|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Náboj zadní nápravy Felicia
| Autor |
Zpráva |
|
snb-rider
|
 Náboj zadní nápravy Felicia
Ahoj, chtel jsem vas poprosit jestli nekdo z vas nema vykres naboje na zadni naprave na Felde, konkretne bych potreboval roztec sroubu... chci dat podlozku pod naboj a potrebuju nejaky vykres podle ktereho to nechat vyrobit... dekuji
|
| 3.6.07, 10:08 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
DRYVER
Registrován: 23.8.06, 22:15 Příspěvky: 2939 Bydliště: Rokytnice u Přerova
|
 Re: Náboj zadní nápravy Felicia
snb-rider píše: Ahoj, chtel jsem vas poprosit jestli nekdo z vas nema vykres naboje na zadni naprave na Felde, konkretne bych potreboval roztec sroubu... chci dat podlozku pod naboj a potrebuju nejaky vykres podle ktereho to nechat vyrobit... dekuji
Si to nakresli sam - roztec sroubu je 4x100 mm (4 srouby vzdalene od sebe 100 mm uhlopricne) Prumer naboje si zmeris na disku posuvkou a venkovni prumer ten das podle dosedacich ploch nebo pe pujdes podivat do obchodu kde to prodavaji a tam si ten prumer zmeris. Tloustku si urcis sam o kolik chces rozsirit napravy a hotovo... 
|
| 3.6.07, 12:29 |
|
 |
|
snb-rider
|
ne ne,ty mi nerozumis... myslim pod naboj... to je kdyz sundas buben a zustane ti jen naprava...
_________________ už tenkrát jsem se do ní zamiloval, byla to láska na první pohled a na celý život...
moje moje Škoda Felicia
|
| 3.6.07, 12:54 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
o tomhle sem někde čet bylo to přímo i na felině 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 3.6.07, 13:25 |
|
 |
|
DRYVER
|
snb-rider píše: ne ne,ty mi nerozumis... myslim pod naboj... to je kdyz sundas buben a zustane ti jen naprava...
Aha tos to pak jooo. Ja myslel ze chces jen klasicky dat podlozku pod kolo. (a proc vlasten tu podlozku chces dat az za naboj - je to lepsi nez dat podlozku primo pod kolo???????
|
| 3.6.07, 14:18 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
DRYVER píše: Aha tos to pak jooo. Ja myslel ze chces jen klasicky dat podlozku pod kolo. (a proc vlasten tu podlozku chces dat az za naboj - je to lepsi nez dat podlozku primo pod kolo???????
podložku pod kolem ti najde každej bl..c  a kord když je v uniformě
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 3.6.07, 14:20 |
|
 |
|
DRYVER
|
Sadra17 píše: DRYVER píše: Aha tos to pak jooo. Ja myslel ze chces jen klasicky dat podlozku pod kolo. (a proc vlasten tu podlozku chces dat az za naboj - je to lepsi nez dat podlozku primo pod kolo??????? podložku pod kolem ti najde každej bl..c  a kord když je v uniformě
Takze to je jen kvuli policajtom?? nebo jeste nejake vyhody??
|
| 3.6.07, 14:22 |
|
 |
|
snb-rider
|
chci celkove rozsirit napravu... potrebuju tam davat vic kol... ty co mam ted jsou s 1cm podlozkou a ty co chci davat jiny bychchtel se 2cm podlozkou,ale nechci davat tak dlouhy srouby...
_________________ už tenkrát jsem se do ní zamiloval, byla to láska na první pohled a na celý život...
moje moje Škoda Felicia
|
| 3.6.07, 15:22 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|