Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.6.26, 23:58

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 118 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
 škoda favorit upravy 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: škoda favorit upravy
Do toho nemám co ztratit a ani mě to nemrzí ;) :lol:

7.1.12, 19:26
Příspěvek Reklama

Krozaku, smaž si Timona z profilu, děláš mu ostudu... :mrgreen:

7.1.12, 19:35

kdybych na to nechtěl fávo stavět a chtěl se ohlížet po jiném tak tak to udělám. prostě je to můj sem a moje věc jestli sem podlá vás blbej že chci stavět favorita. je to ta polední věc kterou v životě doufám stihnu a udělám nedělám to z toho důvodu že bych chtěl bejt všude první ale zůčasnil se a jezdil a postavil si to auto s pomocí pár lidí a převážně sám. a pánové já se teda omlouvám ikdyž je to prd platný ale na odpovědi tipu kup si jiný auto a jsi další kterejch tu bylo co to nedaj a vědí uplný prd jinak reagovat nebudu. každej si to přeberte jak chcete když poradit nechcete radit nemůsíte já se toho nevyprošoval jen sem se zeptal. a končim hádání už se s váma dohadovat nebudu o tom jak sem stupidní že si za VLASTNÍ náklady a z VLASTNÍCH SIL chci postavit vozítko.

7.1.12, 23:09

ale jo, klidne si ho postav, jen si chtel vedet, jak zvysit vykon, tak podle me nejucinejsi a nejlevnejsi je koupit uz vykonny auto nebo auto s potencialem...a to favo neni...samozrejme je hodne kousku, ktery maj s puvodnim skodovackym motorem dobrej vykon - patrik-hp, Neper a par dalsich kluku - ale za jaky penize? a hlavne to maj auto druhy, ne na jezdeni do prace, ktery jeden den postavis a rano uz musi jezdit...

a hlavne, jsme ti chteli poradit, ale byl jsem najednou namachrovanej idiot, tak me muzes klidne polibit, co budes chtit chlape ;)...forum neni o machrovani, ale o tom, ze se chci neco dozvedet, tak spis lezu tem lidem do zadku, aby mi zadarmo neco rekli, protoze ikdyz pujdes do motor-excelu se s nima poradit, co a jak, tak ti stejne nic novyho nereknou, rekne ti to, ceho se tady vali par megabajtu, na dalsi reci ti rekne, at to privezes a ze s tim neco udela....a pak to patricne zaplatis ;)

joooo...kdybys chtel, mel bych za 3000,- upravenou MPI hlavu a mozna za 2000,- cementovanou vacku

a za dalsi...kdyz uz chci to auto stavet, tak si nejdriv poshanim hodne a hodne informaci svejch a co mi neni jasny nebo bych chtel vylepsit, tak az na to se ptam....ty ses na tohle patrne vysral a ted chces, aby ti tady "nekdo" napsal, co s tim mas udelat...samozrejme...prijed, muzu ti ukazat, na co jsem vsechno pri tom prisel, co bych udelal jinak a co jsem udelal podle sebe a funguje to dobre, ale beru 600,- za kazdou zapocatou ctvrthodinu konzultaci a 800,- za kazdou zapocatou ctvrthodinu ukazovani :) kdyz uz jsem ten zfetovanej idiot, tak at mam aspon na huleni :D

7.1.12, 23:40
Profil ICQ

však na co sem se ptal na začátku co mi nebylo jasný? kde mi vyvážej setrvák s klikou a řemenicí a pak jen na to o bylo jak v Áčkovej favoritech, protože to nikde nemůžu najít. vim asi sem debil co nepatří do týhle doby protože neumí googlit. a pak jen to s tou spojkou. nenapsal sem chci stavět fávo tak mi řekněte či mám začít a čim skončit.

8.1.12, 00:19

napsal jsi jeste, co dal upravit, tak jsem ti napsal: hlavu, valce.........

a hned jsem byl za machra, co z tebe chce udelat debila...

