Co se stane s benzínem....?
Autor |
Zpráva |
Matthes
Hliník navždy.
|
Serifus píše: Martin 007 píše: Správně chytne dříve, ale mrzne později...proto se ty vozidla na horách dělaj jenom na benal... To bych se asi hádal. Bod vzplanutí nafty je daleko níž, než u benzínu... teda.
Tak proc tehdy kdys se chtel nakej blbec upalit u pumpy a splet si naftu s benzinem tak se mu skoro nic nestalo krom obliceje ... no asi proto, ze naftu je tezsi zapalit, benzinovy vypary chytnou i ve 20°C Kdyz sou ve spravny smesi se vzduchem
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
6.6.07, 15:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
CROWACK
|
Matthes píše: Tak proc tehdy kdys se chtel nakej blbec upalit u pumpy a splet si naftu s benzinem tak se mu skoro nic nestalo krom obliceje ... no asi proto, ze naftu je tezsi zapalit, benzinovy vypary chytnou i ve 20°C Kdyz sou ve spravny smesi se vzduchem
nechcu se vkládat do vaší diskuze, ale není to tím, že je benzín víc těkavej? jinak bod vzplanutí nafty se snižuje přimícháním benzínu> http://www.petrol.cz/noviny/clanek.asp?id=3155
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
6.6.07, 16:03 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Je víc těkavej než nafta, páč se vice vypařuje a tak se snadněji zapálí...to je diskuse.
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
6.6.07, 16:09 |
|
|
Serifus
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<
|
Jj... souhlas. Sorry. 22 pro benál a 55 pro naftu. Tím pádem teda jsem nějak mimo. Jsem měl za to, že žhavicí cívky maj nižší teplotu, než jiskra...
_________________ ŠKODA 105L, r.v.1984 - NEJLEPŠÍ KÁRA
EX ŠKODA FAVORIT 136L, r.v.1991
BMW E34 525i, r.v.1994 Plná Palba 11,6l/100km
|
7.6.07, 00:30 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
dobře zavírej a v pohodě, měl jsem i 10 let starý speciál, vylil jsem trochu na zem zapálil a normálně buchl, necháš na slunci litr a zakalí se, otevřeš a zvodnatí, v autě ti zestárne za tři měsíce a neprochází tryskama, zrovna ho mám v maluchu, profouknu trysku volnobehu seřídím a za chvílí jsem bez volnoběhu a tak pořád dokola miloš
|
7.6.07, 06:42 |
|
|
Serifus
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<
|
No já se starým benálem v autě mám trochu zkušenost. Škodovinka byla 2 roky v garáži a pohodička...
_________________ ŠKODA 105L, r.v.1984 - NEJLEPŠÍ KÁRA
EX ŠKODA FAVORIT 136L, r.v.1991
BMW E34 525i, r.v.1994 Plná Palba 11,6l/100km
|
7.6.07, 08:17 |
|
|
CROWACK
|
Serifus píše: No já se starým benálem v autě mám trochu zkušenost. Škodovinka byla 2 roky v garáži a pohodička...
V litroňovi byla dvacet let stará plná nádrž, snad ještě normálu BA80...fichtl ho slupnul jako nic...V milošově případě si spíš myslím, že v tom má nějakej bordel...
|
7.6.07, 13:02 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
CROWACK píše: Serifus píše: No já se starým benálem v autě mám trochu zkušenost. Škodovinka byla 2 roky v garáži a pohodička... V litroňovi byla dvacet let stará plná nádrž, snad ještě normálu BA80...fichtl ho slupnul jako nic...V milošově případě si spíš myslím, že v tom má nějakej bordel...
fichtl sežere všechno
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
7.6.07, 19:21 |
|
|
CROWACK
|
Sadra17 píše: CROWACK píše: Serifus píše: No já se starým benálem v autě mám trochu zkušenost. Škodovinka byla 2 roky v garáži a pohodička... V litroňovi byla dvacet let stará plná nádrž, snad ještě normálu BA80...fichtl ho slupnul jako nic...V milošově případě si spíš myslím, že v tom má nějakej bordel... fichtl sežere všechno
Trysku nezasíral, i když má fichtl volnoběh tuším 20 a ht 68...měl sem tam papírovej filtr....akorát to hulilo jak dyš pálíš náčiňovy hadry
|
7.6.07, 19:48 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|