| Autor |
Zpráva |
|
Krozak
|
 Re: škoda favorit upravy
Do toho nemám co ztratit a ani mě to nemrzí 
|
| 7.1.12, 19:26 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Petr105
Registrován: 26.3.08, 11:26 Příspěvky: 5224 Bydliště: Veselí nad Lužnicí
|
Krozaku, smaž si Timona z profilu, děláš mu ostudu... 
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
|
| 7.1.12, 19:35 |
|
 |
|
biker901
Registrován: 26.7.11, 09:47 Příspěvky: 24 Bydliště: praha-východ, říčany
|
kdybych na to nechtěl fávo stavět a chtěl se ohlížet po jiném tak tak to udělám. prostě je to můj sem a moje věc jestli sem podlá vás blbej že chci stavět favorita. je to ta polední věc kterou v životě doufám stihnu a udělám nedělám to z toho důvodu že bych chtěl bejt všude první ale zůčasnil se a jezdil a postavil si to auto s pomocí pár lidí a převážně sám. a pánové já se teda omlouvám ikdyž je to prd platný ale na odpovědi tipu kup si jiný auto a jsi další kterejch tu bylo co to nedaj a vědí uplný prd jinak reagovat nebudu. každej si to přeberte jak chcete když poradit nechcete radit nemůsíte já se toho nevyprošoval jen sem se zeptal. a končim hádání už se s váma dohadovat nebudu o tom jak sem stupidní že si za VLASTNÍ náklady a z VLASTNÍCH SIL chci postavit vozítko.
|
| 7.1.12, 23:09 |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
ale jo, klidne si ho postav, jen si chtel vedet, jak zvysit vykon, tak podle me nejucinejsi a nejlevnejsi je koupit uz vykonny auto nebo auto s potencialem...a to favo neni...samozrejme je hodne kousku, ktery maj s puvodnim skodovackym motorem dobrej vykon - patrik-hp, Neper a par dalsich kluku - ale za jaky penize? a hlavne to maj auto druhy, ne na jezdeni do prace, ktery jeden den postavis a rano uz musi jezdit... a hlavne, jsme ti chteli poradit, ale byl jsem najednou namachrovanej idiot, tak me muzes klidne polibit, co budes chtit chlape  ...forum neni o machrovani, ale o tom, ze se chci neco dozvedet, tak spis lezu tem lidem do zadku, aby mi zadarmo neco rekli, protoze ikdyz pujdes do motor-excelu se s nima poradit, co a jak, tak ti stejne nic novyho nereknou, rekne ti to, ceho se tady vali par megabajtu, na dalsi reci ti rekne, at to privezes a ze s tim neco udela....a pak to patricne zaplatis  joooo...kdybys chtel, mel bych za 3000,- upravenou MPI hlavu a mozna za 2000,- cementovanou vacku a za dalsi...kdyz uz chci to auto stavet, tak si nejdriv poshanim hodne a hodne informaci svejch a co mi neni jasny nebo bych chtel vylepsit, tak az na to se ptam....ty ses na tohle patrne vysral a ted chces, aby ti tady "nekdo" napsal, co s tim mas udelat...samozrejme...prijed, muzu ti ukazat, na co jsem vsechno pri tom prisel, co bych udelal jinak a co jsem udelal podle sebe a funguje to dobre, ale beru 600,- za kazdou zapocatou ctvrthodinu konzultaci a 800,- za kazdou zapocatou ctvrthodinu ukazovani  kdyz uz jsem ten zfetovanej idiot, tak at mam aspon na huleni 
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 7.1.12, 23:40 |
|
 |
|
biker901
|
však na co sem se ptal na začátku co mi nebylo jasný? kde mi vyvážej setrvák s klikou a řemenicí a pak jen na to o bylo jak v Áčkovej favoritech, protože to nikde nemůžu najít. vim asi sem debil co nepatří do týhle doby protože neumí googlit. a pak jen to s tou spojkou. nenapsal sem chci stavět fávo tak mi řekněte či mám začít a čim skončit.
|
| 8.1.12, 00:19 |
|
 |
|
Ondras83
|
napsal jsi jeste, co dal upravit, tak jsem ti napsal: hlavu, valce.........
a hned jsem byl za machra, co z tebe chce udelat debila...
|
| 8.1.12, 02:17 |
|
 |
|
biker901
|
ne to si napsal v dalšim přípěvku kde s napsal že bych se zeptal co to je a že takovejch už tu bylo  tak klídek
|
| 8.1.12, 12:53 |
|
 |
|
Ondras83
|
noane? bud takovou dobu na forech jako ja a uz te to bude poradne srat, kdyz si kazdej ani neda tu snahu najit pravidla a pak to taky tak vypada...zbytecny bany, 6 stran o uplnym hovne jako tady ten thread a jeste me urazis...ale to mi je fakt jedno
mimochodem, kdyby jsi sis precetl pravidla, vedel bys, ze nazev tvyho tematu je celkem na hrane pravidel....
|
| 8.1.12, 13:36 |
|
 |
|
Veteranista
Junior TW team
|
Jenže kdo si nedá poradit, prostě podle mě se to dá řešit jen koupí jiného auta, třeba klidně i druhýho favorita, jednoho mít na běžný ježdění a druhýho si vymazlit.
