Autor |
Zpráva |
Kristensen
|
Provozní náplně CINOL
Tak povídejte co kdo víte co jste slyšeli co jste zkusili, oleje, čističe, nemrznoucí směs ostřikovačů a chladičů atd atd
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
7.12.11, 17:52 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ferrari
|
Re: Provozní náplně CINOL
Ja som mal olej 10W-40, svietilo mi mazanie pár sek. po štarte, ale to nemusí byť olejom, ale tým, že bol 10W-40...Kachnis tiež použiba 10W-40.
Inak neviem nič. No aj brzdovku DOT3 som použil a no problem, ale aký by tam už mohol byť problém, že ano...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
7.12.11, 17:58 |
|
|
big.jedla
|
Jejich brzdovku používám a OK (jak by se asi poznala NEOK brzdovka??) Pak sem od nich měl párkrát M7ADSIII 15W40 taky v pohodě bez problémů. Teď jsem přesedlal na Mogul Extreme 10W40.
_________________ Škoda Felicia 1.3Mpi/50kW/Cimbu chip, 7/96 http:\\jedla.kx.cz
|
7.12.11, 20:08 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
mimo oleje používám skoro všechno Starline
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
7.12.11, 21:18 |
|
|
chemer
Moderátor
|
Sádro a můžeš mi prosím vysvětlit, jakou má starline spojitost s tímto tématem?
|
7.12.11, 21:23 |
|
|
gokralik
|
Že má Sádra slevy jako nikdo. Není on náhodou výhradní distributor značky Starline?
Já jezdil na oleje cinol, specifikací tak pro eMBéčka, ale žádnou degradaci motoru jsem nepostřehl. Chladící kapalinu jsem od nich užíval taky, všechno bylo v pořádku.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
7.12.11, 21:46 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
ano 10W 40 od cinolu mam take a take mi po startu problikne mazani, ovsem nevim jesli to nedelalo i predtim a jesli to neni semikovskohansovskym stylem uzivani motoru predemnou jinak pouzivam i 15W40, a bez potizi... paradni cena, ceskej vyrobek, proc ne..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
7.12.11, 22:10 |
|
|
žděba
|
od Cinolu jsem měl všechno možný a vše bylo ok. O oleji jsem slyšel, že v něm drží voda zkondenzovaná provozem motoru, resp, že trvá delší dobu než s voda z oleje odpaří
_________________ 120 LS 81´ dovoz NDR
OI 1.8T 99´ dovoz SRN
|
8.12.11, 06:45 |
|
|
ventYl
|
my sme cinol pouzivali len cistice a spokojnost, u ostatnych kvapalin sa drzim osvedcenych znaciek (kym niekto nieco nezvrza, alebo neprestane existovat)
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
8.12.11, 10:38 |
|
|
Ondras83
|
pouzivame do ostrikovacu ve skodovce zimni smrdi stejne, jako starline
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
10.12.11, 14:08 |
|
|
manchman
|
V autě máme olej 5W-40 od Cinolu už od léta, najeto 8000 Km a v pohodě.
|
10.12.11, 14:41 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Ondras83 píše: pouzivame do ostrikovacu ve skodovce zimni smrdi stejne, jako starline stejně to bude stejnej výrobce
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
10.12.11, 15:02 |
|
|
Kristensen
|
Mě prostě udivuje cena, jenže v dnešní době mě postupem času začíná připadat že je vlastně jedno co se do toho auta naleje (jaká značka) ať se člověk podívá na internet na kdejaký značky olejů tak jsou ceny různé a čím známější tím dražší a stejně člověk neví co v tom kanistru je nalitý Jako když vemu že se dá blbej Magnatec koupit v ceně 500-1500 kč za 4 litry tak to už je taky mazec
|
11.12.11, 08:30 |
|
|
varok
|
Se omlouvám za OT, ale jak jsem v jiném tématu řešil jaký olej použít, je to v podstatě to samé. Oleje, které jsem kdysy používal najednou podražily o hodně, přitom to je česká výroba. Cizí se drží dejme tomu na stejné ceně, popř. ještě zlevňují. Jednou jsem taky použil olej Cinol, nic se mi nestalo. Měl jsem i malý rozmrazovač na okna z OBI, ale stějně to vždycky všechno stejně smrdí, tak člověk nic nepozná. Pokud ti to vyhovuje cenou, tak bych se nebál.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
11.12.11, 08:57 |
|
|
Kristensen
|
Tak já to nechci do svýho ale ta cena je příznivá pro zákazníky ale zase se snažím nedávat nic co stojí za ho**o, jo samozřejmě jim navrhnu nejlevnější variantu v podobě dílů Starline, různejch Made in China a Vika, nebo Top Qualiti, ale taky hned řeknu s čím zákazník u těchto dílů musí počítat, ale pokud to i nadále chtěj tak proč ne, samozřejmě objednám namontuju a je to. Jen mě u toho oleje zaráží že už je i levnější než třeba Paramo Tak co v tom potom může být? A zase se mě nezdá že by si někdo nalepil jen tak nějakou etiketu někde na svoje zboží co všechno to splňuje a měl i bezpečnostní listy k výrobkům a specifikace a přitom to neodpovídalo. U nějakýho překupníka kterej pak doma přelejvá kanistry a přelepuje etikety a prodává na netu bych to pochopil.
|
11.12.11, 09:07 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|