8.1.12, 02:17
Profil ICQ

ne to si napsal v dalšim přípěvku kde s napsal že bych se zeptal co to je a že takovejch už tu bylo ;-) tak klídek

8.1.12, 12:53

noane? bud takovou dobu na forech jako ja a uz te to bude poradne srat, kdyz si kazdej ani neda tu snahu najit pravidla a pak to taky tak vypada...zbytecny bany, 6 stran o uplnym hovne jako tady ten thread a jeste me urazis...ale to mi je fakt jedno

mimochodem, kdyby jsi sis precetl pravidla, vedel bys, ze nazev tvyho tematu je celkem na hrane pravidel....

8.1.12, 13:36
Profil ICQ
Junior TW team

Jenže kdo si nedá poradit, prostě podle mě se to dá řešit jen koupí jiného auta, třeba klidně i druhýho favorita, jednoho mít na běžný ježdění a druhýho si vymazlit.

8.1.12, 13:51
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

veteranista: tak :)

ze spotrebaka nikdy nejde udelat zavodak...vlastni zkusenost :D

8.1.12, 13:54
Profil ICQ

a kdo řiká že mám jedno? to že ted jezdim víc fávem znamená že mám jen jedno? prostě sem jenom napsal že sni budu jezdit dokud se neudělá ten motor a pak už se bude zbytek jen ladit a jezdit neřikal em že s nim budu jezdit do práce kor když to mám 10 minut pěšky

8.1.12, 14:00

boze :D....no tady to evidentne nema absolutne cenu...ty a ten krozak ste se fakt hledali :D

8.1.12, 17:05
Profil ICQ

biker901 :tak teda tady sem si já nechal vyvážit klikovku se setrvákem a přítlačákem http://www.vyvazovani.com/a-18-specialni-cinnosti.html dostal sem protokol o vyvážení kde byla jaka nevyvazenost a ze ted je to zvážený na 0,4 g.a setrvák mi odlehčoval známej to ti udela kazdej kdo ma soustruh.Jo a nediv se jim tady ze ti nikdo neumi normálně odpovědět :D kluci asi byli taky jako ty a pak prišli na to že se to fakt nevyplatí delat s favorita zavodaka pokad nemas sponzory a nejezdis neco.třebas já sem udelal motor na fáčko za 40 tis,a jeste to nejni konec potrebuju vychytat rozdelovač a udelat veci chladič a jako uz to jede pekne ale nedávám tomu naděje že to vydrží víc jak 10tis km a uz ted mam probllémy s elektrykou a tesnenima na motoru ktery nedrží a hadice na vodu v mistech jak sou stažený tak rosí...proste furt se na tom neco sere a nejsou to top ůpravy.ted sem stoudle zkušeností prisel na to ze se to fakt nevyplatí uz je fakticky si pořídit auto co bude v zakladu nadupaný a vydrží ten výkon,tak to tady klukum nevičítej ze ti hned odpoví takhle.....

8.1.12, 17:36

ono se vyplati udelat z toho konkurence schopny auto dnesniho provozu, kdy te dokaze predjizdet i kamion...aby ti rychlost drzel porad 100 a vic, ne ze prijde kopecek a ty musis kvaltovat a ses rad, ze udrziz 80km/h ... ale nejaky obrovsky vykony, to je naprd...to uz radsi tam dat jinej motor

8.1.12, 19:16
Profil ICQ

jasný a nehlede na spotrebu a jakym rosahu otacek to jede.a cpát do toho jinej motor vsecko predelavat.to uz fakt jinou káru. Je sice hezký že s favoritem nandáš nakou koktávku ale za jakou cenu :D takže bajkere pokud nejsi fakt ortodoxní škodovák nebo fáčkař tak se ti to nevyplatí věř mi.kdyz už tak bych předělal auto ve stylu 136x -50kw karbec a to vačkou a rozdelovačem.pricemž bych vyšmrdlal hlavu ventili a udela dost a popřípadě pretryskoval karbec a trochu setrvak skrouhnul. a pojede to pekne a nebudes se vtom muset po kazdy jízdě hrabat.takže je na tobě co od toho čekáš a na co to budes používat.

8.1.12, 19:38
Příspěvek Reklama

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 118 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další