|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Myslivec
|
Volnoběh-ŠF-1,6Mpi
Ahoj chlapi! Mám to já lamoš problém.Vyměnil jsem zapalovací modul za nový . Ten je v pohodě.Pomohla mi debata uživatele HraVol.Ale mám od tý doby problém s volnoběhem.Po nastartování drží v pohodě, ale třeba v provozu když rychle zastavím a vyšlápnu spojku tak chcípne.Řekl bych, že čím teplejší tímje to horší.Ale kdy např. po 50 km zastavím a plyn pouštím pomalu, tak běží.Většinou.Dokázali byste mi poradit?Díky mockrát!!
|
9.11.11, 12:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Volnoběh-ŠF-1,6Mpi
so klapka svarnerajnsajtat nebo čistá
|
9.11.11, 16:36 |
|
|
Myslivec
|
No jo , no, právě že čistá,... Navíc to začlo HNED po výměně modulu,to mě mate..
|
9.11.11, 16:41 |
|
|
kwiko
|
jaksik si tiez myslim ze polomrtva klapka, (ked pomaly pustas pedal, RJ si to doreguluje pomocou vstrekovania, len je to velmi hrube a volnobeh kolise. Da sa to poliecit... http://encore.7x.cz/oprava-skrtici-klapky-vymena
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
9.11.11, 19:58 |
|
|
Tomyas
|
Skus tanknut kvalitnejší benzín, uvidíš co to udelá
|
10.11.11, 18:08 |
|
|
Jiří Čech
Moderátor
|
Podle všeho vyčistit a znovu nastavit klapku, přesně ten problém jsem měl také a toto pomohlo.
_________________ J.
|
12.11.11, 13:13 |
|
|
michalkatka
|
častá príčina je aj devastácia dosadacej plochy vo vnútri klapky, pri troche zručnosti to ide opraviť, kwiko tu niekde má aj fotonávod...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
12.11.11, 14:25 |
|
|
Myslivec
|
Ahoj všem!Trochu jsem se odmlčel,na pravačce mi přibylo 6 stehů na dlani.Ale vše špatné k něčemu dobré.Kolega se přijel podívat co se stalo,no a řeč se stočila i na Felinu a škrtící klapku.Přečetl si i tady ty e-maily,a se slovy "to bude asi vono" šel na to..No,co Vám budu říkat. Lepší jednou vidět než stokrát číst.Byla to klapka.A mé přesvědčení že je čistá na 100% mi vyvrátil.Vyčistil dosedací plochu a za 15 minut bylo hotovo.Šlape jako z partesu,a to i díky Vám všem.Máte moje díky,chlapi!!
|
17.11.11, 10:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|