mam podobnu skusenost.... 10 litrov za noc...
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
26.5.07, 19:27 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
já man¨m zkušenost se zrcátkem každý ráno urvaný
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
26.5.07, 19:56 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Sadra17 píše: já man¨m zkušenost se zrcátkem každý ráno urvaný
ja tiez, 2 krat urvane, a to parkujem pre rodinnym domom v stvrti kde jazdia akurat autoskoly. ale v noci nemam sajnu kto to mohol urvat a este mi prekopli plech nad zadnym kolesom 5 cm dovnutra ludia su svine
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
26.5.07, 20:05 |
|
|
Serifus
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<
|
deekay píše: Sadra17 píše: já man¨m zkušenost se zrcátkem každý ráno urvaný ja tiez, 2 krat urvane, a to parkujem pre rodinnym domom v stvrti kde jazdia akurat autoskoly. ale v noci nemam sajnu kto to mohol urvat a este mi prekopli plech nad zadnym kolesom 5 cm dovnutra ludia su svine
Počkat si na něj... a rozbít mu držku tak, že pude jíst po zbytek života brčkem. Takhle jsem to jednou udělal. Čekal jsem celou noc a čuměl před barák, páč nám někdo ustavičně rozkopával popelnici, než ji měli odvézt popeláři. Přišli asi ve 4 ráno takový ***, co šli asi z hospody. Vzal jsem tyč a to neviděli ten bordel. Občas ještě nacházím kousky jejich zubů...
_________________ ŠKODA 105L, r.v.1984 - NEJLEPŠÍ KÁRA
EX ŠKODA FAVORIT 136L, r.v.1991
BMW E34 525i, r.v.1994 Plná Palba 11,6l/100km
|
26.5.07, 21:32 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
26.5.07, 21:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|