CHORVATSKO 2007 CO VY NATO?????????
Autor |
Zpráva |
pepakvatropolis
|
deekay píše: pepakvatropolis píše: Já možná budu muset jet tímhle: http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=4973ale mám z toho taky strach .Ono přece jenom je to 2500km tam i zpět ....(dubrovník)....... Jinak včera jsem po tom intenzívním dešti přišel do auta a co nevidím - na ruku mi při řazení kape voda !!!!!!! podívám se nahoru a ukapává to od vypínače toho světla tam !!!!!! nejdřív jsem se snažil přesvědčovat , že to je nějak zkondenzovaná voda - ale zřejmě není - zatíká v místě antény ........ co s tím mám dělat ??????? mne sa stalo to iste v zakrute sa na mna vylialo asi 2 deci vody co bol dost sok. no ja osobne som antenu zrusil a uz do strechy nebudemi nic vrtat ale pomohol by silikon, dobre vytesnit dieru
co mám s tím teda dělat ??? stačilo by to zasilikonovat zvrchu (vím - nevzhledné ,ale mohlo by to fungovat ...
Když bych tam tu anténu zrušil , tak co s tou dírou co tam je - zatmelit a hodit do barvy auta ???
_________________ Škoda Favorit "93 GLX 43kW LPG Tartarini - najeto 120000km ...4/2011
|
30.5.07, 14:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kachnis
Moderátor
|
jak zvenku snad povolis antenu, nacpes silikon, utahnes antenu, otres silikon co vylez a nic neni videt a je hotovo...
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
30.5.07, 15:03 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
pepakvatropolis píše: deekay píše: pepakvatropolis píše: Já možná budu muset jet tímhle: http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=4973ale mám z toho taky strach .Ono přece jenom je to 2500km tam i zpět ....(dubrovník)....... Jinak včera jsem po tom intenzívním dešti přišel do auta a co nevidím - na ruku mi při řazení kape voda !!!!!!! podívám se nahoru a ukapává to od vypínače toho světla tam !!!!!! nejdřív jsem se snažil přesvědčovat , že to je nějak zkondenzovaná voda - ale zřejmě není - zatíká v místě antény ........ co s tím mám dělat ??????? mne sa stalo to iste v zakrute sa na mna vylialo asi 2 deci vody co bol dost sok. no ja osobne som antenu zrusil a uz do strechy nebudemi nic vrtat ale pomohol by silikon, dobre vytesnit dieru co mám s tím teda dělat ??? stačilo by to zasilikonovat zvrchu (vím - nevzhledné ,ale mohlo by to fungovat ... Když bych tam tu anténu zrušil , tak co s tou dírou co tam je - zatmelit a hodit do barvy auta ???
no pokial ju tach ches nechat tak tam okolo diery na skrutky a antenu narvi silikon a schovaj pod antenu
ja som ju uplne zrusil: ta cast plechu co bola pod antenou (proste diery) sa trochu (asi o 1, 2 mm preliacila dovnutra a na to isiel laminat a potom do farby auta. ako presne sa to robi ti bohuzial nepoviem
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
30.5.07, 15:24 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
jinak ja mit penize, tak taky vemu auto na nejakou delsi cestu..nevim.pokud nemas nejakej vrak, nemel by bejt problem... akorat si vem sebou veci, co se tak normalne meni - nejdelsi VN kabel,flaska oleje,nejaka ta motex paska,klice 6-19,golu,2 sroubovaky,nuz kleste a hotovo
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
30.5.07, 15:33 |
|
|
CROWACK
|
Re: CHORVATSKO 2007 CO VY NATO?????????
Šemik píše: deekay píše: edit: mozem sa spytat preco pises s caps lockom? na niektorych forach je za to ban. Co to je "ban"
pulka bananu
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
31.5.07, 08:37 |
|
|
Bukaj
|
CROWACK píše: Šemik píše: deekay píše: edit: mozem sa spytat preco pises s caps lockom? na niektorych forach je za to ban. Co to je "ban" pulka bananu
JÁ CHCI PŮLKU BANÁNU
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
31.5.07, 11:43 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Bukaj píše: CROWACK píše: Šemik píše: deekay píše: edit: mozem sa spytat preco pises s caps lockom? na niektorych forach je za to ban. Co to je "ban" pulka bananu JÁ CHCI PŮLKU BANÁNU
no neviem ci by sa ti lubil taky BANan na nejaky mesiac
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
31.5.07, 12:15 |
|
|
Bukaj
|
A co to tedy je ten BAN ?
Nějaké omezení přístupu na fórum, či tak něco?
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
1.6.07, 12:11 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Bukaj píše: A co to tedy je ten BAN ? Nějaké omezení přístupu na fórum, či tak něco?
No, bud zakazou jen prispivat nebo i cist, tedy veskery pristup
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
1.6.07, 12:26 |
|
|
Bukaj
|
Matthes píše: Bukaj píše: A co to tedy je ten BAN ? Nějaké omezení přístupu na fórum, či tak něco? No, bud zakazou jen prispivat nebo i cist, tedy veskery pristup
Vždyť číst může kdokoli nepřihlášený, jak by to chtěli bloknout?
|
1.6.07, 12:30 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Bukaj píše: Matthes píše: Bukaj píše: A co to tedy je ten BAN ? Nějaké omezení přístupu na fórum, či tak něco? No, bud zakazou jen prispivat nebo i cist, tedy veskery pristup Vždyť číst může kdokoli nepřihlášený, jak by to chtěli bloknout?
Zakazat tvoji IP adresu, akorat to funguje na lidi co ji maj porad stejnou, treba jako ja a ostatni ADSL ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
1.6.07, 12:34 |
|
|
Bukaj
|
Matthes píše: Bukaj píše: Matthes píše: Bukaj píše: A co to tedy je ten BAN ? Nějaké omezení přístupu na fórum, či tak něco? No, bud zakazou jen prispivat nebo i cist, tedy veskery pristup Vždyť číst může kdokoli nepřihlášený, jak by to chtěli bloknout? Zakazat tvoji IP adresu, akorat to funguje na lidi co ji maj porad stejnou, treba jako ja a ostatni ADSL ...
Mně IP uděluje DHCP server - každých 12 hodin jiná (musim se znovupřihlašovat - praha5.net), ale nekup to, když je to zadarmo
A neřešilo by to ani přístup z jiného kompu (ze školy apod).
|
1.6.07, 12:46 |
|
|
ventYl
|
Bukaj píše: Mně IP uděluje DHCP server - každých 12 hodin jiná (musim se znovupřihlašovat - praha5.net), ale nekup to, když je to zadarmo :D A neřešilo by to ani přístup z jiného kompu (ze školy apod).
no... web nie je technologia na taketo interaktivne veci, toboz nie este na nejake super bohovske blokovanie pristupu, jednemu konkretnemu jedincovi sa samozrejme neda zablokovat pristup, pokial nie je nejako obtiazne ziskatelny login a data nie su verejne pristupne ;)
jednoducho dnesny web je vytuningovany papagaj, ktory sa pouziva daleko nad ramec svojho povodneho poslania ;)
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
1.6.07, 12:51 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|