Autor |
Zpráva |
Waclav
|
deekay píše: Waclav píše: nebo by jsi tam mohl nahrát rozzuřenýho čokla, prostě cokoli, ale já sem myslel to napojit ještě na tu sirénu, takže by ti to pískalo+povídalo, ale otázka zda to ta řídící jednotka alarmu utáhne... Jinak by to mělo mít nějaký zesilovač v sobě ne? Odkaz sem okoukal od tebe pisu tam 10W takze tam bude zosik pokial to chces mat zaroven so sirenou tak sa obavam ze ti bude pocut iba tu sirenu a slovam nebude rozumiet lebo ich prehlusi sirena pokial by ti to neutiahlo tak to zapojis cez relatko a no problem zosik by mal mat odber 0,833A to nie je take strasne
No, ale nápad hustej
Budeš to kupovat, já že bych si počkal až jak to bude řvát
_________________ Škoda Felicia 1.3 LXi LPG, 50KW, 1995
|
3.6.07, 01:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
mno, momentalne som low on cash takze si este musim pockat ale zatial mi alarma az tak netreba, auto nikdy nestoji v meste na ulici. cez den sa nebojim, aj tak stojim tak maximalne v tescu, pre postou atd. nikdy nie dlhsie ako par minut...
inac je auto v garazi alebo vo dvore
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
3.6.07, 01:21 |
|
|
Waclav
|
deekay píše: mno, momentalne som low on cash takze si este musim pockat ale zatial mi alarma az tak netreba, auto nikdy nestoji v meste na ulici. cez den sa nebojim, aj tak stojim tak maximalne v tescu, pre postou atd. nikdy nie dlhsie ako par minut... inac je auto v garazi alebo vo dvore
Tak to se máš, moje musí stát před panelákem, proto sem tam taky hnedka jak sem ho koupil namontoval alarm
|
3.6.07, 01:23 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Waclav píše: deekay píše: mno, momentalne som low on cash takze si este musim pockat ale zatial mi alarma az tak netreba, auto nikdy nestoji v meste na ulici. cez den sa nebojim, aj tak stojim tak maximalne v tescu, pre postou atd. nikdy nie dlhsie ako par minut... inac je auto v garazi alebo vo dvore Tak to se máš, moje musí stát před panelákem, proto sem tam taky hnedka jak sem ho koupil namontoval alarm
no zas.... byvam sice v stvrti kde su domceky, stromceky ale napriek tomu mi 3 krat cez den urvali spatne zrkadlo ked som stal pred domom
edit: dokonca mi z dvora ukradli autoradio s repro, ze sa nehanbili svine
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
3.6.07, 01:25 |
|
|
Waclav
|
deekay píše: Waclav píše: deekay píše: mno, momentalne som low on cash takze si este musim pockat ale zatial mi alarma az tak netreba, auto nikdy nestoji v meste na ulici. cez den sa nebojim, aj tak stojim tak maximalne v tescu, pre postou atd. nikdy nie dlhsie ako par minut... inac je auto v garazi alebo vo dvore Tak to se máš, moje musí stát před panelákem, proto sem tam taky hnedka jak sem ho koupil namontoval alarm no zas.... byvam sice v stvrti kde su domceky, stromceky ale napriek tomu mi 3 krat cez den urvali spatne zrkadlo ked som stal pred domom
Tak tady je zas v ulici odhadem tak 100 aut, mám 1% šanci že si vyberou mě tzv bezpečí stáda
|
3.6.07, 01:28 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
deekay píše: slovacek.milos píše: Bukaj píše: ...i starý ...když má někdo zájem, tak ukradne i letadlo... Ale zase zveřejňovat takovýhle věci na netu je o hubu - to se Drakovi nedivim - takové nařčení z navádění k trestnému činu... Já sice osobně doufám, že existuje presumpce neviny a nezavřou mne pro znásilnění jenom z titulu, že k tomu mám potřebné náčiní a know-how, ale na druhou stranu žijeme v kocourkově, takže... o žádnou hubu tu nejde, zveřejnovat můžeš co chceš, jak a co otevřít, trestné je to když máš úmysl takovýmto jednáním něco ukrást, nebo se na to připravuješ a úmysl krást tu znás nikdo nemá, zajímáme se opravy motorových vozidel a otvírání dveří do toho určitě patří miloš ale aby bol u nas na webe navod ako sa da otvorit hocijake auto.... tak pod to sa nepodpisem. mame ludom pomahat a nie tym druhym ktory chcu skodovkam zle
