Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 17.11.24, 04:54

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 Zhasínání motoru při startu 
Autor Zpráva

Příspěvek Zhasínání motoru při startu
Dobrý den,prosím o radu
Mám Felicii 1,6 55 MPI a 14 dní mám problém.Když přijdu k auto druhy den ráno a nastartuji ho po minutě zhasne.To opakuji někdy až 6 krát.Když se rozjede po chvilce škube a při vyřazení na volnobeh občas při jízdě zhasne.Je to divné,ale nejdou rozvítit ani potkávací světla někdy.Po chvilce kroucení s tlačítkem se to povede.Tlačítko jsem již 6 krat menil.Bylo jinak vymeneno cidlo teploty oleje,vzduch filtr.Nikdo si neví rady.Auto je i na Lpg a problémy jsou při provozu jak Lpg tak benzín.Děkuji za radu Paull

8.1.12, 20:15
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: Zhasínání motoru při startu
mrkni jestli nemáš vodu v pojistkovce píšeš že posledních 14 dní a to posledních 14 dní téměř soustavně chčije a chčije, stačí jí vyklopit dolu a už hned teče, potom šáhni pod palubovku ucejtíš silný molitany pokud budou nacucaný vodou tak je problem, netěsní okno, jinak pokud by tohle bylo v cajku, pojistkovka suchá a molitany taky tak pověz jak moc máš špinavou klapku na sání a jak dlouho tam máš svíce.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

8.1.12, 21:48

tak voda nikde není je to suché,ta svetla me uz zlobi aspon 2 roky vzdycky na pul roku koupim spinac hlavnich svetel a na pul roku je to dobre.Svícky jsou v poradku kontrolovany a stari asi 5 mesicu,to ostatni asi nezvladnu zkontrolovat.Jinak uz ani nejde nastartovat baterka je sice dobra jeste ji dobiju,ale nevim pro to je díky za radu co dál.

9.1.12, 15:34

a když zapneš klíček je slyšet bzučet čerpadlo? Pokud by jsi měl nějaký extra tichý tak když sklopíš zadní sedačku na pravé straně tak že se sklopí i sedák tak už by mělo být slyšet, potom ještě zkus jestli teda pokud nejde už vůbec natočit jestli dává jiskru

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

9.1.12, 17:43

ano cerpadlo bzuci svicky take davaji jiskru.Uvidim az dobiju baterku mam ji tam 4 rokem calciova mechanik rikal ze je ok jestlli mas jeste nejakou radu budu moc rad.Nevim co stim bude pred barakem delat

9.1.12, 20:47
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ]