Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 17.11.24, 05:48

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 307 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 17, 18, 19, 20, 21
 Škoda Favorit 135L 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: Škoda Favorit 135L
Jakto mužu vědět? Jednoduše, stačí se ho zeptat čim se živí ;)

Edit: Opravuje-> Renovuje, dělat to celý život po svym otci je celkem machr.. není duvod mu nevěřit.

8.1.12, 07:38
Pspvek Reklama

Krozak: To jsem nemyslel zle, jen aby ses šíleně nespálil. Píšu to, protože jsem udělal kdysy to samé a pak jsem toho litoval. Staré fáčko jsem koupil v bazaru. Mělo krásný nový lak, na papíře za předním sklem: Po celkové GO karoserie, nové přední blatníky, nové přední a zadní brzdy apod. Bylo trošku dražší než v té době fáva stály. Jsem si říkal, je po GO, tak nevadí že stojí o pár tisíc více. Tak jsem ho koupil. Po měsíci mi začly vrzat přední brzdy. Tak jsem to s tatíkem zkouknul a plech na plech. Za nějakou dobu zadní brzdy to samé. Tatík nadával. Potom se nějakou dobu jezdilo bez závad. Po asi roce začly lézt rožky dveří, puchýřky na předních blatnících, zadní lemy, přední a zadní podběhy, prostě klasika. Tatík se strejdou mi říkali, ať se toho zbavím. Tak jsem to v práci kde jsem kdysy dělal opravil. Vyměnil zadní lemy, povyvařoval co se dalo, jen na prahy jsem si netroufal. Byl jsem tedy u karosáře, byl to ale spíše takový garážník. Měl plno svalnatých řečí, že už to dělá několik let, že si to lidé chválí. Předběžnou cenu mi nabídl mnohem menší než v origo karosárně. Kdo by to nebral, že? Tak dobře. Za asi 3 dny jsem si pro fáčko přijel a byl jsem hrozně zklamaný. Pravý práh nádherně vyměněný jako origo. Ale levý pod řidičem byl navařený tak, že vzadu asi 2 cm chybely a v předu to vyčnívalo do podběhu. Nakonec chtěl mnohem více peněz než řekl na začátku.

Takže, pokud někoho dobře neznáš, nebo ti ho někdo důvěryhodný nedoporučí, že je opravdu dobrý, tak se trošku drž vzadu a nebasni tak o něm. Ty to jednou poznáš sám.

9.1.12, 15:49

J8 mu ale Varoku celkem věřim, viděl jsem ho při práci když sem se byl mrknout jestli na to vubec má nařadičko.. má ne garáž al ehalu a spostu luxusných starých veteránu ale tyo čuměl by si já zíral.. a všecky rozdělaný jen pár jich bylo už hotových ale byli užasný. Viděl jsem ho při práci když si tam on obraběl něco na motor a pak vyvařoval plechy dříve asi podběhy na kola do předu netuším jak to měli strý auta někde od roku 48. Měl tam i starou Octavku a tatrovku na renovaci. Tak mu celkem věřím, co mi řekl tak to mají jako generaci že to už dělal jeho tatík, ted to dělá on a zaučuju mladýho kluka je mu asi 15 let. Proto v něm mám takovou důvěru.

9.1.12, 23:35

zadarmo :D

9.1.12, 23:36
Profil ICQ

Já jsem nepsal, že musí kecat. Psal jsem, ať si dáváš pozor. Toť vše.

10.1.12, 15:31

A já ti odpověděl.

10.1.12, 21:59

Předem se omlouvám, že do této diskuse vstupuju bez toho, abych měl nějakou přímou poznámku k tématu, ale nedá mi to. Ale u kolegy KROZAKa mi připadá, že sice vůbec neví, ale zároveň spolkl všechnu moudrost světa. Člověk to nemusí vůbec zkoumat, stačí si přečíst pár přízpěvků. Proto bych ti, kolego, doporučil trochu pokory před těmi, kteří toho o dané problematice ví mnohonásobně více a chtějí ti pouze poradit. A rovnou ti poradím, abys nebyl tak hloupý, že tuto mou radu budeš spojovat jen s některým ze svých posledních mouder. Pěkně si v hlavě srovnej vše, co jsi tu napsal. Zároveň bych nerad, abys to bral jako útok na tvou osobu, je to jen rada.
Já osobně jsem moc rád, že podobná fora existují a nerad bych, aby kvůli podobným jedincům ti, co o problematice něco opravdu vědí, ztratili chuť radit a pomáhat ostatním.

10.1.12, 22:14
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 307 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 17, 18, 19, 20, 21