| Autor |
Zpráva |
|
deekay
Voditelj brodice
Registrován: 12.9.06, 21:33 Příspěvky: 9782 Bydliště: Bratislava / Nové Zámky
|
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
| 29.5.07, 22:21 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Drak píše: Tak se do aut moc neleze, háčkem z drátu ti otevřu jakýkoliv auto do minuty, hodně zákazníků totiž odjede i s klíčama v kapse a čekat na ně, než je dovezou zpátky by mě mohlo, mám v tom celkem slušnou praxi a když se ti bude chtít někdo dostat do auta, tak se tam dostane, ve dveřích je totiž jedna bezpečnostní díra, která zabezpečit ani nejde a každej zloděj ví, o co de.
draku a jak otevřeš zamčenou fábii, když nemá ani lanko na zadní dveře miloš
|
| 30.5.07, 15:44 |
|
 |
|
Drak
|
No problemo, dovez, otevřu, ale neukážu a neřeknu, výrobní tajemství. Zatím všechny auta, který sem zkoušel se povedly, včetně fabie, něco trvá chvilu, něco dýl, ale všechno stejným stylem, prostě je ve dveřích jedna bezpečnostní díra, kterou se eště nepodařilo vychytat.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
| 30.5.07, 18:50 |
|
 |
|
Kaliban123
|
A já vím kde bude ten problém  není to náhodou sklo? To rozbiješ a jsi uvnitř jedna dvě
|
| 30.5.07, 19:12 |
|
 |
|
Drak
|
Bezdemoličně, to by mi asi zákazníci nakopali obočí, kdybych jim vracel auta s vykoplým sklem.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
| 30.5.07, 19:19 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
Taky me napadlo sklo
Nevim jak by to slo. Kdyz si tata pred lety zabouchnul klice v astre, tak mechanici ze servisu (mame ho kousek, takze prisli sem) vodehnuli nahore dvere a svarecim dratem se zahnutym hrotem zatahli za cudlik ... tot vse  akorat se pak musel ten ram okna rovnat ...
To by me zajimalo v cem je ten figl. Nechci krast  spise naopak - jak tu diru zaslepit 
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 30.5.07, 20:02 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Drak píše: No problemo, dovez, otevřu, ale neukážu a neřeknu, výrobní tajemství. Zatím všechny auta, který sem zkoušel se povedly, včetně fabie, něco trvá chvilu, něco dýl, ale všechno stejným stylem, prostě je ve dveřích jedna bezpečnostní díra, kterou se eště nepodařilo vychytat.
draku zkus si fábku, myslím že to tvoje výrobní tajemství fungovat nebude, pokud auto zamkeš z venku, zámky se zablokují a můžeš tam strkat tou bezpečnostní dírou co chceš, táhlo tam není a pokud ti nedá řídící jednotka centrálu pokyn k odblokování, neuděláš nic miloš
|
| 30.5.07, 20:48 |
|
 |
|
Speeder
Registrován: 6.11.06, 20:46 Příspěvky: 267 Bydliště: České Budějovice
|
Podle mě je to blábol. Draku, tu bezpečnostní díru si nejdřív vyrobíš vrtačkou a pak tudy strkáč dráty co? Nevim jak si přišel na to, že v každých dveřích je jakási bezpečnostní díra? Viděl jsem dost rozebraných dveří zevnitř, nic neúčelnýho tam neni.
|
| 30.5.07, 20:59 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Speeder píše: Podle mě je to blábol. Draku, tu bezpečnostní díru si nejdřív vyrobíš vrtačkou a pak tudy strkáč dráty co? Nevim jak si přišel na to, že v každých dveřích je jakási bezpečnostní díra? Viděl jsem dost rozebraných dveří zevnitř, nic neúčelnýho tam neni.
a u fábky kam je chceš strčit, zámkem bez klíčku nepootočíš, lanko na kličku je blokované, ta tyčka taky a centrál je jeden kus se zámkem vyvrtat to jde pokud nemá spolujezdec zámek a zatočit šroubovákem, pak tu krytku vyměníš to bude asi celé kouzlo jinak jedině poslat signál do řj centrálu a to tam máš zas rozdělat stahovačku miloš
|
| 30.5.07, 21:12 |
|
 |
|
Drak
|
Nemám důvod si vymýšlet a hádat se, prostě to tak je. Bezdemoličně otevřu, ale neprozradím jak.
|
| 31.5.07, 07:00 |
|
 |
|
elegant
Registrován: 26.8.06, 07:55 Příspěvky: 1954 Bydliště: Bratislava
|
Neni to diera na na kľučke dverí?
BTW. ten ochranný plast proti vyhačkaniu mal už Favo 93+.
_________________ R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P. BMW e39 530i r.v. 2000 Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me! viewtopic.php?t=18421
|
| 31.5.07, 08:22 |
|
 |
|
Speeder
Registrován: 6.11.06, 20:46 Příspěvky: 267 Bydliště: České Budějovice
|
Myslíš že díra na klíček je bezpečnostní otvor? Já myslim že ne.
Draku. To by mohl říct každej. Já ti taky zmenšim škodovku na rozměr 10x10 cm a přitom se jí ani nedotknu. Taky mi to nikdo nesežere dokud mu to neukážu. A já mu to neukážu, protože to nejde. Ty nám to taky neukážeš protože to taktéž nejde..Muj názor. Ale můžeš mi ho vyvrátit.
_________________ Peugeot 309 1.9 D
Škoda 120L "Rallye"(engine 781.136)
|
| 31.5.07, 08:26 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
je to nesmysl, já jsem dnes ten zámek rozbral nikam se nedá dostat, je to jeden kus, vše v plastu, žádné táhla, nic, v tomto draku máš pravdu nic neprozradíš, fábka se dělá tak že přijdeš do škodovky s dokladama, do tří dnů ti pošlou náhradní klíček a jedeš miloš
|
| 31.5.07, 18:12 |
|
 |
|
Drak
|
Bezpečnostní dírou nemyslím díru jako otvor, ale jako konstrukční nedostatek. Miloši, de to, až pojedu někdy na jih, tak se stavím a předvedu.
|
| 31.5.07, 18:39 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
Drak píše: Bezpečnostní dírou nemyslím díru jako otvor, ale jako konstrukční nedostatek. Miloši, de to, až pojedu někdy na jih, tak se stavím a předvedu.
A co to dvojity zamykani treba u Fordu? Ze dalkacem poprve zamknes normalne a hned potom kdyz zamknes podruhy, tak se maj zamky zablokovat, ze to nejde otevrit ani zevnitr, jen zas dalkacem 
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 31.5.07, 19:59 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |