Re: Octavia 1.6 r.v.98 centrál zamykání
http://www.motoklub-jiry.cz/Fotografie0251.jpg mám tenhle klíč, návody jsem nějaké našel
např.:
Jak aktivovat nové klíče bez programu vag
Přeprog.klíče -dálka (1997 NA)
Proces
1. Klíč v zapalování nechat v poloze Zapnuto
2. Manuálně zavřít dveře druhým klíčem ze řidič.strany,pokud máte jenom jeden klíč zamknout zevnitř
3. Jedním stlačením na dálkovém ovládání-otevřít dveře se zapne alarm
4.Vyčkat 6 vteřin,pak zmáčknout otevření dveří,tím se aktivuje kódovací proces a dálkové ovládání je přeprogramováno (přispůsobeno)
· POZNÁMKA : Pokud přeprog.více dálek je proces ten samý, ale musí se znáčknout otevření 2,3 nebo 4 krát pro každý další ovladač
· například : Když se přeprogramují 2 ovladače zmáčknout odemčení dvakrát s 1 vteřinovým intervalem mezi každým zmáčknutím,opakovaně pro 3 nebo 4 dálky nemačkat 5 krát ,protože se smažou všechny dálky (čti dole)
5. Zapalování do polohy vypnout
6. Vytáhnout klíč ze zapalování,zkontrolovat operaci
7. Kódování může být obnoveno až po 4 dalších ovladačích
8. Zapalovaní musí být vypnuto mezi kazdým progr.dalšího ovládání
Dálkové ovládání -mazání (1997 NA)
Proces
1. Zapalování do polohy zapnuto a ponechat klíč v zapalování
2. Manuálně zavřít dveře druhým klíčem ze řidič.strany,pokud máte jenom jeden klíč zamknout zevnitř
3. Na dálkovém ovládání stlačit otevřít dveře 5 krát za sebou ve vteřinovím intervalu-spustí se alarm
4. Vyčkat 6 vteřin,zmáčknout jednou otevřít dveře a paměť se vymaže
5. Vypnout zapalování, všechny dálky se vymazaly
Autor: peterkocur
A pak jsem našel ještě toto
Postup :
1) odemkneme auto klíčkem, vlezeme dovnitř, zavřeme dveře a klíč strčíme do zapalování (neotáčet, jen zastrčit!)
2) podržíme najednou oba "čudlíky"na dálce (kontrolka začne blikat) tak dlouho, než se kontrolka rozsvítí (nebo zhasne? už nevím, ale prostě přestane blikat)
3) otočíme klíčkem až se rozsvítí kontrolky na palubce
4) zmáčkneme 3x po sobě tlačítko na odemknutí, mezi zmáčknutími uděláme krátkou pauzu (2-3 sec)
5) při 3-tím zmáčknutí se rozblikají blinkry a je hotovo
Dávám to sem pro všechny, ale i pro sebe až si zase za 2-3 roky budu chtít vzpomenout "jak na to"
Autor: ppfox
Další manuál jsem nezjistil... Tohle jsem dělal všechno bez připojení notebooku...