|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Autor |
Zpráva |
goujet
|
Teče vodní pumpa
Zdravím všechny,
chtel bych se zeptat jak je náročná výměna vodní pumpy u Škody 125L na parkovišti před domem. Trochu jsem pátral po příčíně loužičky pod motorem. Olej to není a kapky jsou průhledné, tedy chladící kapalina. A cestička vody je od vodní pumpy. Poraďte prosím, zda se mám do toto pustit sám.
Ještě nevím jestli to teče osou pumpy a nebo těsněním na bloku motoru pumpy.
Díky.
|
2.5.06, 21:01 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
hero
|
Caf,
kukni sa najprv, ci hadica, ktora ide k vodnej pumpe nie je stara. Ja som mal ten isty problem, a myslel som, ze je to vodnym cerpadlom, nakoniec mi praskla hadica k vodnemu cerpadlu pod sk paskou a chladiaca zmes bola v tahu. Ked ti mozem odporucit, tak vypusti chladiacu zmes, vymen hadicu (tvar kolena) k vodnemu cerpadlu a druhu hadicu (tiez tvar kolena) k termostatu, daj tam nove sk pasky, nalej chladiacu zmes naspat, odvzdusni a budes mat pokoj.
|
3.5.06, 08:20 |
|
|
Nepér
|
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
3.5.06, 17:33 |
|
|
DjLuckyxx
|
souhlasim. nejdriv zkoukni hadice a pak cerpadlo. pokud ho budes menit neni to tak slozity jako treba u favorita. no jestli budes potrebovat radu jak na to tak se ozvi.
|
3.5.06, 18:13 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|