Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 17.11.24, 09:04

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 307 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 21  Další
 Škoda Favorit 135L 
Autor Zpráva
Ignorant pravidel

Příspěvek Re: Škoda Favorit 135L
Capricon > jo a za baterii je cernej plech a drzak na pojistky

18.12.11, 23:05
Pspvek Reklama

Lucas: No snad to z něj dostanem. Jinak asi neusnu. :mrgreen: btw vím jak vypadá Eco. Já se ptám jeho. :wink:

18.12.11, 23:06

Přesně takhle to vypadá.
21Lucas: myslíš relé ne? já tam mám místo pro pojistky ale ty tam nejsou a jsou tam jen asi 2 relátka. Napadlo mě zda tam maj být nebo ne člověk neví když to tak koupí a jezdilo to dříve.

Edit -> jdu fotit ty fotky jakto vypadá.

18.12.11, 23:07
Ignorant pravidel

nejsem si ted jistej hybrida sme meli pred 10 mozna vice lety ale 2 relatka a mozna pojistky ale pokud bzuci bude problem jinde
skusit vyndat kabel z rozdelovace zastartovat jestli haze jiskru

18.12.11, 23:11

Pojistky tam přídou 100% a má to 2 malí relátka které jsem kupoval též nově. nafotil jsem pár fotek, fotky jak to vypadá a že opravdu mám snímač otáček.

http://imageshack.us/photo/my-images/576/fotografie0417.jpg/http://imageshack.us/photo/my-images/17/fotografie0416.jpg/http://imageshack.us/photo/my-images/513/fotografie0415.jpg/http://imageshack.us/photo/my-images/189/fotografie0378.jpg/

18.12.11, 23:28

a vyndanej kabel od rozdělovače na samotnou indučku už jsem též odskoušel a nic to nehodilo

18.12.11, 23:30
Ignorant pravidel

jj to je ECo na 100% a za baterii fakt nic nemas? protoze pak bych se nedivil ze to nefunguje, nejsem si jistej neam to mit jeste neco vedle civky?

18.12.11, 23:33

Za baterii mám jen takovou jakoby černou krabičku a naní se dají dát pojistky a jsou tam jen 2 relátka, takový malý černý jsou. Co jsem koukal na fotky ostatních jedinců tak to tam nemaj a nebo maj takovou malou krabičku nevim myslím si že je to taky rele které něco spína na funkčnost indukční cívky poněvadč to je propojené sní. A to nějak jaksi nemám, mívali to i škodovky 120 až 125L jenže nevim jestli se to dá předělat aby to tam nemuselo být. :idea:

18.12.11, 23:35

Tak tak... Je to Ecotronic. Akorát u něj z nám jen povrchově teorii takže bych v tom co a jak spíš hádal než věděl. Co vím tak kwiko měl Ecotronic takže by ti v tom mohl poradit. A nebo zkus trochu studovat... http://favorit.pedrokv.com/ecotronic.pdf

Jinak u klasického Ecotronicu je zapalování řízený přes řídící jednotku (za akumulátorem) a rozdělovač je jen pro rozdělení VN (tzn. stejně jako je to u BMM) tj. nemá ani odstředivou ani podtlakovou regulaci a nemá ani cívku rozdělovače.

Naposledy upravil Capricorn dne 18.12.11, 23:46, celkově upraveno 1

18.12.11, 23:43

Zkusím sehnat tu krabičku vedle indučky a dodat pojistky a uvidim, třeba to fakt bude jen timdle což už si tak měsíc myslim že je to příčinou. Zlatá felicie.. :D Díky za radu a prostuduju to, člověk se pořád jen učí 8)

18.12.11, 23:45
Ignorant pravidel

s tou krabickou vedle civky si nejsem jistej ale za baterii je ridici jednotka ktera to cele ridi,
nejjednodussi by bylo z toho udelat karbec a mas po problemech

18.12.11, 23:46

No právě že u klasického Ecotronicu žádný elektronický spínač který ty myslíš být nemá. Byl by tam k ničemu viz co jsem napsal předtím.

18.12.11, 23:47

No tak na tý stránce co si mi poslal tak na straně 17 je ta jakoby řídící jednotka. Jsou tam dvě rele ktere spínají, když nespinaji tak by to nefakalo. Jo a stim karbecem jsem to nepochopil jak po problemech? dalo by se to udělat tak jak to je aby to jelo aniž bych musel teda něco stou řidi jednotkou nebo stím spinačem co si řikal?

18.12.11, 23:55

Prostě Lucas tím myslel vyhodit Eco karburátor a dát tam klasický karburátor s klasickým bezkontaktním elektronickým zapalováním tak jak to má každý karburátorový Favorit. Je to nejčastější řešení když se s Ecotronicem vyskytnou problémy. Tím neříkám že by ten tvůj třeba nešel řešit resp. opravit. Bohužel v Ecotronicu se já vyznám moc málo na to abych mohl nějak výrazněji radit.

19.12.11, 00:02

Nestačilo by to přeházet z felicie? Jen ten karbec a součásti co ktomu patří? Ponevadč těžko seženu karburator v dnešní době.. a možnost to opravit je ? když bych teda přihodil do jednotkyty pojistky a když by ani tak nic tak sehnal tu skřínku co paří k indukčce a pak b to možná jelo? bylo by to možné? :idea: co sem se teda vyčet zde v diskuzy tak by to možná bylo tím. Ale asi příští návštevou sprdnu mechanika v sousední vesnici kterej mi tvrdil že je to karbecová verze.. na něj fakt není spoleh.

19.12.11, 00:05
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 307 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 21  Další