Autor |
Zpráva |
john simple
|
Re: Motorek stěračů
no nefungovalo to už přede mnou Lukášovi
|
5.8.11, 21:57 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Bobo31
|
skus povolit ten šroubek na doběh jestly není moc dotáhlí.
|
8.8.11, 11:08 |
|
|
ventYl
|
nie je zadny a predny motor stieracov na Fa rovnaky?
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
8.8.11, 13:33 |
|
|
john simple
|
tak to ja nevim, nemám favo
|
8.8.11, 16:26 |
|
|
michalkatka
|
ventYl píše: nie je zadny a predny motor stieracov na Fa rovnaky? nie, sú iné...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
8.8.11, 21:47 |
|
|
varok
|
Zadní je menší a má jen jednu rychlost, zatím co přední je větší a má dvě rychlosti. Přední může jet i delší dobu, ale zadní jen krátce.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
9.8.11, 19:17 |
|
|
toma60
|
Cau, mam problem ze steracema. Jednoho dne se proste rozhodly, ze nepojedou. Presneji pri jejich spusteni nebo jen po otoceni klickem vyhori jejich pojistka. Kdyz dam novou, chvilku jedou, uz to vypada dobre a pak to samy, vyhori pojistka. Znamej rikal, ze uz to jednou nekomu na favu zpravoval a ze to bylo zanesenym motorkem steracu. Prej staci vycistit. Mate nekdo zkusenost s necim podobnym? Nez se pustim do rozdelani, radsi si vyslechnu nejaky rady. Diky, Zdenek.
měl jsem ten samy problem se stěračema vyměnil jsem pojistkovou skřínku a Lukas jsem koupil nový ale pořad to vypalovalo pojistku potom jsem koupil motorek stěraču ale chvilku to šlo pak zase pojistka vahořela ale všiml jsem si že mi nejdou zpateční světla a chyba byla ta že jeden konektor se ulomil a byl na kostře tak jsem koupil novyspínač a vyměnil už to funguje takhle jsem problem vyřešiltak že to dělal spínač zpatečky čau Milan
|
13.10.11, 11:31 |
|
|
michalkatka
|
motor stieročov vyčistiť ide, nie som si istý či to pomôže, ono to môže robiť hocičo v tom okruhu, ak sa nemýlim sú tam aj spiatočky a iné veci...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
13.10.11, 18:56 |
|
|
varok
|
Nebo se občas stává, že zareznou ty hřídelky, které jsou v kastli pod čelním sklem, na kterých jsou nasunuty stěrače. Potom to motorek neutáhne a bere velký proud, když se snaží překonat větší překážku. Tím pádem potom vyhodí pojistku, která není dimenzována na tak velký proud.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
13.10.11, 19:11 |
|
|
Hiro
|
zkontroluj všecky kable, jesi nění nějaký přepálený nebo cosi, pka se vrtej v motorku
_________________ Škoda 120L, 1987 - studentské auto, EDIT: už to není studentské auto. Udržuji vůz v pojízdně chátrajícím stavu Dacia Dokker, 2015 - rodinné auto
|
13.10.11, 19:30 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
kdyz taktovi horela pojistka na steracich byl to zlomeny dojezdovy plisek v prevodce, dotykal se kostry a vyhazoval pojistky
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
13.10.11, 19:36 |
|
|
toma60
|
pojistka je na ostřikovače motorek stěraču a zpatečka pokud ti nejde proud do zpátečky tak se ti ulomil na spínači zpatečky plíšek a ten ti kostří o motor myslím ten drát s konektorem a proto ti vyhoří pojistka a na Lukasu se ti hřejou drátyjá jsem vyměnil spínač nový a zapojil dráty a už to je okhřalo se mi taky relátko pijistek ted už mám klid funguje všechno
|
13.10.11, 22:42 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|