Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 17.11.24, 05:30

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 felicie mpi prevodovka ze skodovky a motor z mpi 
Autor Zpráva

Příspěvek felicie mpi prevodovka ze skodovky a motor z mpi
hlavni otazecka s kterou chci pomoc mam motor z mpi a prevodovku ze skodarny chci to dat do kupy co musim udelat ?
vim ze tam musim dodat nejak ten snimac ale jak .postaci to jen ho tam navrtat a pridelat ho at snima ten talir ? nebo tam musim dat puvodni talir z feldy ? a jeto jedno z jake bude jesli mpi nebo bmm motoru meli by byt vsechny stejne ze ?

pak: takove male dotazy
chci se zeptat kdyz altik nedobiji tolik kolik maa muze potom ridici jednotka rj.motoru zvysovat volnobech ?? aby to dobijelo tolik co ma ?

27.11.11, 21:56
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: felicie mpi prevodovka ze skodovky a motor z mpi
takze ides davat feldovy motor do Skodovky?
a rad by si mal pripravu zmesy Mpi?

AK ten tanier myslis zotrvacnik tak musis pouzit ten Mpi namotovany v spravnej polohe.

ten altik vymen. ale priamy vplyv na volnobeh to nema sposobom co popisujes

27.11.11, 22:10

no praveze ten altik sem vymenil a volnobezne otacky klesly sem myslel ze zapricinilo to puvodne ze sem sundaval klapku ale tedkom volnobech je v pohode

a neni to tak jak si myslis stou felodou a skodovkou chci postavit takovou malou karu neco v garazi a chci aby to melo pohon na zadek a jedine co mne napadlo nejsnasi byla ta prevodovka ze skodarny nez nejak vymyslet tahla neco mne napadlo ale kdo vi jesli by to vpraxi fungovalo ...

skus to trosku rozepsat joo setrvacnik mam na mysli :)
kde bych to asi mel ten snimac umistit na te prevodovce a jak pak myslis spravne umistit setrvacnik joo a jeto bmm motor sem se preklik ze mam tedkom filetu mpi a resik kde si cosik sni nejake problemy ale ten motor pro skodvku by byl bmm ten starsi ktery se daval na posledni facka a prvni filety skus to trosku rozepsat a jo chci tam hodit kompletni eletroniku nato z toho bmm jen ta prevodovka mne nejak zarazila jesli to nebude moc velkej problem dik za rady

27.11.11, 22:44

Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
jestli si chces postavit karu na blbnuti (bugy) tak to hod na karbec a mas vyresenou elektrikux D

28.11.11, 16:02
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

BMM mám např na motoru škoda 120 a udělat jde všechno kde je vůle je cesta. ale musíš dobře znát funkci BMM nebo i MPI zas tak velkej rozdíl to není.

28.11.11, 17:04
Profil ICQ

jo jo to vim ze malem rozdil tam jee spis jen v te strikovaci liste asi jedinej a mozna o nejake cidlo tam pribylo ale nic zavazneho
nebyl by nejaky navod jak to provest ??? coz ??

a karbec nechci mam bmm kompletni s filety a chcu to nejak dopasovat na ten :)
a libi se mi to kde je vule tam je cesta hezky receno ;)

28.11.11, 18:08

jestli máš origo BMM na motoru felina tak máš vlastně jeden problém a to umístit halluv snímač na škodováckou převodovku hele já umyslně ten setrvák otočil o 90stupňů a mám halluv snímač skoro ve stejné poloze jako je snímač oleje na motoru samozdřejmně že hall je na převodovce,pak jsem si upravil kabeláž a není problém motor je v autě a vrčí jestli bude čas bude i foto jestli chceš.

28.11.11, 18:24
Profil ICQ

JJ CHTEL BYCH uz predem dik :) skus to nejak nafotit kdes to tam vlastne dal dik moc

28.11.11, 19:25

mi pošli e-mail.

28.11.11, 20:38
Profil ICQ

vlastně problému bude asi víc a to po nasazení motoru na škodováckou převodovku a to,že nebude vstřikovač s klapkou asi rovně jako karbec u stodváci ale možná to mírné naklonění nebude vstřiku vadit přece jen to není karbec.chce to zkusit

28.11.11, 21:09
Profil ICQ

mužeš zkusit napsat uživateli jiri, sice je ted v UK, ale v cz měl BMM motor v 722.

28.11.11, 21:13

jestli má trochu v hlavě tak to není žádnej problém to rozjet

28.11.11, 21:15
Profil ICQ

vim co myslis jak se davala podlozka pod karbec znamy delal nedavno cosik podobneho tak kdyby v tomhle byl problem tak jeste ma navrch a nekoho v lipine mam taky aby to se soustruzil tak to je malickost
promne je nejveci problem at ten snimac otacek tam nejak dopasuju kdybych to videl cca jak to tam asi ma byt tak uz to nejak skroutim do hromady (doufam) at to jede :)

28.11.11, 22:15

ok tak rikate setrvacnik pouzit s filety nekde vrtnout snimac otacek = na prevodovku od skodovenky a nic vic zatim nemusim hledat ?
zadne problemy tam nejsou treba ze skrin prevodovky ma vic mista od setrvacniku at ten snimac snima pootoceni nebo neco jestli tak tu hodte nekdo nejakou fotku toho a to mi bude bohate stacit ;) dik

28.11.11, 22:19

ok nasel sem si nejake fotecky v bliske dobe se nato mrknu a nejak to skroutim do hromady ;) jeste musim sehnat tu prevodovku ze shade jen :D

28.11.11, 22:22
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další