Autor |
Zpráva |
kozina
|
CHORVATSKO 2007 CO VY NATO?????????
uŽ JSEM TO TU JEDNOU PSAL FAVORIT 136 R.V.89 NAJETO 164500 KM DELKA TRASY 810 KM .JE TO VELKÝ RIZIKO??????????
|
29.5.07, 15:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Re: CHORVATSKO 2007 CO VY NATO?????????
kozina píše: uŽ JSEM TO TU JEDNOU PSAL FAVORIT 136 R.V.89 NAJETO 164500 KM DELKA TRASY 810 KM .JE TO VELKÝ RIZIKO??????????
ked ho mas v dobrom stave tak nie, my sme boli 3 krat v taliansku na fave 90 a vzdy sa nieco pokazilo aj ked bolo auto len pol rocne - ale to boli vyrobne chyby (zaseknuty plavak a zly spinac ventilatora)
nebolo to nic co sa neda opravit na mieste.
inac volakde tu mas temu kde pisu co by si mal mat so sebou pri dlhsej ceste
edit: a na zraz (300 tam a 300 spat) idem tiez favoritom a nebojim sa
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
29.5.07, 15:13 |
|
|
kozina
|
[quote="deekay"][quote="kozina"]uŽ JSEM TO TU JEDNOU PSAL FAVORIT 136 R.V.89 NAJETO 164500 KM DELKA TRASY 810 KM .JE TO VELKÝ RIZIKO??????????[/quote]
ked ho mas v dobrom stave tak nie, my sme boli 3 krat v taliansku na fave 90 a vzdy sa nieco pokazilo aj ked bolo auto len pol rocne - ale to boli vyrobne chyby (zaseknuty plavak a zly spinac ventilatora)
nebolo to nic co sa neda opravit na mieste.
inac volakde tu mas temu kde pisu co by si mal mat so sebou pri dlhsej ceste
edit: a na zraz (300 tam a 300 spat) idem tiez favoritom a nebojim sa :D[/quote]
NECHÁPU PROČ KDYŽ JE V DOBRÝM STAVU TAK NEJET??????????????????????????????????????????
|
29.5.07, 15:15 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
kozina píše: deekay píše: kozina píše: uŽ JSEM TO TU JEDNOU PSAL FAVORIT 136 R.V.89 NAJETO 164500 KM DELKA TRASY 810 KM .JE TO VELKÝ RIZIKO?????????? ked ho mas v dobrom stave tak nie, my sme boli 3 krat v taliansku na fave 90 a vzdy sa nieco pokazilo aj ked bolo auto len pol rocne - ale to boli vyrobne chyby (zaseknuty plavak a zly spinac ventilatora) nebolo to nic co sa neda opravit na mieste. inac volakde tu mas temu kde pisu co by si mal mat so sebou pri dlhsej ceste edit: a na zraz (300 tam a 300 spat) idem tiez favoritom a nebojim sa NECHÁPU PROČ KDYŽ JE V DOBRÝM STAVU TAK NEJET??????????????????????????????????????????
sa pozri na co si sa pytal "je to velke riziko?" a ja hovorim nie, ked je v dobrom stave
edit: mozem sa spytat preco pises s caps lockom? na niektorych forach je za to ban.
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
29.5.07, 15:22 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
pevné lano to jistí miloš
|
29.5.07, 15:32 |
|
|
ventYl
|
810 km nie je ziaden problem, akurat, ak bude teplo, tak treba dobre strazit teplotu vody, mat odvzdusneny okruh a dobry spinac ventilatora. Idealne by mohol pomoct rucny spinac pridavneho ventilatora (az favorit nieco take ma).
ja som siel 400 km (co je sice polovica, ale bez pripravy a v noci), po cca 300 som dal pauzu, oskrabal lad z celneho skla a mriezky chladica a slo sa dalej :)
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
29.5.07, 19:29 |
|
|
CROWACK
|
Tak na tuhle otázku by ses měl zeptat především sám sebe....Je na autě všecko v pořádku? nezanedbal jsem pravidelnou údržbu? nelinou se odněkud divný zvuky? nebyly v poslední době nějaký anomálie?...pak si s sebou vzít pár věcí, který víš že se u faka často serou, teda pokud je nevozíš furt (typicky š120 komplet rozdělovač+VN kabely+palec+kladiva+kondik) a můžeš jet...i když určitý riziko je tu vždycky, o něco vyšší než u novýho auta ale nijak zvlášť...kdybych měl víc peněz abych mohl na svojí 120 pár věcí preventivně vyměnit a hlavně měl peníze na tu dovolenou, tak si to v ní klidně lajznu (i když by to byl asi trochu porod)...1600 najedu doma tak za 2 měsíce a taky se mi nic nevysere, jenom dolívám olej (klasicky 0,5l/1000km) ...pokud bych měl auto chvilu a neměl bych ho "ošahaný", tak bych to neriskoval
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
29.5.07, 19:59 |
|
|
pepakvatropolis
|
Já možná budu muset jet tímhle:
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=4973
ale mám z toho taky strach .Ono přece jenom je to 2500km tam i zpět ....(dubrovník).......
