|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 12 ] |
|
Autor |
Zpráva |
martinecek
|
Kouř z pod kapoty.
Dobrý den, můžete mi prosím poradit s problémem ? Včera se mi stalo, že mi šlo trochu hůř nastartovat a po nastartování vyšel kouř z motoru, tam kde je šipka... Když se kouř rozptýlil, tak vše vypadalo v pořádku, auto normálně jede, žádná kontrolka se nerozsvítila. Chtěl bych se zeptat, co by to mohlo být, případně jaké součásti v této části jsou. Tak před 3 měsíci mi dělali rozvody a celkově prohlédli, takže by mělo být v pořádku. Tak za 2 měsíce jsem chtěl jet na další prohlídku, protože chceme vyjet na výlet po Evropě, tak, aby bylo vše v pořádku, no a tak jestli by to nebylo nic vážného, tak bych to zatím neopravoval. Je to škoda octavia combi 1.6i, předělaná na plyn, rv 2001.
|
20.1.12, 10:59 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Kouř z pod kapoty.
co to byl za kouř benzín, voda, olej, guma, elektrika
|
20.1.12, 12:04 |
|
|
martinecek
|
to netuším, nejsem odborník na kouře takový chemický smrad, kouř světle bílý Spíš jsem myslel, že by jste mi řekli, co tam je za součástky, kabely, vycházelo to jen z toho místa na druhé fotce, od motoru to nešlo.
|
20.1.12, 12:56 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
najdi si na netu čísla na hasiče a vydej se po evropě
|
20.1.12, 15:59 |
|
|
martinecek
|
"super" odpoved Nejaka rada by nebyla ? Nebo nejaky orientacni planek motoru ?
|
20.1.12, 16:12 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
asi se ti dostala voda na svody a blafnulo to, byl motor teply nebo studeny ??
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
20.1.12, 16:23 |
|
|
martinecek
|
Motor byl studeny, a voda tam asi mohla byt, protoze auto neni "ustajeno" a ted porad nejak prso/snezi. A prosim vas, tato vec s temi svody je nejaky problem, shorelo neco, bude potreba neco vymenit ?
|
20.1.12, 16:40 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
urcite ne pokud se to objevilo jenom 1x a nikde nic poskozene tak neresit
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
20.1.12, 16:56 |
|
|
martinecek
|
super, diky moc
|
20.1.12, 16:59 |
|
|
fatal
rejpal
|
Nechcu tě strašit, ale pořádně tam vše prohlédni, zda není něco poškozené, je tam nějaký kabel? Rozhodně není normální aby se odněkud vyvalil kouř. A pokud nemáš, pořiď si hasičák do auta.
|
21.1.12, 08:34 |
|
|
varok
|
fatal: možná mu opravdu jen někam zatekla voda z deště nebo se rotopil sníh a kapalo mu to na výfuk a kouřilo to.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
21.1.12, 14:40 |
|
|
martinecek
|
Jasně, že se ještě mrklo, šlo tady spíš o to, abych věděl co tam mám hledat, případně najít. Jezdím tak už několik dní a nic se nezměnilo, vše vypadá normálně. Hasičák dobrá věc, spíš teď i řešíme nějakou bednu, kam by jsme dali takovýhle nástroje s heverem a dojezdovkou, míto rezervy totiž máme 60l plynovou nádrž...
|
21.1.12, 18:02 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|