Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.6.26, 11:21

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 307 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21  Další
 Škoda Favorit 135L 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Kolik máš zkušeností s opravami Favorita? Podle toho co píšeš vypadáš na úplného amatéra, ale to jsme byli všichni. Doporučuju stáhnout potřebnou literaturu a studovat, studovat a studovat.

6.1.12, 18:25
Příspěvek Reklama

Příspěvek Re: Škoda Favorit 135L
no tak co sa tyka zakladnych veci to ovladam da sa povedat.. ale keby mam rozobrat motor no tak ide hned do šrotu.. kuknem si to.. diik

6.1.12, 18:33

Anebo až to tu popíšu co jezapojene a proměřené tak se nic trhat nebude! :D áno je ecotronackej, protože je prázdnej :) a pro info já umim rozeznat rozdělovač od toho co psal.. A né jako u nás mechanici že přijede chlap nejdou mu světla a on že s emu dotho moc nechce přijel kemě já ho poslal pro žárovky a světla svitili.. tak jako :D

6.1.12, 20:00

Edit: Taky to že tam je i pár kabílku navíc ktere nikde nekončí ani nevedou takže se pak při renovaci bude dělat nová elektřina a předělávka na klaský 135L. Muj bratr mi sehnal chlapa který se vtom vyzná a sám se divil co to je za hybrida :D ale řekl že mi pomuže to předělat na klasický Lkový fáčko :) a zíral na to zapojení co tam mám jak to muže fungovat takže asi hybryd :D

6.1.12, 20:03
Ignorant pravidel

a videl ten chlapek nekdy Favorita 135 Le (LSe) ??

6.1.12, 20:06

...se vtom vyzná a sám se divil... Začínam mať pocit že celá táto téma bola zbytočná...aj tak sme sa nedozvedeli čo tam vlastne máš ako zapojené.Najprv si to nechcel prerábať,ale sfunkčniť,a už ked to už jak tak funguje,tak to nakoniec zrušíš a prerobíš na karbec.. "klasický 135L" ..L je len stupeň výbavy,alebo ako to nazvať,nič iné..

6.1.12, 20:17
Profil Zobrazit autorovy stránky

Ze začátku mu tady 10 lidí radilo, ať se na to vykašle a předělá to na klasický karbec. On nechtěl, že chce zachovat toho šmejda ecotronika, že do toho nechce vrážet peníze. Pak se mu to NĚJAK podařilo zprovoznit, nikdo neví jak, ale jemu to prý jede.
To si děláš srandu? To jako v servisu nechtěli vyměnit ani žárovky? Pokud vím, tak v servisu alespoň vymění žárovky, zkontrolují kostru. Když to ani potom nefunguje, tak někteří kňučí. Ale že by nevyměnili ani žárovky, to potom není servis, ale zloději a podvodníci. Naštěstí takových pár znám. :evil:

6.1.12, 20:27

Já neřek že se sám divil.. jde o jinyho chlapa uplně jinyho a je to přibuznej a viděl jsme ho poprvý.. je to mechanik a řekl mi svý na celý auto na auto ecotronik.. a taky vim už proč to jentak nekdo opravovat nechce.. co tam češi udělali blbě že to nechtěj opravovat. Ano chtěl nechat ale, přijel on podival a nabydl mi pomoc ho zrenovovat a tak mi nabydl komplet po generalce jiny motro z fáčka L proto to L aby bylo jasný že to je jinej motor.. nabydl mi i jinou pomoc.. ale když myslíš že je tema zbytenčy tak proč se dávno neuzamklo? Proč teda sem píšeš když tě to ztvý poloviny ani nezajima co se tu dělo.. Ano chtěl jsem to nechat ale když mužu mít renovaci a i smotorem z jinyho auta + i mnoho dílu tak za malou cenu tak proč to nevzít.. ani ne za 4 měsíce by bylo auto po renovaci. Díky z apochopení..

