Ahoj chci se zeptat oni se vyrábí filtr boxy přímo na lpg favorit s těma dírama na ty hadice k mixu protože jsem si myslel ze jsou tam jen vyvrtaný ale na tom mým vypadají jako vylisovaný z fabriky
_________________ FAVORIT r.v.88 LPG LOVTEC Jsem jen amatér který rozebere a složí cokoliv když ví jak
30.1.12, 18:58
Reklama
Reklama
21lucas
Ignorant pravidel
Re: Filtrbox favorit
co vim tak se to odvrtava
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
30.1.12, 18:59
varok
Ještě jsem origo pro LPG neviděl. Někteří jsou šikovní a vypadá to pěkně jako origo.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
31.1.12, 17:58
Capricorn
Asi vím co myslíš. Tohle bylo na těch nejstarších filtrboxech kde byly jakoby vylisovaný dva kruhový vstupy před ústím filtrboxu. Nevím přesně do jakýho měsíce a roku výroby se to tam vyskytovalo ale já už to tam nemám (3.93) a myslím že to tam neměl ani brácha u svýho ten měl výrobu nějak polovinu roku 91. Nevím k čemu to tam bylo zamýšlený, ale popravdě řečeno že by zrovna v té době už mysleli na alternativní pohon LPG se mi moc dvakrát nezdá.
hele to by mně taky zajímalo- já to zkusim vypátrat a dám sem vědět Ale taky si nemyslím, že by to byla nějaká příprava na LPG..to určitě ne, to je jen náhoda, že to je přibližně v místech kde se vrtají díry pro hadice LPG
1.2.12, 22:21
myskyn
Jo jo to je přesně ono tak sem si to nevymyslel to sem rád
_________________ FAVORIT r.v.88 LPG LOVTEC Jsem jen amatér který rozebere a složí cokoliv když ví jak
3.2.12, 17:43
Lamač
ja tú "predprípravu" mám vo filterboxu tiež a to mám 12/90
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků