Autor |
Zpráva |
gokralik
|
Horst Fuchs by z tebe měl radost. No ty to tam sice dáš, ale pak to budeš měnit každým rokem a blbě se tu na fóru ptát, proč ty baterie nemají kapacitu...
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
5.2.12, 12:12 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
Re: Nabít či ne?
Nejsem tak bohat, abych si mohl kupovat levné věci. Na nečem se ušetřit musí a velmi pochybuji že autokelly svým zákazníkům dotuje akumulátory.
Že je to do staré škodovky? No a co? I ta potřebuje slušný akumulátor aby fungovala. Koupit Starline aku do auta co jde na prodej proč ne, ale jinak bych se mu vyhnul.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
|
|
goodbie
|
k čemu ti je levná baterka když jí za dva roky hodíš do kopřiv???Nejsme tak bohatí aby se kupovali levné šmejdy,a každá levná věc je drahá říká moje maminka.Kup to na co se dá spolehnout a víš že bude fungovat i za nějakou tu stovku na víc.Příklad koupím levnej krám:nestartuji v mrazu lítám jak debil kolem auta levnou baterku zahodím koupím pořádnou trochu dražší sednu jedu.Co jsem ušetřil??? mínus 1100kč za levnou baterku a to se vyplatí!! kup kvalitu a proděláš jen oto co za ní dáš víc řádově to budou stokoruny.Amen.
_________________ Škoda 125 červená r.v.1988
|
|
|
goodbie
|
Králík má zase pravdu
|
5.2.12, 12:13 |
|
|
spar
|
Dobře,beru Vás za slovo.jakou baterii mi tedy doporučíte?
_________________ Škoda Felicia kombi,Škoda Forman VanPlus
|
5.2.12, 12:23 |
|
|
goodbie
|
Doporučuji Vartu Akumu Banner.Kdo má další značku ať to tady uzavřeme???
|
5.2.12, 12:24 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
podle poctu baterii je nacpe dozadu za sedacky (Š120) a ma hybrid
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
5.2.12, 12:25 |
|
|
spar
|
I když v něčem máte asi pravdu,máma si koupila golfa od někoho,kdo to přivezl z německa,je to rok 2001 a od té doby tam je origo baterie.Stará 11 let.A furt běží.Je to možné?
|
5.2.12, 12:25 |
|
|
goodbie
|
a proč by nemohlo??? je to možné i já ve fabii mám stále origo baterii akuma 8let.
|
5.2.12, 12:27 |
|
|
spar
|
no,tak já je teda prodám,no...Viděl jsem prostě super cenu.Tak ale zase táta má v transportéru 1,9 TD Starline,má ji tam 3 roky a nastartuje na poprvé i teď v těch mrazech bez problémů.Ono asi vážně záleží kus od kusu
|
5.2.12, 12:31 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
a ja si na zacatku tohoto postu myslel ze je chces prodavat a ty sis je jenom syslil na horsi casy skoda ze si tak daleho by se mi ted jedna hodila ta moje vcera nabita a dneska sem zase malem nenastartoval
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
5.2.12, 12:34 |
|
|
goodbie
|
to sis jich koupil šest jo ??
|
5.2.12, 12:34 |
|
|
spar
|
No koupil jsem do š 120,110,110r,mámě do golfa,a 3 56Ah,pak mám ještě dvě co sem kupoval asi před 4 měsícema,to jsou 60 Ah.
|
5.2.12, 12:41 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
takze 9 dohromady
|
5.2.12, 12:42 |
|
|
spar
|
tak víte,nechce se mi už věčně vyndavat a zandavat baterky,i když škůdky pořád stojej...třeba stovečka ta mě sere.Je tam asi vadná jehla ta na benzín a když přidám plyn,kucká to,nejede to,tak musim pomalu přidávat,no hrůza.
|
5.2.12, 12:47 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|