|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Někdy startuje,někdy ne... 1.3 MPI 1997
Autor |
Zpráva |
ulort
|
Někdy startuje,někdy ne... 1.3 MPI 1997
Dobrý den,mám takový problém,začala mi to mrška dělat před dvěma dny.Byl jsem zvyklý,že při startu klasicky sešlápnu spojku a klíčkem rovnou startuji.Ale najednou ouha.Při otočení se nic nestalo,jen svítily kontrolky.Chytla až na potřetí,ovšem zpozoroval jsem,že pokud dám klíček do polohy jedna(tudíš naběhne ventilátor,rozsvítí se kontrolky) a nechám ho v této poloze cca 2-3 sekundy,tak cvakne relé a potom vždy nastartuji.Jedná se jedno z prvních MPI 1.3 rok 1997.Má otázka tedy zní,odchází nějaké relé?pokud ano,tak jaké? nebo napadá ještě někoho něco?spínací skřínka je cca půl roku stará a startér a altík také nejsou nejstarší..startérem to dle mého názoru být nemůže.Moc díky za rady,Petr
|
28.1.12, 15:54 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
davemo
|
Re: Někdy startuje,někdy ne... 1.3 MPI 1997
No a za chvílí nenastartuješ vůbec takhle mi odešla cívka na startérů sem tam to šlo a na konec odešla
_________________ Škoda felicie 1.9D combi 47KW rv.96 Prodáno Seat toledo 1.9TDI sedan 66KW rv.2004/12 (2005)
|
28.1.12, 18:03 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
můj názor je že to dělá palivový filtr, je nacuclý vodou a mrzne nemáš tlak a tak když čekáš naskočí vyměn palivák
|
28.1.12, 19:53 |
|
|
Pavucina
|
nic se nestalo, ze se neotocil ani starter ? Nebo se tocil motor a nechytnul ? Jinak u MPi vzdy po delsim stani se má cekat az cvakne realtko, ptz se natlaci benzin do listy, kdyz vemes za starter rovnou bez pockani, tak to nechytne pokud máš horsi regulacni ventil.
|
30.1.12, 18:07 |
|
|
varok
|
Já tak startuji, i když jezdím denně.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
30.1.12, 19:36 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|