chtěl bych tě vidět tak v listopadu, stát před svou fábkou, vymrzlý, 200 km od domova ve strážnici před hřbitovem, klíče s taškou zabouchlé v kufru, to bys rychle měnil názor na otvírání dveří miloš
|
3.6.07, 11:26 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
slovacek.milos píše: deekay píše: slovacek.milos píše: Bukaj píše: ...i starý ...když má někdo zájem, tak ukradne i letadlo... Ale zase zveřejňovat takovýhle věci na netu je o hubu - to se Drakovi nedivim - takové nařčení z navádění k trestnému činu... Já sice osobně doufám, že existuje presumpce neviny a nezavřou mne pro znásilnění jenom z titulu, že k tomu mám potřebné náčiní a know-how, ale na druhou stranu žijeme v kocourkově, takže... o žádnou hubu tu nejde, zveřejnovat můžeš co chceš, jak a co otevřít, trestné je to když máš úmysl takovýmto jednáním něco ukrást, nebo se na to připravuješ a úmysl krást tu znás nikdo nemá, zajímáme se opravy motorových vozidel a otvírání dveří do toho určitě patří miloš ale aby bol u nas na webe navod ako sa da otvorit hocijake auto.... tak pod to sa nepodpisem. mame ludom pomahat a nie tym druhym ktory chcu skodovkam zle chtěl bych tě vidět tak v listopadu, stát před svou fábkou, vymrzlý, 200 km od domova ve strážnici před hřbitovem, klíče s taškou zabouchlé v kufru, to bys rychle měnil názor na otvírání dveří miloš
nepochopil si ma: sukromne ano, vycapovat to niekde sem na web to nie...
inac hruba sila je vzdy funkcna strykovi sa same zamklo auto (ten ochranny system) lenze mal kluciky na sedadle tak to musel riesit baseballkou (2 tyzdenne auto )
edit: radsej by si bol s vedomim ze kazdy jeden clovek co okolo teba prejde ti vie bez klucika otvorit auto??
|
3.6.07, 14:25 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
deekay píše: slovacek.milos píše: deekay píše: slovacek.milos píše: Bukaj píše: ...i starý ...když má někdo zájem, tak ukradne i letadlo... Ale zase zveřejňovat takovýhle věci na netu je o hubu - to se Drakovi nedivim - takové nařčení z navádění k trestnému činu... Já sice osobně doufám, že existuje presumpce neviny a nezavřou mne pro znásilnění jenom z titulu, že k tomu mám potřebné náčiní a know-how, ale na druhou stranu žijeme v kocourkově, takže... o žádnou hubu tu nejde, zveřejnovat můžeš co chceš, jak a co otevřít, trestné je to když máš úmysl takovýmto jednáním něco ukrást, nebo se na to připravuješ a úmysl krást tu znás nikdo nemá, zajímáme se opravy motorových vozidel a otvírání dveří do toho určitě patří miloš ale aby bol u nas na webe navod ako sa da otvorit hocijake auto.... tak pod to sa nepodpisem. mame ludom pomahat a nie tym druhym ktory chcu skodovkam zle chtěl bych tě vidět tak v listopadu, stát před svou fábkou, vymrzlý, 200 km od domova ve strážnici před hřbitovem, klíče s taškou zabouchlé v kufru, to bys rychle měnil názor na otvírání dveří miloš nepochopil si ma: sukromne ano, vycapovat to niekde sem na web to nie... inac hruba sila je vzdy funkcna strykovi sa same zamklo auto (ten ochranny system) lenze mal kluciky na sedadle tak to musel riesit baseballkou (2 tyzdenne auto ) edit: radsej by si bol s vedomim ze kazdy jeden clovek co okolo teba prejde ti vie bez klucika otvorit auto??
každý umí vzít cihlu a hodit miloš
|
3.6.07, 16:06 |
|
|
michalkatka
|
mne sa raz na fave zabuchli dvere, a kľúče vnútri, naštastie mi vo výčape požičali špagát....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
3.6.07, 18:01 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|