_________________ Octavia 60 & Octavia 61 & 1000MB 67 & M22 1969 & 110LS 75 & 100L 75& M-B 200D 76 & F 127 77 & 120L 77 & 1203COM 80 & F 126p 86 & F 126p 87 & 125L(136L) 89 & O Corsa B 1996 &M-B 212D 98 &motocykly
|
| 8.1.12, 13:51 |
|
 |
|
Ondras83
|
veteranista: tak  ze spotrebaka nikdy nejde udelat zavodak...vlastni zkusenost 
|
| 8.1.12, 13:54 |
|
 |
|
biker901
|
a kdo řiká že mám jedno? to že ted jezdim víc fávem znamená že mám jen jedno? prostě sem jenom napsal že sni budu jezdit dokud se neudělá ten motor a pak už se bude zbytek jen ladit a jezdit neřikal em že s nim budu jezdit do práce kor když to mám 10 minut pěšky
|
| 8.1.12, 14:00 |
|
 |
|
Ondras83
|
boze  ....no tady to evidentne nema absolutne cenu...ty a ten krozak ste se fakt hledali 
|
| 8.1.12, 17:05 |
|
 |
|
HHekr
|
biker901 :tak teda tady sem si já nechal vyvážit klikovku se setrvákem a přítlačákem http://www.vyvazovani.com/a-18-specialni-cinnosti.html dostal sem protokol o vyvážení kde byla jaka nevyvazenost a ze ted je to zvážený na 0,4 g.a setrvák mi odlehčoval známej to ti udela kazdej kdo ma soustruh.Jo a nediv se jim tady ze ti nikdo neumi normálně odpovědět  kluci asi byli taky jako ty a pak prišli na to že se to fakt nevyplatí delat s favorita zavodaka pokad nemas sponzory a nejezdis neco.třebas já sem udelal motor na fáčko za 40 tis,a jeste to nejni konec potrebuju vychytat rozdelovač a udelat veci chladič a jako uz to jede pekne ale nedávám tomu naděje že to vydrží víc jak 10tis km a uz ted mam probllémy s elektrykou a tesnenima na motoru ktery nedrží a hadice na vodu v mistech jak sou stažený tak rosí...proste furt se na tom neco sere a nejsou to top ůpravy.ted sem stoudle zkušeností prisel na to ze se to fakt nevyplatí uz je fakticky si pořídit auto co bude v zakladu nadupaný a vydrží ten výkon,tak to tady klukum nevičítej ze ti hned odpoví takhle.....
_________________ Fako to nemá každý pako
|
| 8.1.12, 17:36 |
|
 |
|
Ondras83
|
ono se vyplati udelat z toho konkurence schopny auto dnesniho provozu, kdy te dokaze predjizdet i kamion...aby ti rychlost drzel porad 100 a vic, ne ze prijde kopecek a ty musis kvaltovat a ses rad, ze udrziz 80km/h ... ale nejaky obrovsky vykony, to je naprd...to uz radsi tam dat jinej motor
|
| 8.1.12, 19:16 |
|
 |
|
HHekr
|
jasný a nehlede na spotrebu a jakym rosahu otacek to jede.a cpát do toho jinej motor vsecko predelavat.to uz fakt jinou káru. Je sice hezký že s favoritem nandáš nakou koktávku ale za jakou cenu  takže bajkere pokud nejsi fakt ortodoxní škodovák nebo fáčkař tak se ti to nevyplatí věř mi.kdyz už tak bych předělal auto ve stylu 136x -50kw karbec a to vačkou a rozdelovačem.pricemž bych vyšmrdlal hlavu ventili a udela dost a popřípadě pretryskoval karbec a trochu setrvak skrouhnul. a pojede to pekne a nebudes se vtom muset po kazdy jízdě hrabat.takže je na tobě co od toho čekáš a na co to budes používat.
_________________ Fako to nemá každý pako
|
| 8.1.12, 19:38 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|