Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23.11.24, 16:51

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
 Poloosy ok ??? 
Autor Zpráva

Příspěvek Poloosy ok ???
Tak jsem dnes měl chvilku času a zkouknul své milované fávo - neustály mě s.aly neuvěřitelné klepání od přední nápravy ... Chytl jsem za poloosu , zakolácel a poznal , že onen inkriminovaný zvuk má původ zrovna tady ... Zkrátka jako by tam byla vůle - jízda po kočičích hlavách mě uváděla k šílenství ...toť stejné u obou poloos ... :twisted: :twisted: :twisted:
ptám se tedy - co s tím ??? můžu s tím jezdit takhle dál ??? nestane se něco vážného ???nešlo by se to nějak lacině opravit ??? doufám , že nebudu muset měnit poloosy ... na stk mi minulý měsíc nic nezjistili ... dík pepa

1.6.07, 13:06
Pspvek Reklama

Příspěvek 
bůhví, co to je...

1.6.07, 13:48
Profil ICQ
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
http://skoda.stable.cz/cz/index.php?id= ... 7&id3=1537 kdyby ses rozhod si je zgenerálkovat :wink:

1.6.07, 18:10
Profil ICQ

Příspěvek 
jazdiť sa s tým dá, ja som jazdil s vadnou skoro rok, ale mne sa to prejavovalo pri rýchlosti cca 90 sa mi roztriaslo auto a 95 to prestalo, vlastne mi trocha trvalo kým som na to prišiel. záleží na tom čo máš zlé, najskôr homokĺby, ohnutá poloos je zriedkavosť. v akom stave máš prachovky?

2.6.07, 11:14

Příspěvek 
michalkatka píše:
jazdiť sa s tým dá, ja som jazdil s vadnou skoro rok, ale mne sa to prejavovalo pri rýchlosti cca 90 sa mi roztriaslo auto a 95 to prestalo, vlastne mi trocha trvalo kým som na to prišiel. záleží na tom čo máš zlé, najskôr homokĺby, ohnutá poloos je zriedkavosť. v akom stave máš prachovky?

prachovky naprosto v pořádku , ty poloosy jsem zkoušel na jiných autech v rodině (formani a felicie) a dělá jim to stejně tak , takže v poloose zřejmě chyba nebude ... nejvíc mě štve , že co servis , to jiný závěr - jedni řekli - pane to je favorit, kdyby jste jel tím co já dnes tak by jste se zbláznil ... , jiný mě řekl klepou vám brzdové třmeny - že na to jsou nějaký maxičepy či co , jiní mi rovnou vyměnili nějaké čepy na třmenech , takže ten předtím myslel asi ty čepy na ramenách ...nevím ....mohly by to způsobovat ?????? po některých jízdách už mi z toho zvoní i v hlavě ....ještě že mám tam rádio - dám dostatečně vhodnou hlasitost a najednou je fávo zticha ... :lol: :lol: :lol:

jinak včera další problémy:
1) sundal jsem tu gumu(myslím těsnění co se táhne po celé délce vzadu jak na to dosedá kufr - myslím to po celé délce vstupního otvoru - a hle - šílená koroze(cca 2-5 mm po celé délce), ty dva plechy co na sebe dosedají jsou do sebe zažrané , nevím , jestli tady ještě něco pomůže ........... kdyžtak nafotím

2) víko kufru - všiml jsem si jak mi zvenčí zatéká pod gumu , tam to asi důkladně vyrezne a bude mi zatékat do auta .... na naštvání je to proto , že to je místo jen jediné na celých 5 . dveřích , jinak jsou ok ..........................................dá se s tím něco ještě podělat ?????????????????????????
kdyžtak všechno odfotím ...no problem ....... prosím pomozte mi.... jako student nemám peníze a tak se to snažím lepit jak to jenom jde .....

3.6.07, 21:33

Příspěvek 
popravde môžeš mať aj vybité vodiace čapy pohyblinej časti strmeňov, to zistíš tak že zhodíš kolo, nejkým väčším šrouovákom roztiahni strmeň, akoby si chcel meniť platničky a tá pohyblivá časť by nemala mať žiadnu vôľu, plynile by sa mal súvisle zasúvať to čapmi to stmeňa a von....

3.6.07, 22:10

Příspěvek 
k tej korózii sa musíš dostať s oboch strán, hrdzu odstrániť a poriadne ošetriť....

3.6.07, 22:12

Příspěvek 
Prosim o radu, během jízdy z předni nápravy při rovnej jízdě vychazejí klepave zvuky.Mírným stočením do leva,na volantě asi 1 stupen se klepani zmirní na opačnou stranu beze změn .nove gumi ,nove kotouče . Prosim poraďte.

16.6.07, 16:22
Profil ICQ

Příspěvek 
jaroslavholy píše:
Prosim o radu, během jízdy z předni nápravy při rovnej jízdě vychazejí klepave zvuky.Mírným stočením do leva,na volantě asi 1 stupen se klepani zmirní na opačnou stranu beze změn .nove gumi ,nove kotouče . Prosim poraďte.

najskôr tobude vrchné uloženie tlmiča, buď zlé ložisko, alebo vybitá tá guma v čom to drží...

16.6.07, 21:12
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 9 ]