| Autor |
Zpráva |
|
kwiko
Registrován: 10.1.06, 13:21 Příspěvky: 5194 Bydliště: Pééétržka a Horne Saliby
|
 Re: Škoda Favorit 135L
Ta kompletna GO znie fakt dost pochybne, bud ten mechanik nevie co so zivotom, alebo ty s peniazmi. Netvrdim ze sa to neda, je tu dost ludi co to zvladli, ale vacsinou malju (museli s zaobstarat) ine auto na bezne jazdenie a k danemu autu mali vztah co sa neda vycislit. Ja sa s prerabkou hram od roku 2006? Ale tvorim nieco, co sa zvonka podoba na Formana, zvnutra na Feliciu vo vybave aka nikdy neexistovala.
Fackova kabelaz je spravena dobre, iba na poistkovke, lucasoch, ci pristrojovke je citit zufalstvo planovaneho hospodarstva.
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
| 7.1.12, 08:00 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Krozak
|
Já ten motor mám doma už od včerejška. Je fakt parádní, na první pohled jako by vyjel z výroby. Spíš ten chlap neví co s penezi.. když mi to chce udělat sám mi to nabýdnul.. a nebo se nudí a hleda konička co já vím.. ale 4 měsíce na to vše tyo klobouk dolu jestli to da.. Interier bych chtěl z jednoho oplika co sem dříve měl ale interier jsem si nechal a krasně vše sedí jak držáky, šrouby, rozměry, i volant sedí na jehlan.. což sem koukal. Ale ten motor se mi zamlouvá, prý mi i ten muj hodi na generalku a pak přiveze po pul roce.. že kdyby se tamten něco snim stalo tak abych měl v kupě nahradní. Kabeláž nevím, já se bojím toho aby to jelo když mi toho tolik nasliboval. Příští týden v pátek si to odváží tak snad stihnu abych nafotil fotky. Ale budu se nudit.. todle bul muj koníček a te dse zas nebudu mít včem štourat a čistit a vyměnovat  Edit: vše bude zapsano v papírech na 100%.. prý to sou nepovolený upravy.. tak jsem zvědav jestli to zapsany bude ( asi někoho nekde má co já vím tak se mě na to neptej te)
|
| 7.1.12, 08:15 |
|
 |
|
Krozak
|
A koukal jsem na tvýho formana, je to paradni hračička na takový kutění. Je to jako koníček pro mě teda ano. Ale dost sem litoval těch dveří pátých jak ti spadla stodola.. bych se asi přetrh. Mě stačí že mi jeden típek při tlačení auta otočil dveře až na blatník.. dveře jsou z ohnutý, prasklí pant.. snad nebude hnutej sloupek :/
|
| 7.1.12, 08:18 |
|
 |
|
Mex
|
Krozak píše: a pro info já umim rozeznat rozdělovač od toho co psal..D On nepsal že neumíš rozeznat rozdělovač, ale že neumíš rozeznat rozdělovač pro BMM/Ecotronic od toho s podtlakovou a odstředivou regulací a indukčním snímačem pro klasický ETZ. A to bohužel fakt neumíš. A v tom případě si kladu otázku proč se takový člověk v tom vůbec vrtá když nemá tušení o těch úplných základech. Do téhle doby se tady nikdo nedobral odpovědi a to z toho důvodu že nemáš tušení co k čemu vlastně přesně slouží, jak to pracuje a jak je to ve skutečnosti zapojené. A z toho důvodu to ty zapojuješ jak se ti zrovna zachce aniž bys věděl proč to vůbec děláš a proto to ani neumíš pořádně popsat. I když ti ostatní tady dali odkaz na příručku a dali ti dobré rady v tom abys sis všechno napřed nastudoval a měl o tom přehled tak na to kašleš a pořád jedeš jako hluchý a slepý. Je to tvá věc to je pravda, ale tuhle diskuzi vidím ještě na hodně dlouho a tak trochu se tady z toho stává divadlo nebo spíš parodie. No ale konečně dělej jak chceš a jak umíš.
_________________ Favorit GLXi
|
| 7.1.12, 11:13 |
|
 |
|
kwiko
Registrován: 10.1.06, 13:21 Příspěvky: 5194 Bydliště: Pééétržka a Horne Saliby
|
A ty vies ze ekotronik ma rozdelovac iny ako BMM? Hoci nepopieram ze niesu zamenne. 
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
| 7.1.12, 11:48 |
|
 |
|
Krozak
|
já neřek že neumím rozeznat, jen sem psal několikrát že bmm jsem nikdy ani mpi neměl jen glx.. a to jsou rozdilny rozdělovače na první pohled. Nezapojuju nic jak chci, nejdřiv si zjištuju fakta pak zapojuju když je to 100% jisty a já se řidil knihou. Stačí? Nemužu odpovědět na všechny přízpěvky než se t zas ukážu, odpovim jen na to nejduležitější a když to píšu tak se soustředim na určitou věc a ne na všechny přízpěvky.. A nedělam hluchyho a slepího. Ano poslali odkazy a já si to přečet to tu mám psát přízpěvek " tak sem si t o přečetl tak dám vedět" ? nejsem ve škole abych měl domáci ukol todle si přečti..