7.1.12, 00:57

Edit: Boužel.. přijel a měl potíže se spínací skřinkou, tak jsem mu to udělal zatím tak aby to na p ul fungovalo a řek sem mu " hele max měsíc ti to vydrží tak máš dost času si koupit jinou a přijet a já ti během pul hodky vyměnim." Souhlasil.. uběhlo pár dní a on odjel zustal někde vyset prtože už mu vypoveděla služba přesně na den odedne kdy sem mu řek že mu to vydrží max měsíc.. týden odběhl a nic 14 ndí tam auto stalo a že si sehnal chlapa co mu na to koukne, fajn přišel k autu a řekl" tvl to musim sundat všechny plasty a elektriku atd" a odešel že přijede za týden a uděla to.. on nechtěl čekat zavolal mi.. během pul hodky měl skřinku vyměněnou a čučel jak sem to udělal pak sem mu prozradil jak.. za 3 přijel že mu nesvitila ty světla tak sem se koukl zda mu nevypad kabel od spinačky nevypad tak sem mu řek" nesvitila ti jedna lampa jen parkovačka tak si sjed koupit žárovky já ti to vyměnim a uvidiš že budou svitit." přijel po hodině ja je za 10 minut vyměnil a od tý doby má klid a je spokojenej.. sám mi řekl že stim jel do servisu a prej že po výměně spínací skřinky mu nesvitej světla jako že svítili ale pak nesvitili ani zadní.. a chlapek mrkl a říká tyo todle s emi nechce moc dělat, je to na dlouhou praci hledat chybu a podobně.. nasranej odjel ze servisu a přijel ke mě zda nevim co stim.. mno a behem chvile a byl spokojenej. Na servis podal žalobu :D Spánem bohem..

Edit: jednalo se o felicii 1.3 glx

7.1.12, 01:03

srandovni cteni

7.1.12, 02:07
Profil ICQ

nj chytrý namachrovanej člověk.. pro tebe sranda pro mě ne.. vživotě jsem neměl fáčko ecotronika vživotě ne.

7.1.12, 02:11

jj, to je videt, ale kvuli tomu se nesmeju....jak jsem taky nikdy nemel renaulta a taky se mi nikdo nesmeje :)

7.1.12, 02:20
Profil ICQ

Krozák, nehádž mobil do kaluže a sprav konečne fotky

renovácia favorita za 4 mesiace, to sa oplatí :D a to bude akože čo renovovať? :roll:

7.1.12, 04:45

první co bude mi nabýdl ten motor, prej by si vzal tendle komplet a dal by mi ten co má po go, pak mi říkal že by začal s kastli komplet celou rozebrat i elektriku vše to bude holí a že ji opravý, vyvaří nový plechy natstříká a tak, pak že když mu seženu kabeláž, čistý vodiče jenom tak že mi uděla kompletní elektriku se vším všudy tak jsem zvědavej ale dost mu věřím on už z renovoval takových aut za život že v něm mám plnou duvěru :) ... až ve středu jdu do obchodáku se mrknou zda už to maj opravený (pry mi vyskratovali obvody) tak sem zvědav.

7.1.12, 05:24

Krozak no nehnevaj sa...
1)keby sa ti vyskratovali obvody,tak by to fáčko už asi najskôr zhorelo...a pokiaľ viem,tak s poistkami si problém nemal....A už vidím toho kto bude robiť len tak z nudy do fáčka fungl novú kabeláž...
2)povedz aj nám kde češi urobili pri skládaní toho ecotronika chybu,nech vieme aj my (mimochodom ecotronik nieje český,ale nemecký systém)..ver tomu že isto nieje taký poruchový jak ti bolo povedané.Ked sa o to nikto nestará,tak tak to aj potom funguje.
3)Ked ti macher mechanik (alebo aj servis) povie že nebude opravovať ecotronika,lebo je to iba jeden veľký omyl favorita,tak podľa mňa to nieje vobec žiadny mechanik či servis,ale iba oblbovák,ktorému sa nechce pozrieť do knižky,vyrobiť nejaký ten prípravok a aspoň to skúsiť..A rovno ťa prehovorí na kompletnú prerábku,len aby si zacvakal viac.Ani si neurobil to čo sme ti tu radili.Predsa si tam nechal zapojené to etz a poprepájaj to kadetade,len nie tak ako ti bolo poradené... a bežal za odborníkmi ktorí idú meniť rovno celý motor a kabeláže..
Ja som bol v servise so svojím fáčkom iba raz..(prezutie gúm nepočítam)A ked mi povedali že za dvojdňovú výmenu rozvodov zacvakám 130 €,tak som im povedal svoje.A neobstáli ani s teoriami,že to je staré auto,to sa robí ináč,treba rozobrať pol motora a iné kecy.Tak som sa vysral na servisy a urobil to doma za pol dňa.Ak máš favorita,tak okolo neho treby stále behať a stále sa učiť,aby to išlo tip top a nehrdzavelo..Ale to už je problém daného majitela vozidla..

7.1.12, 07:20
Profil Zobrazit autorovy stránky
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 307 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21  Další