Lze jeste odhlasit auto diky zmene ucelu uziti?
Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Lze jeste odhlasit auto diky zmene ucelu uziti?
tak to najdi ty zákony jak vyřadit auto trvale z evidence
|
8.2.12, 16:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
MATTESS
|
varok: MATTESS píše: ... že zanikl účel využití vozidla (dle ustanovení § 13 odst. 2 zák.č. 56/2001 Sb., o provozu na pozemních komunikacích).
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
8.2.12, 19:07 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
dnes jsem byl opet na DI Chomutov, dá se říct, že již ve veseléatmosféře jsme diskutovali o tom samém jako pokaždé. Hold mam smůlu, auto bude odhlášeno na základě dokladu o ekolikvidaci.
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
8.2.12, 19:46 |
|
|
john simple
|
no neříkej, že to nejde
pročpak by jinak v Novele zákona č. 56/2001 Sb. bylo toto:
vozidlo může být trvale vyřazeno z registru, pokud bylo předáno zařízení k likvidaci autovraků nebo zaniklo v důsledku havárie. Současný stav, kdy je možné vozidlo "odhlásit" z důvodu toho, že už dále nebude používáno jako vozidlo, nebude nadále možný. Dokladem o zničení vozidla havárií nebo živelnou událostí bude záznam od policie nebo pojišťovny.
|
8.2.12, 22:52 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
jsem se na to ptal z novely zákona z roku 2OO9 která je paskvil plyne že když se úředníkovi chce odhlásí, není motivován pošle tě do prd..e
|
9.2.12, 16:23 |
|
|
varok
|
Aha, já se totiž ptal na DI a tam mi řekli asi před rokem, že už to podle nějakého zákona nejde. Zlikvidovat vozidlo prý mohou jen určené vrakoviště, které mi dají papír, že vozidlo bylo ekologicky zlikvidováno. Známý to tedy asi zase nějak ošulil.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
10.2.12, 17:36 |
|
|
john simple
|
no u vas v Havirove jsou extremisti, zkusim se v pondeli poptat u nas na urade
|
10.2.12, 20:37 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
|
11.2.12, 10:14 |
|
|
Bukaj
|
slovacek.milos píše: jsem se na to ptal z novely zákona z roku 2OO9 která je paskvil plyne že když se úředníkovi chce odhlásí, není motivován pošle tě do prd..e Z tohoto vyplývá motivovat úředníka (jak, to již nechám na vás). A Registr vozidel spadá pod MVČR
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
13.2.12, 15:59 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|