|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Vojtisek
|
Nejdou rychlosti Favorit
Ahoj, sundával jsem pětku kompletně včetně synchronu a objímky a dnes jsem ji nasadil, utahnul, zavíkoval a po nastartování mi auto jede na neutrál dopředu, na všechny rychlosti jede dopředu, ale kdyz pustím spojku, tak to škubne a chcípne. Nepomíchali se mi nějak rychlosti, kdyz jsem vracel tu vidlici, ve který běhá objímka synchronu?
|
15.10.11, 18:22 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
darklord
|
Re: Nejdou rychlosti Favorit
Nemas tam hodene dva kvalty nahodou? Kedze na neutral ide dopredu a ked zaradis kvalt tak sa ani nepohne.
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
16.10.11, 12:04 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
vojtíšku votíšku sprasils to takže znova a než dáš dekl sleduj činnost pětky
|
16.10.11, 14:05 |
|
|
Vojtisek
|
Asi jo, páč nejde točit kolem při neutrálu. Je to na sundání převodovky a seřazení vnitřností, dle kámošoj. díky
|
16.10.11, 17:26 |
|
|
michalkatka
|
stačí dať dole veko 5ky, vyber vydličku 5ky, zaraď 5ku rýchlosť a zlož to... takto nejako by to malo ísť, ale neviem na 100% ešte som to nerobil, iba s počutia...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
16.10.11, 18:45 |
|
|
Vojtisek
|
michalkatka píše: stačí dať dole veko 5ky, vyber vydličku 5ky, zaraď 5ku rýchlosť a zlož to... takto nejako by to malo ísť, ale neviem na 100% ešte som to nerobil, iba s počutia... Ok, ale máme problém, že ta tyčka, kde je kolíkem daná ta vidlička se něják pootočila okolo osy a da díra pro kolík je teď kolmo k zemi dílny, čili ta vidlice by obrazne směřovala k malý pětce. A tu tyčku teď nemůžu za boha otočit nazpět.
|
16.10.11, 19:16 |
|
|
michalkatka
|
však na to musíš zaradiť tú 5ku a malo by to zaskočiť...
ja som raz doťahoval 5ku, ale nič som nerozoberal, ale chlanisko v servise hovoril že raz mal podobný problém, že vlastne tam mal stále zaradenú 5ku...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
16.10.11, 19:31 |
|
|
Vojtisek
|
michalkatka píše: však na to musíš zaradiť tú 5ku a malo by to zaskočiť...
ja som raz doťahoval 5ku, ale nič som nerozoberal, ale chlanisko v servise hovoril že raz mal podobný problém, že vlastne tam mal stále zaradenú 5ku... To bude můj problém, pětku jsem zkoušel zařadit, ale bez výsledku, ona nejde rařadit ani zpátečka normálně, pákou zařadit jde, ale v poloze R se páka jako by přibližuje k pozici pro čtyřku.Taky se mi zdá, že trojka a čtyřka nejde pákou zařadit úplně, ale tak napůl.
|
16.10.11, 19:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|