Jinak včera jsem po tom intenzívním dešti přišel do auta a co nevidím - na ruku mi při řazení kape voda !!!!!!! podívám se nahoru a ukapává to od vypínače toho světla tam !!!!!! nejdřív jsem se snažil přesvědčovat , že to je nějak zkondenzovaná voda - ale zřejmě není - zatíká v místě antény ........ co s tím mám dělat ???????
_________________ Škoda Favorit "93 GLX 43kW LPG Tartarini - najeto 120000km ...4/2011
|
30.5.07, 08:17 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
pepakvatropolis píše: Já možná budu muset jet tímhle: http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=4973ale mám z toho taky strach .Ono přece jenom je to 2500km tam i zpět ....(dubrovník)....... Jinak včera jsem po tom intenzívním dešti přišel do auta a co nevidím - na ruku mi při řazení kape voda !!!!!!! podívám se nahoru a ukapává to od vypínače toho světla tam !!!!!! nejdřív jsem se snažil přesvědčovat , že to je nějak zkondenzovaná voda - ale zřejmě není - zatíká v místě antény ........ co s tím mám dělat ???????
mne sa stalo to iste v zakrute sa na mna vylialo asi 2 deci vody co bol dost sok.
no ja osobne som antenu zrusil a uz do strechy nebudemi nic vrtat ale pomohol by silikon, dobre vytesnit dieru
|
30.5.07, 12:24 |
|
|
Šemik
|
deekay píše: edit: mozem sa spytat preco pises s caps lockom? na niektorych forach je za to ban.
Co to je "ban"
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
30.5.07, 12:31 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Šemik píše: deekay píše: edit: mozem sa spytat preco pises s caps lockom? na niektorych forach je za to ban. Co to je "ban"
ban je zakaz pisania na nejake obdobie
su servre kde ten caps lock beru ako urazku a bez milosti dovidenia
najprv kick - to je len jednorazove vyhodenie a potom ban - zakaz
|
30.5.07, 12:34 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Šemik píše: deekay píše: edit: mozem sa spytat preco pises s caps lockom? na niektorych forach je za to ban. Co to je "ban"
Zakazou ti pristup na urcity server (forum ...)
EDIT: kua zase az druhej, to je desny
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
Naposledy upravil Matthes dne 30.5.07, 12:35, celkově upraveno 1
|
30.5.07, 12:34 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Matthes píše: Šemik píše: deekay píše: edit: mozem sa spytat preco pises s caps lockom? na niektorych forach je za to ban. Co to je "ban" Zakazou ti pristup na urcity server (forum ...)
heh, som rychlejsi
|
30.5.07, 12:35 |
|
|
Šemik
|
Safra, voni to někde až tak hrotí, jo? Mě osobně se moc nelíbí když třeba někdo píše jinou barvou, ale ten caps bych byl ochoten torelovat..
Kolikrát třeba píšu PMku, a pak, když napíšu deset řádek zjistim že celou tu dobu jsem měl caps lock aktivní A přepisovat to nepřepisuju....
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
30.5.07, 12:48 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Šemik píše: Safra, voni to někde až tak hrotí, jo? Mě osobně se moc nelíbí když třeba někdo píše jinou barvou, ale ten caps bych byl ochoten torelovat.. Kolikrát třeba píšu PMku, a pak, když napíšu deset řádek zjistim že celou tu dobu jsem měl caps lock aktivní A přepisovat to nepřepisuju....
je to sucast "netikety", proste sa to povazuje za neslusle
alebo ja osobne neznasam ked niekto citi potrebu napisat za 3 slova 30 otaznikov alebo jedno pismeno opakovat 50 krat. asi sme prilis sprosty aby sme pochopili iba s jednym
|
30.5.07, 12:52 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|