Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 19.6.26, 23:13

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 165 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Další
 Kurňa, zas bič na staré autá... 
Autor Zpráva
Hluchoň

Příspěvek Re: Kurňa, zas bič na staré autá...
jenze to ze te cestou do prace predjedou dva dobytci v octavii, neznamena, ze dalsich padesat octavii nejede normalne nekde pred tebou a za tebou, me dneska predjizdela felicie, protoze se mu zdalo, ze 50 v obci je malo, ale tak co, at si jede, ja mu pokuty ani palivo platit nebudu

30.1.12, 09:21
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Vít: tak tak
Do mě minulé pondělí rejpal kolega z práce, jestli si dáme závod. Většinou mi na cestě někde předjede (taky 1,4 vs. 1,9 TDi). A v jedné obci stála u kraje PČR a před nimi on... :lol: V obci mu naměřili 72km/h

30.1.12, 09:29
Moderátor

john simple píše:
když mám oktu ftédeíčku, jsem king a musím vám předvést, jak mi to fájně jezdí

Ještě že mám benzín.

30.1.12, 09:49

ono obecně ani nejde o palivo, ale o to, že mají rychlejší,výkonnější a hlavně novéjší vozy a musí se prostě předvést.
kdo jezdí po Rudné, tak ví o čem je řeč. a nejen tam. taky je rozdíl, jestli jede rychleji a neohrožuje anebo
jede rychleji a ohrožuje.
ono někteří řidiči si objemem a výkonem svého moderního vozu kompenzuji svoje ego nebo velikost přirození.
Znám jednoho, co měl Fiata Bravo 16ventil a prostě musel ty oktávky předjet, aby ukázal, že Fiat umí.
Pak to jednou skončilo pomačkanýma plechama, když neodhadnul vzdálenost

30.1.12, 10:31
Moderátor

A já si vždycky myslel, že je to v tom palivu. :(

30.1.12, 11:15

Vit: plny suhlas
john: ja mam skorej pocit ze cim slabsie auto, tym viac si clovek musi dokazovat ze nieco ide. Tvrdil by som blbost keby som hovoril ze s formanom som just nepredbiehal novsie auta. Odkedy som formana vymenil za rovnako staru vrazdu s dostatocnou rezervou jak vykonu tak (oproti formanu a kopcu novsich aut) jazdnych vlastnosti uz tuto situaciu nezazivam. Resp - som tak nejak na druhej strane tej bariery, kedy si jazdim svoju jazdu a obcas si niekto na oktavke v TDicku musi dokazat ze ma na to aby predbehol 20 rokov stare bmw. Ale je mi to tak nejak jedno, nech si ide, ako uz bolo napisane, ja mu pokuty ani palivo platit nebudem. Druha vec je to, ze vacsinou po uzasnom predbiehacom manevri (idealne do kopca pred horizontom) sa pokracuje zase bud 'ekorally' aby TDi nezralo 6 litrov, takze logicky musi dojst k tomu ze zavodnik zacne brzdit ci uz mna alebo celu kolonu alebo v tom lepsom pripade predbieha dalej a uz sa o neho nemusim zaujimat. V prvom pripade sa holt obcas stane ze vyuzijem rezervy svojho auta, urobim si naskok a zase idem tak ako to vyhovuje mne. S formanom som holt musel vydrzat kym sa nase cesty nerozidu, zvysovala sa nervozita. Teraz je to radost sadnut do auta.

30.1.12, 11:20
Profil Zobrazit autorovy stránky
Junior TW team

Souhlas DL, hlavně když jsem jezdil s 110LS, tak jsem často si všiml, že předjíždím jen proto, abych těm tojotám a tédéičkám ukázal, že prostě i podle nich starý krám jet umí, když jsem ju hnal po R50 v levým 150 a všechny předjížděl, prostě jsem jim ukázal, jak mi to jede a jediný auto, který se mi drželo za zadkem byl Favorit, asi se stejnými tentencemi, tak jsem zpomalil na tempo ostatních, až jsem je předjel, s Espacem předjíždět tendenci nemám, často raději zpomalím o trochu a jedu za druhým autem, no a až zase zpojízním LSesu a s trochu zvýšeným výkonem zas, tak opět budu někdy nahánět ty moderní krámi, ale to už koupím nové pneumatiky, ne jak teď OR34, trochu přitvrdím jak tlumiče, tak pružiny, prostě v rámci originality se pokusím zlepšit co nejvíce i jízdní vlastnosti, ono sice byla paráda to jezjet na tych 110 na té okresce, ale že auto neskutečně plave jsem cítil nejen já, ale bylo mi potvrzeno, že i auta jedoucí za mnou vidí, tak se celý auto houpe a plave ze strany na stranu

30.1.12, 11:38
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

jo, jenomže to se předvádíš, aby viděli, že ti to jede, děláš to na suché dálnici a pravděpodobně i nikoho neohroziš.

30.1.12, 13:30

Lenze tiez je to na tej hrane 'udrzatelnosti' auta na ceste. Predsalen nemozes tvrdit ze na mokrej ceste je 80km/h limitna rychlost pre S100, Favorit a Octaviu.

30.1.12, 13:45
Profil Zobrazit autorovy stránky

John Simple mě pochopil. Všechno to je o tom, jakou má kdo povahu. Ano, někteří si rádi zablbnou, já se taky přiznám. :oops: My máme ale na mysli to, jak ty hovada, hlava nehlava jedou po větších silnicích déšť, hustá mlha, námraza, ale pádí si to třeba 100, i když jde vidět jen na 2 metry před sebe. Pište si co chcete. Já to vídám denně, pak z takového fára vileze frajírek s kravatou, skoro mu prší do nosu a myslí si co není. Všichni takoví samozřejmě nejsou, ale tohle je ve větším procentu. Jsou takoví i ti ve vracích, to nepopírám, ale v televizi se někdy podívej na zprávy. Spočítej si, kolik za měsích uvidíš rozbytých starých pleček a kolk aut vyšší kategorie.

30.1.12, 14:10
Hluchoň

to je stejne jako s tim, ze boura vic chlapu nez zenskych, je to pravda, a je to tim, ceho je na ceste vic, az bude jezdit nejvic trabantu, bude nejvic havarovat trabant

30.1.12, 15:41
Profil ICQ

to si myslím že ne.
prostě mám silnější auto, musím být první.
zrovna dneska, před koncem obce před zatáčkou na plné čáře předjel s oktávou chlápek několik aut. naštěstí nikoho neohrozil.

30.1.12, 21:23
Moderátor

john simple: A Ty když sedneš za volant silného vozu, tak se předvádíš a ukájíš se tím jak každého předjedeš?

30.1.12, 21:29

měl jsem silný vůz podotýkám že rok výroby 1988 a neměl jsem tuto potřebu riskantně předjíždět ani jinak omezovat či ohrožovat ostatní učastníky silničního provozu

30.1.12, 21:34
Moderátor

Ksakru, tak jak to, že Ty jsi tak výjimečný? :D
Ne, dost krafání. Mě prostě nepřijde moc rozumné kvůli jednomu uspěchanci, kterého potkáš, o všech lidech s novými auty, skoro až s záští takto mluvit.
Když to shrnu za sebe, tak mě více předjíždějí spíše auta o polovinu slabší, než silnější než je to moje a také nikoho neškatulkuji.

30.1.12, 21:47
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 165 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Další