Autor |
Zpráva |
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
že bych se o něco taky pokusil
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
3.6.07, 20:12 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
ventYl píše: deekay píše: ventYl píše: akurat by sa zislo, aby ten okraj na logu bol poriadne odtracovany si nainstaluj The GIMP a nerob to v skicari ) a vystup ukladaj do PNG, nie JPG, jednoliate plochy v tom logu (ako mozes sam vidiet) sa moc nemaju rady s DCT dik, nie som blby aj tak to musim este raz prerobit vo photoshope lebo v takomto rozliseni to nema zmysel, je to len aby si ludia vedeli predstavit ako to zhruba bude vyzerat, aky by malo zmysle sa kaslat s kazdym jednym navrhom uplne precizne ked aj tak pouzijem len jeden.... a ked tak pozeram tak mas dost skillu a vedomosti, mozes to spravit ty, ja sa hnevat nebudem moje vedomosti z vektorovej grafiky su len velmi zakladne aj by som sa na to vrhol, ale moja sada cca 15tich fontov standardne dodavanych s X.org a 433 MHz procesor mi v tom brania a desktop je v pochybnom poloneiducom stave so zhnitymi windowsami.
no vidis, tak nepi***j
peace
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
3.6.07, 20:13 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Sadra17 píše: že bych se o něco taky pokusil
tak na to som zvedavy davaj
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
3.6.07, 20:13 |
|
|
CROWACK
|
roman heller píše: Fakt to vypadá dobře, až na ten divokej font se mi to líbí víc než to předtím, akorát že je pravda, že na felicii/fábii už by tahle stará verze okřídlenýho šípu možná vypadala trochu nepatřičně... Ale vem si že na tomto techwebu se řeší z 90% problémi se 120tkami,Fávami,Feldami........ty Fóbie a Oktávi se tu moc neřeší.... A Felda je stejně jen převlečený Favorit.... [/quote]
Souhlasím, jenom sem chtěl brát ohled i na vw škodaře
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
3.6.07, 20:23 |
|
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
tak my si to muzem dat na zadni celo na ten pas co je mezi svetlem a naraznikem - esli si z toho "popisu" pochopil co myslim
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
3.6.07, 20:31 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Jo pochopil a dal mě napadlo to fláknout na ten trojuhelnik kde konci C sloupek a navazuje dolu blatak.
Jakoby za výdechy...ted si pochopil ty mě ???
Jakoby nad linku co se táhne po celim autíííííííííí...
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
3.6.07, 20:37 |
|
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
jj. pochopil
jen si nejsem jisty jestli by se to tam velikostne veslo. A pak druha vec ze by to tam asi moc designove vesedelo - pripada mi to moc na kraji...
btw: co kdyby sme se vsichni bez ohledu na auto domluvili na nejake spolecne misto?
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
3.6.07, 20:40 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Lukas píše: jj. pochopil jen si nejsem jisty jestli by se to tam velikostne veslo. A pak druha vec ze by to tam asi moc designove vesedelo - pripada mi to moc na kraji...
btw: co kdyby sme se vsichni bez ohledu na auto domluvili na nejake spolecne misto?
to nie je dobry napad
|
3.6.07, 20:42 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Hm...takže jedině okna nebo dveře...zbytek už se dost různí...ale jinak sem pro...
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
3.6.07, 20:44 |
|
|
Waclav
|
Lukas píše: jj. pochopil jen si nejsem jisty jestli by se to tam velikostne veslo. A pak druha vec ze by to tam asi moc designove vesedelo - pripada mi to moc na kraji...
No hlavně musíme udělat konečnou verzi loga
_________________ Škoda Felicia 1.3 LXi LPG, 50KW, 1995
|
3.6.07, 21:33 |
|
|
CROWACK
|
Martin 007 píše: Hm...takže jedině okna nebo dveře...zbytek už se dost různí...ale jinak sem pro...
ať si to každej nalepí kam chce...pokud se to velikostně vleze, tak to plácnu hned pod espézetku...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
3.6.07, 21:42 |
|
|
Radic
|
Misto kam si to kazdy da bych nechal volne. Ted je fakt dulezite vymyslet to logo. Aby vubec bylo co lepit Pokud me nekdo posle na mail nejakou verzi tak se taky pokusim. Mail mam treba mustafar.shakal@seznam.cz
ale pokud mozno v necem kvalitnejsim nez jpg
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
4.6.07, 11:48 |
|
|
wordy
|
|
4.6.07, 12:15 |
|
|
Waclav
|
Ten podklad se mi nelíbí nechal bych to tak jak to bylo
_________________ Škoda Felicia 1.3 LXi LPG, 50KW, 1995
|
4.6.07, 14:27 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
ale nie je to zle
|
4.6.07, 14:31 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|