|
| 7.1.12, 11:59 |
|
 |
|
Mex
|
Rozdělovače se neřídí podle toho jestli to je to výbava GLX, ale podle toho jaký tam je systém zapalování (mimochodem MPI rozdělovač nemá-myšleno 1,3 MPI). Tady už ti na druhé straně vysvětlovali jaké zapalování Ecotronic má a že tam je rozdělovač jen pro rozdělení vysokého napětí (VN) na svíčky a že nemá žádné regulace. A ty tady znovu točíš o tom že nevíš co tam je když se tě zeptají co tam vlastně vyvádíš a co máš jak zapojené. A ještě ke všemu tady píšeš že se díváš do knížek a zjišťuješ si fakta. Kdybys to dělal taky by tady nevznikaly příspěvky neustále o tom samém a došlo by se konečně k nějakým smyslu plným závěrům. Ty seš takový brouk pytlík. Člověk rád poradí, ale tohle už je jak hrách na stěnu házet a upřímně mi to tady pomalu přijde jako provokace.
_________________ Favorit GLXi
|
| 7.1.12, 13:52 |
|
 |
|
BORISROSSI
|
kámo, felícia GLX má systém BMM, čiže jednobodový vstrek, takže si pozri rozdelovač v tej felde a máš jasno  edit: reagoval som na krozakov posledy príspevok
_________________ Škoda Favorit 135LS 1992 with 136 engine
|
| 7.1.12, 15:47 |
|
 |
|
Krozak
|
vám něco říct je zbytečný.. tak si přečti co sem vše psal na začátku a co sem podle knižky yzkoušel.. kdyby přišli obrazky dřív tak bych věděl že mám ecotronackej rozdelovač.. navic mpi motor jsem nikdy nevidel tak se nediv že sem to napsal. a končim tady.. napišu až budu mít další informace ohledně renovace a fotek jak sem to zapojil a zapojil jsme to dobře. A psal jsem co sem dělal ale když vy byste pořád při každym přízpěvku chtěli fotku.. ja taky nemužu chodit s mobilem v kapse a fotit vše co sem hned zapojil.. Navíc nejsou to zybtečný přízpěvky.. aspon jsem zjistil jaka felicie a fačko maji systemy a došel ktomu co mám ja za system. Bay
|
| 7.1.12, 17:06 |
|
 |
|
Lamač
Registrován: 8.6.10, 20:59 Příspěvky: 6427 Bydliště: Snina a okolie
|
To snád už asi ani nemyslíš vážne s tou palubovkou z opla....ak by to pasovalo tak presne ako píšeš,tak už to má každý druhý tuner.Pardon,tuzer...
_________________ Favo 135L,1990 http://jozo1009.rajce.idnes.cz/favo/ http://www.sptech.sk/
|
| 7.1.12, 20:48 |
|
 |
|
BORISROSSI
|
Lamač, to si nevedel že opel vlastne prevzal palubovku z favorita? motor tam hodíš z weirona, ale dopredu sa nezmestí tak za zadné sedačky, z diferaku jednu poloos prestrčíš cez strechu nech to je aj prestavba na vrtulník, druha poloos bude poháňať kolesá, hodíš na to 18" kolesá ale do pôvodných blatníkov sa nezmestia, tie stačí navariť z challengeru, také auto sa potom ľahko upratuje, zaradíš za 1, prudko pustíš spojku, bordel ostane na mieste a auto mu ujde, má to aj ďalšie plusy ale to nechám nech vám vysvetlí krozak, ja som len lama 
_________________ Škoda Favorit 135LS 1992 with 136 engine
|
| 7.1.12, 21:43 |
|
 |
|
varok
|
Lamač: on myslel, že se mu vyskratovali obvody v tom mobilu, co mu spadl do vody.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 7.1.12, 22:29 |
|
 |
|
Lamač
Registrován: 8.6.10, 20:59 Příspěvky: 6427 Bydliště: Snina a okolie
|
no ked pletie jedno cez druhé,a jablká s hruškami...piše o kabeláži favo a potom obchodák..kto z neho vyjde? Chlapec ešte nevie čo vlastne chce s tým favom urobiť.A pochybujem že tam slávny mechanik mu celú 4mesačnú opravu urobí zadarmo,resp za svoje peniaze.Lebo z toho čo napísal to tak vyznieva: " Spíš ten chlap neví co s penezi.. když mi to chce udělat sám mi to nabýdnul.. a nebo se nudí a hleda konička co já vím.. "
_________________ Favo 135L,1990 http://jozo1009.rajce.idnes.cz/favo/ http://www.sptech.sk/
|
| 8.1.12, 00:58 |
|
 |
|
varok
|
Není otázkou, jestli mu to udělá, třeba ano. Já bych se spíše zeptal, jak mu to udělá. Jedna věc je mít svalnaté řeči a druhá věc je to opravdu umět udělat, to čím se chválí. Krožák nejdříve napíše, že toho chlápka nezná, potom ho najednou vychvaluje, že celý život opravuje auta. Jak to může vědět?
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 8.1.12, 01:20 |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
je to buh! 
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 8.1.12, 02:18 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama