Autor |
Zpráva |
Myslivec
|
Palivový filtr Felicie 1,6Mpi
Zdravím,připravuji se na kontrolu ev. i výměnu palivového filtru.Nemám s tím zkušenost,ale chtěl bych se raději přesvědčit a být připravený dřív než bude pozdě.U benzinky kam jezdím i já dost často, je teď průser s nějakýma nečistotama a už pár kolegů na to "dojelo" .Tak z toho mám husí kůži i na chodidlech.Můžete mi poradit postup, na co dát bacha atd.?Raději být připraven než zaskočen .Díky moc!
|
17.11.11, 17:28 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
Re: Palivový filtr Felicie 1,6Mpi
tankuj pres puncochu
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
17.11.11, 17:35 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
dělej to na studeným autě a než se do toho dáš tak nepapínej klíček
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
17.11.11, 18:27 |
|
|
Myslivec
|
Pro 21lucas: mám celoročně sandále, moc se mi potí nohy.Manželka má silonky a tam je nebezpečí výbuchu!! Snad někdo poradí více.
|
17.11.11, 18:28 |
|
|
darklord
|
Benzinka len s naznakom chyby v kvalite paliva by nemala byt v tvojom itinerari.
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
17.11.11, 18:41 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Myslivec píše: Pro 21lucas: mám celoročně sandále, moc se mi potí nohy.Manželka má silonky a tam je nebezpečí výbuchu!! Snad někdo poradí více. mi se nohy nepotí ale taky celoročně chodím v sandálech, nosím tyhle a je v nich teplo http://www.canis.cz/pracovni-obuv-2/obu ... a-hneda-3/
|
17.11.11, 19:08 |
|
|
Myslivec
|
No, ale já se ptal na ten palivový filtr, který jsem co by lama ještě nikdy neměnil. (Nejbližší 3 pumpy mají bohužel stejného majitele, ta čtvrtá je přes 25 km daleko -jedna cesta- a ani bych se nedivil, kdyby i tam byl už stejný majitel.Jo jo, na polohorách to není jako ve městě, kde je za každým druhým rohem a ještě k tomu jiná,a mezi nima autoservis nebo "mototechna" ....).
|
18.11.11, 17:22 |
|
|
polaji
|
No kdyz to budes delat poprvy tak si mozna chvilku pohrajes Staci zvednou u nadrze auto, vlezes pod nej a vedle nadrze je takovej plech kterej odsroubujes a uz vidis filtr . Nekteri radi sundat i nadrz alespon o 30cm ja to udelal bez toho. je to tak ze jedna hadicka je delsi a ta druha kratsi a neni pristup, tu delsi oddelej jako prvni pokud to nikdo nedelal tak tam budes mit na hadickach sponky zkus sundat kdyz nepujde tak trocha hrubyho nasili:-) (stahni hadicky aj se sponkama) po odpojeni bacha potece benzin ale ne moc kdyztak si nachystej dratek at hadicku muzes nekam privazat to pak nepotece. Ted prijde ta druha cast ta tezsi, nasad prva tu kratsi hadicku (myslim ze je to ta z nadrze - pozor na sipku na filtru at smeruje k motoru). vem jakej koliv olej (nejlepe motorovej) a jemne potri dutinku toho filtru a pak tu hadicku si pridrz dvouma prsty a druhou rukou nasazuj pak uz je to pohoda zbytek zvladnes jak tam bude ta kratka hadiky. POkud mas tlapy tak nvm no PS: dlela jsem to na 1.3 r.v. 96 tak snad to bude stejny
|
23.11.11, 16:13 |
|
|
Myslivec
|
Polaji DÍKY! O víkendu jedu směr jáma a tak se na to podívám a uvidím. Vzhledem k tomu , že opravuji a renovuji stará radia do roku výroby 1960 , tak mám prsty dost vycvičené na drobotinu . Dám vědět, a ještě jednou dík!!(až pojedu do Mor.Málkovic tak si vzpomenu a zatroubím )
|
23.11.11, 21:08 |
|
|
darklord
|
Lenze v radiu nebude taky marast ako odspodu auta
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
24.11.11, 07:33 |
|
|
Myslivec
|
Pro darklord : marast ne, ale třeba 30 let starý smradlavý bordel , hlodavci v různém stadiu rozkladu ,ba i kanárek po jehož odstranění jsem 2 dny skoro nejedl , tož to si nevyberete.Týkalo se to ale práce s hadičkama, to jen mimochodem.Tož asi tak. Navíc:léta jsem opravoval ruské finišery, takový ten stroj na pokládání koberců po kterých jezdíme, a to teprve je něco, .
|
24.11.11, 13:17 |
|
|
polaji
|
Myslivec píše: Polaji DÍKY! O víkendu jedu směr jáma a tak se na to podívám a uvidím. Vzhledem k tomu , že opravuji a renovuji stará radia do roku výroby 1960 , tak mám prsty dost vycvičené na drobotinu . Dám vědět, a ještě jednou dík!!(až pojedu do Mor.Málkovic tak si vzpomenu a zatroubím ) Není za co a jojo trub jak o zivot a kdyz pojedes pres Brno tak taky a kdyz to uslisim tak budu mit na tvari usmev a mavat
|
26.11.11, 23:04 |
|
|
Charra
|
slovacek.milos píše: Myslivec píše: Pro 21lucas: mám celoročně sandále, moc se mi potí nohy.Manželka má silonky a tam je nebezpečí výbuchu!! Snad někdo poradí více. mi se nohy nepotí ale taky celoročně chodím v sandálech, nosím tyhle a je v nich teplo http://www.canis.cz/pracovni-obuv-2/obu ... a-hneda-3/ Najděte si dobrej obchod s pracovním oblečením a kupte si tam pořádný boty. Pak oba nemusíte nosit celej rok sandály.
|
22.9.17, 16:59 |
|
|
Lamač
|
Ak si sa zaregistroval len kvôli takejto vyslovenej hlúposti,tak sa daj liečiť.
_________________ Favo 135L,1990 http://jozo1009.rajce.idnes.cz/favo/ https://www.rajce.idnes.cz/jozo1009/album/favo-klima http://www.sptech.sk/
|
22.9.17, 19:19 |
|
|
CROWACK
|
Pořádný boty z otavanu, lol. Vyfasoval jsem jedny v práci, a byly udělany stejně jak ty papírovky pro nebožtíky Jinak dobrej resurrect
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
22.9.17, 21:59 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|