ahoj zdravim mam takove 2 problemy doufam ze to pisu dobre takze 1 je ze na budiku mi stoji rucicka paliva at na tankuju nebo mam malo paliva porad je na stejnym miste ukazovala mi dobre ale mel jsem to v servisu protoze to auto mi cukalo a rikaly mi ze to je palivove cerpadlo ale pak nakonec zjistily ze to je je kabel od rozdelovace myslim si ze nezapojily vsecjny kabely na plovaku jestli to muze byt tim ta rucicka je porad ve ctvrtce a2 problem je ze auto jede na volnobeh nechcipa nic ale chvilema 1-2krat tak za minututo lehce strily z vyfuku ale potichu jako by se tam dostaval bordel nebo co nebo se to jako dusi nevim jak to presne popsat jinak vam moc dekuji za rady jo a jeste 1 vec trosku mi huci spojka kdyz ji seslapnu pedal tak to prestane moc moc vam dekuji za rady
6.11.11, 02:42
Reklama
Reklama
slovacek.milos
Mistr mechanik
Re: skoda felicie 1.6
jak souvisí rozdělovač s plovákem nevím,
máš v háji kyslíkovou sondu připoj na vag
hučí ti převodovka, vyměn olej GL 4+ 2,4 litru miloš
6.11.11, 08:39
21lucas
Ignorant pravidel
1) pravopis dost hroznej 2) spatne zapojit plovak nemohly, to by neukazoval vubec spis ho pri demontazi z nadrze nejakym zpusobem poskodily 3) strileni do laufu muze byt i spatne svicky nebo kabely od rozdelovace, co s nema delali? menily nebo jenom na ne koukli
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
6.11.11, 08:45
slovacek.milos
Mistr mechanik
plovák se dá asi zapojit blbě na jedné feldě mi ukazuje opačně plná je prázdná zatím jsem to neřešil borec si na to zvykl miloš
6.11.11, 08:47
MATTESS
21lucas píše:
1) pravopis dost hroznej 2) spatne zapojit plovak nemohly, to by neukazoval vubec spis ho pri demontazi z nadrze nejakym zpusobem poskodily 3) strileni do laufu muze byt i spatne svicky nebo kabely od rozdelovace, co s nema delali? menily nebo jenom na ne koukli
ahoj moc dekuju za rady no kdyz to pichnu na vag pise akorat lambda sondu spatne ukostreni sporadicky.a kdyz dam przdy abs tak pise snimac otacek v pravo vzadu a v servisu rikaly ze to bude cerpadlo tak menily cerpadlo ale pak rekli ze tim to neni a menily 1 kabel od rozdelovace protoze kdyz jsem chtel pridat plyn tak to nemelo akceleraci jako by se to dusilo ale ted je to dobry akorat do dela to co jsem psal ze to obcas lehce strily nebo se to jako dusi jeste se zeptam co vse umi vag na feldu?a jak se serizuje ta klapka?jinak vam moc dekuju
6.11.11, 13:50
CERMYK
jeste se zeptam na vagu na feldu jde jen brzdy s abs a motor?jake zavady to umi?a jeste vim ze je k tomu VIS a tam jsou naky nastaveni ale kde se to tam zadava ve vagu nebo k cemu to je?jen jestli mate naky strucni popis jak na to?a jeste jsem se docetl ze se da zjistit palivo v nadrzi ale nevim jak'?nebo jde na vagu zjistit jestli je ten plovak v haji nebo neco jineho nez ty brzdy a motor?diky mokrat
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 48 návštevníků