Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.6.26, 11:21

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 118 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Další
 škoda favorit upravy 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: škoda favorit upravy
Di doháje Ondro :wink: i se setrvačníkem z fava kterej mužeš vyvážit a vylepšit ho též tak na něj mužeš najet víc než ty tu píšeš. Pokud ty si chytrej z googlu tak pardon já zapoměl ale měli by si googlaři najít lepší překladač tendle jim nesaha ani po kotníky.

Edit: Já třebas ne, ale věřim toho že to jde jen to udělat a chtít. Když sem seděl a řidil V6 ve felicii tak proč by nešlo todle když jde tamto :wink:

7.1.12, 02:15
Příspěvek Reklama

Citace:
... tak na něj mužeš najet víc než ty tu píšeš...

ja nekde pisu, kolik se da najet na setrvak z fava?

Citace:
..měli by si googlaři najít lepší překladač tendle jim nesaha ani po kotníky...

tak ted vubec nevim o cem mluvis kamo :mrgreen:

a ze jsi jezdil s V6 felicii, to jsem taky jeste nevidel...co to bylo za motor prosimte?

7.1.12, 02:18
Profil ICQ

představ si ty hele že sem to hnusný bago viděl pod kapotou ze spoda a z různejch pohledů ale jak vidím tak ty jsi ještě nedošel k prozření že na světě jou taky normální lidi a ne jen namachrovaný idioti co všechno vědí. ano myslim tebe ondrasi ... a až ti klekne tak se ozvi třeba mamince pod sukní. absolutně nechápeš co člověk řiká asi si jen vyfetovaná palice. neřikal sem že ti klika odejde zetra ale že když se nevyváží tak se brutálě sníží životnost a nepomůžeš si s tim tolik jako když bys to vyvážil neni divu že se ti nepodailo auto postavit když nic neuděláš pořádně, hlavně že všecko víš ;-)

7.1.12, 02:20

a mylsis, ze z vyroby je vyvazenej? ano je, ale na kolik? na gramy?...trosku si prostuduj setrvacnost sil :)...jak pises, ze se snizi zivotnost pri odlehceni a nevyvazeni setrvacniku...tak o kolik? stovky km? desitky tisic km?...a jak poznam, ze je vyvazenej a nevyvazenej, kdyz je v aute? vibruje to nebo co?

a kdyz jsi videl to "bago" (doufam, ze myslis baworaka) tak jak by jsi chtel dat podelne ulozenej motor, kterej je na svou dylku sirsi nez celej favorit do pricnyho ulozeni favorita?

a ze jsem namachorvanej idiot, co vsechno vi?...nene, zdaleka vsechno nevim :)

7.1.12, 02:24
Profil ICQ

je vidět že všechni nevíš tak se tak nechovej ;-) a jak tam s nim? třeba to postavit na rám a uložit ho dozadu a hnat zadní osu? by tě nenapadlo vid. dělat bych to nechtěl ale i to by e udělat dalo ;-) a ty sčitálku co čte a ví ale rukama udělá kulový si čti a rači přemejšlej kde děláš chyby že ti to nedrandí ;-)

7.1.12, 02:30

Stačí ti cočko, fryčka a plechařina a v bohatě si poradíš. Co to je, viděl si někdy ondrasi V6 ve felicii?? Viděl si někdy auto tak uzký a v něm nacpaná V6? Asi ne jinač bys tu neříkal takový kecy. Končim v týdle debatě. Bikers: Kdybys chtěl napiš sz, a já se poptám strejce na to vyvážení OK?

7.1.12, 02:30

biker:ja uz mam postaveny 2 auta, co ty? :)

7.1.12, 02:31
Profil ICQ

Příspěvek 
A to má být jako umění obalit nějaký motor nějakou karoserií? To jsou pak chlapíci, co vyrábějí domácí malotraktory asi tuningovými bohy. :D

7.1.12, 02:33

Krozak píše:
Stačí ti cočko, fryčka a plechařina a v bohatě si poradíš. Co to je, viděl si někdy ondrasi V6 ve felicii?? Viděl si někdy auto tak uzký a v něm nacpaná V6? Asi ne jinač bys tu neříkal takový kecy. Končim v týdle debatě. Bikers: Kdybys chtěl napiš sz, a já se poptám strejce na to vyvážení OK?

V6 jsem ve felicii nevidel, videl jsem 1,8T ve skodovce, cetl jsem o 1,9TDI ve 130tce a videl jsem VR6 ve felde, videl jsem 2,0 16V z opla ve felicii, videl jsem 1,6SR v pickupu, ale V6 jeste ne :)

vsechno jde, i chcipla koza, jen trochu tahne :)

7.1.12, 02:33
Profil ICQ

no jo koukám to i borrreeec postavil si dvě káry co jak si sám řek stojej za píču no to ses vyznamenal já mám auto v provozu a průběhu tavby zároveň a za kariéru šťourání sem udělal tři kompletní motorky a je dva motory do motorek a nechci se vychloubat jako ty ale ty motory aspon za něco stály . rozhodně za víc než tvý chytrý kecy

7.1.12, 02:35

nerek jsem, ze jsou napicu, jestli jo, ukaz mi to :)

jen jsem rek, ze prectenim par radku na netu se neudela 74kw :) :) :) ja jsem si to zkusil, dostat vykon z motoru, tak vim, jaky to je...

mam napad: uklidni emoce, prestan me porad urazet a jasne rekni, na co ten motor chces (rozdil je zavod a cesta do skoly), co mas v planu udelat (realne v dohledny dobe a v jakym poradi) no a pak (teda vlastne zaprve): kolik na to mas penez :)...on totiz postavit takovej motor muze vyjit treba i na 214 000kc :)

7.1.12, 02:40
Profil ICQ

Přečti příspěvek, kde máš jasně řečeno " jemi jedno kolik do toho vrazim" a je i psano že to muže dýl trvat ale že dotohá co muže.. jen číst a nedělat machra :wink:

7.1.12, 02:43

hm, jenze to je informace uplne nahovno...kdyz tam da jen 300/300 vacku a na dalsi nebude mit prachy a bude zbytek chtit udelat az za pul roku, tak je pul roku bez auta, protoze to nebude jezdit...

Krozaku, sezen mi tu dobu prendani setrvaku z 1,6 na motor skoda OHV :) me by to zajimalo

7.1.12, 02:46
Profil ICQ

MATTESS píše:
Nebude snazší setrvák z Fabky OHV než z Feldy 1,6? Seriová spojka zvládá 90k. Kolik plánuješ výkon? Pro vačku bych šel do Motor Excel. Nejlépe osobní návštěva a probrat využítí auta. Od toho se vše řídí. Nebo Krejbych, Chovanec...

z fabky OHV to je stejne jako z 1,6...

7.1.12, 02:46
Profil ICQ

do školy už pár let nechodim. vydělávám vcelku slušně takže investi budou a nemyli nejsem tak pitomej abych buch odstavil auto a rok na něm kutil. fako bude pojízdný a bude se od zákldu stavět jinej motor kterej se pak jen přehodí ;-). a sory ale kdyby ses nechova tak jak em psal tak bych to nepsal ;-)

7.1.12, 02:51
Příspěvek Reklama

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 118 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Další